Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τσιγαρο

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7180

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βίντεο? εγώ έχω μόνο κάτι cd που έδινε μαζί με το βιβλίο. Γενικά, τον είχα λατρέψει τον κυριούλη. Γιατί δεν έψαχνα καποιον να μου πει τισ αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος, αυτές τις ξέρω. Έψαχνα... ακριβώς αυτό!!! Κάποιον που να έχει καπνίσει, ώστε να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκομαι, και να μου ανοίξει τα μάτια!
Ότι είμαστε απλά πρεζόνια!!! μόλις χρειαστούμε τη δόση μας τρέχουμε! Και είναι ο μόνος που δεν συστήνει υποκατάστατα νικοτίνης!!! (Νατην κόψω θέλω, όχι να σταματήσω το τσιγάρο και να εθιστώ στις τσίχλες!!!)
Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το σταματήσω (πολύ σωστά Ηemma, όχι κόψιμο) αν ξαναδιαβάσω το βιβλίο, αλλά προς το παρόν το χω βάλει στα μελλοντικά σχέδια

Hemma, εγώ έχω έτσι κι αλλιως μανία με τον πασατέμπο (του Lidl θεικός, αλλά για να αποφύγω το αλάτι, παίρνω από αλλού). Είναι το ΄μόνο που μου λείπει στη φάση 1!!!

P.S: Μαρινάκι βλέπω να σε βάζουμε να φτιάχνεις και forum για το τσιγάρο, σαν πολλοί μαζευτήκαμε!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7182

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Allen Carr's forum Marinaki!!!To βλέπω να'ρχεται...

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7183

• MariaA
  • Το Άβαταρ του/της MariaA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παντως ο Θανασης Αποστολου ο skeftomai.gr εχει κανει εξαιρετικη δουλεια..
Εγω ακομα δεν το εχω παρει αποφαση αν και στην εγκυμοσυνη δεν καπνισα καθολου αλλα εχω σκοπο οπωσδηποτε να το κοψω συντομα.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7184

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το έχω υπόψη το site που λες. Έχει κάνει καλή δουλειά, όντως. Απλά εμένα προσωπικά με είχε κουράσει λίγο εκείνο το βιβλίο. Είχε κάποιες ιατρικές επεξηγήσεις για το πως κυμαίνονται τα επίπεδα νικοτίνης στο αίμα ( θύμιζε λίγο τα επίπεδα ζακχάρου μετά από μακαρονάδα), και το χα τελειώσει πηδώντας μερικά κεφάλαια. Απλά, ο Allen Carr χρησιμοποιεί χωρίς να το ξέρει (δεν είναι γιατρός) ψυχολογία. Πιάνει ένα ένα τα χαζά επιχειρήματα που όλοι οι καπνιστές βρίσκουμε να πούμε για να υποστηρίξουμε την αδυναμία μας, και τα καταρρίπτει!!! Και στο τέλος πραγματικά σε πείθει ότι το να σταματήσεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο! ούτε δύναμη της θέλησης, ούτε επιμονή, ούτε υποκατάστατα νικοτίνης

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7185

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπον....
ως συνηθως με το που θα ξυπνηαω κανω καφε ετοιμαζω τασακι κλπ και καθομαι στο πισι να σας διαβασω.
Πεφτω λοιπον σημερα στο θεμα της mama και καθομαι να διαβασω.Εκει αναβω και το πρωτο της ημερας και ενω διαβαζα μονολογουσα..."ε οχι...δε θελω να το κοψω...εκοψα αλκοολ...τωρα κανω διαιτα...δεν γινεται...δε μπορω...αργοτερα ισως..."
Αναβω δευτερο τσιγαρο και μπαινω στο σαιτ που εδωσε η Anna( http://skeftomai.gr/kapnisma/ ) και κατεβαζω το βιβλιο του Αποστολου.
Αρχιζω να διαβαζω και σε λιγο αναβω και το τριτο τσιγαρο....καποια στιγμη ενω ειχα φτασει στη μεση του βιβλιου αρχιζω να συνειδητοποιω καποια πραγματα και δεν απλωνω το χερι ν αναψω κι αλλο τσιγαρο...οσο διαβαζα τοσο απομακρυνοταν η σκεψη μου απο αυτο...το διαβασα ως το τελος...και αλλο τσιγαρο ακομη δεν εχω αναψει...κι αρχιζω να αναρωτιεμαι....Βρε μηπως να το σταματησω?!!
Βρε μηπως τελικα ειναι πιο ευκολο απο οσο νομιζα?!!
Εδω εκοψα τελειως το αλκοολ...!!!!
εχασα τοσα κιλα....!!!
το τσιγαρο δε θα μπορεσω να σταματησω?
Βρε λες....?????!!!!!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7189

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
το "σκεφτομαι" μ'εκανε να κοψω το τσιγαρο για ενα μηνα περισυ. ειμαι γραμμενη με το ιδιο ονομα, εχω το ηλεκτρονικο βιβλιο στο desktop, το χαρτινο στο τραπεζι του σαλονιου και τα διαβαζω απο λιγο και τα δυο καθε μερα. μολις χθες εκανα μια εξομολογηση εκει, που με εκθετει τελειως και οταν τη διαβαζω ανακαλυπτω πως αυτη που γραφει αυτα τα πραγματα δεν μπορει να ειμαι εγω!!!! τωρα βλεπω πως οι περισσοτεροι μαλλον γνωριζουν την αδυναμια μου κι αν οχι ειναι πανευκολο πλεον να τη μαθουν. εγραψα εκει μετα απο εναν χρονο. ντρεπομουν αφου ξανακυλησα να παρω μερος στις συζητησεις τους. βρηκα λοιπον τον τροπο ξαφνικα. η ντροπη μου. εξομολογηθηκα εκει πραγματα που ντρεπομουν να τα πω ακομα και στον καθρεφτη μου. κι αμεσως μετα ανοιξα το θεμα "τσιγαρο" εδω. ενας και μονο απο δω αν εβλεπε την εκει "καταντια" μου, θα εφτανε να με ταρακουνησει. το αποτελεσμα: το πρωι καπνισα, ηπια τον καφε μου και πεταξα τις σταχτες απο το τασακι. το "πακετο" θα το φαω αλλα δεν θα το ξανανοιξω. και θα εχω εσας να σκεφτομαι και την πιθανη ξεφτιλα μου. γιατι μετα απο ενα τοσο καλοστημενο σχεδιο απο μερους μου θα'ναι ζητημα τιμης για μενα να συνεχισω να σας συναναστρεφομαι στην περιπτωση της αποτυχιας. στο "σκεφτομαι" ετσι κι αλλιως δεν προλαβα να κανω δεσμους οπως εδω... σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication