Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τσιγαρο

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7160

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Stardust έγραψε:
ενάντια στις μεγάλες καπνοεταιρίες ;-) ) Ε μανούλα?
πω, πω, ταπα που εφαγα η μανααααα....ειναι αυτο που λενε ο,τι πεις θα χρησιμοποιηθει εναντιον σου!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7161

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όλα είναι στο μυαλό και μόνο εκεί....

Υπάρχει ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ site το www.skeftomai.gr . Ο άγιος άνθρωπος που το έχει δημιουργήσει, έχει γράψει ένα βιβλίο για την διακοπή του καπνίσματος, που όμως ΔΕΝ χρειάζεται να το αγοράσεις! Κατεβάζεις μια "περίληψη" version ΔΩΡΕΑΝ, την διαβάζεις και τουλάχιστον εγώ και άλλοι δύο φίλοι μου το κόψαμε!!! Έτσι απλά και μαγικά, χωρίς νοσταλγία, χωρίς αίσθηση ότι μου λείπει "απόλαυση".... Και το κυριότερο: Δεν μου λείπει καθόλου μα καθόλου και έχουν περάσει 9 μήνες από τότε...
Από την ευγνωμοσύνη μου βέβαια, αγόρασα και το βιβλίο μετά που το είχα κόψει απλά για να τον ενισχύσω γιατί μ΄ αρέσει πολύ το στυλ που βοηθάει τον κόσμο...
Δοκιμάστε το, δε έχετε τίποτα μα τίποτα να χάσετε!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7162

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο Αννα για το λινκ που μας έδωσες.Οτιδηποτε μπορεί να βοηθήσει να κόψει κάποιος το τσιγάρο είναι ύψιστο κοινωνικό έργο.
Α!Μανούλα όσο αναφορά την χημεία που μου έλεγες πριν.Καλύτερα μην το σκέφτεσαι!
Η καλύτερη χημεία που μπορείς να ακολουθήσεις είναι η χημεία του μυαλού σου....

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7164

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Υποσχομαι, οτι μολις φτασω τα 58 κιλα, θα κοψω το καπνισμα!!! Μια φορα το προσπαθησα, και το μονο που δεν εφαγα, ηταν τα μαγνητακια του ψυγειου....
love your self

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7165

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε όλα δίκιο Stardast. Έτσι το είχα κόψει κι εγώ για λίγο. μια κι έξω. Όπως θα έχεις καταλάβει είμαι "του διαβάσματος"! Πήρα το βιβλίο του Allen Carr, και μόλις το τέλειωσα απλά δεν ξανακάπνισα για πολλές μέρες. Ούτε αυτοκόλλητα, ούτε τσίχλες, ούτε επιδρομή στα γλυκά (να ναι καλά ο Atkins βέβαια).Τώρα γιατί ξανακύλισα? την πάτησα (με έναν από τους τρόπους που λέει και το βιβλίο)!!! Έχω την εντύπωση ότι είσαι ενήμερος για τη μεθοδό του αν κρίνω από τα επιχειρήματά σου!!! ;)
Και για να είμαι ειλικρινής, έχω ξανακατεβάσει το βιβλίο από τη βιβλιοθήκη και ετοιμάζω το μεγάλο "ντου"!!! Είναι μέσα στον ετήσιο προγραμματισμό!!!

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7166

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το βιβλίο που αναφέρω υπάρχει σε σχεδόν full version στο ιντερνετ. Αλλά στα αγγλικά! Θα το ψάξω για όποιον ενδιαφέρεται! Πάντως, το χειροπιαστό βιβλίο μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Ρουλάκι κι εμένα αυτή είναι ηδικαιολογία μου (αν και το βιβλίο που λέω την καταρρίπτει :cry: )
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication