Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τσιγαρο

τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7139

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ε, ψιτ, stardust, καμια καλη χημεια για να κοψω το τσιγαρο ξερεις; εναν χρονο το παιδευω...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7141

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ααααααχχχχ, ανοίγεις πληγές τώρα...

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7147

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γιατι τις ειχες κλεισει;

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7148

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Προσπάθησα μια φορά πάντως!!! με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα... για 17 μέρες....
Και μετα? έχεις ακούσει το "διάβασα τόσα πολλά για το κάπνισμα, που στο τέλος το έκοψα... το διάβασμα!!!"
Ε, αυτό!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7154

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγω για ενα μηνα περισυ. ...αλλα! αντε ρε εφακι κανουμε ενα support σε διπλο ταμπλο!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7159

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια το θέμα του τσιγάρου είναι πιο εύκολο απ'οσο φαντάζεστε!
Αν καταφέρατε να κάνετε την Ατκινς όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι.
Και εγώ κάπνιζα για 8-9 χρόνια κανα δυο πακέτα την ημέρα αλλα έχω τώρα 6 χρόνια να καπνίσω!Το πήρα απόφαση μια και έξω!Οχι σιγα σιγα και αηδίες.
Ή το κόβεις γιατιί συνειδητοποιείς οτι το τσιγάρο δεν σου προσφέρει τίποτα.(Ισα ισα σου ζητάει πολλά και σε έχει σκλάβο του) ή κοροϊδευεις μειώνοντας το ,κάνοντας 1 τσιγάρο με τον καφέ ,ενα με το φαγητό και ενα μετα το κρεβατι!!!Μετά απο λίγο όμως βρίσκεσαι να κάνεις κοντά ενα πακέτο πάλι γιατί θα ανάψεις και ενα με την παρέα,ενα με το ουισκάκι,ενα μετά την δουλειά για να χαλαρώσεις και πάει λέγοντας.
Σκεφτείτε μόνο το τι σας προσφέρει πραγματικά το τσιγάρο!Οχι τι νομίζετε οτι σας προσφέρει.
Για παράδειγμα το τσιγάρο δεν έχει χαλαρωτικές δράσεις.Εμείς του έχουμε δώσει αυτην την ιδιότητα.
Οπως επίσης το τσιγάρο δεν έχει ευχάριστο άρωμα ή γευση άρα γιατί κάποιος να θέλει να το εισπνέει?
Καλά το γεγονός οτι τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους και τους μιμούνται είναι γνωστό.Οπως γνωστό είναι το οτι αν ένας γονιος απο τους 2 καπνίζει τουλάχιστον 1 παιδί σε κάποια φάση της ζωής του θα ξεκινήσει το κάπνισμα!Θέλεις μανούλα τα παιδιά σου να καπνίσουν και αυτά όταν μεγαλώσουν?
Είναι πολλά αυτα που μπορω να γράψω για το θέμα αλλα μου φαίνεται πια τόσο αυτονόητο οτι το τσιγάρο είναι το πιο άχρηστο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου δίνοντας του και το χρόνο μου και τα λεφτά μου και την υγεία μου(συμπτώματα δεν έχω αλλά απο την στιγμή που θα καπνίσεις ακόμα και το πρώτο τσιγάρο οι αλλοιώσεις στο DNA σου αρχίζουνε.) που δεν νομίζω οτι χρειάζεται να συνεχίσω άλλο .Αλλωστε η φορουμ-οπαρέα μας είναι ψαγμένη και ενάντια στις μεγάλες καπνοεταιρίες ;-) ) Ε μανούλα?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Syndication