Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: τσιγαρο

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7213

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια! Νομίζω ότι σε καλό δρόμο είστε όλες! Σ' εμένα, καθοριστική διαπίστωση για να κόψω το τσιγάρο, ήταν όταν καταλάβα το εξής: θεωρούσα "δικαίωμα/απόλαυση" μου, το άναμα ενός τσιγάρου σε συνδυασμό με ευχάριστες στιγμές, πχ όταν άκουγα το αγαπημένο μου τραγούδι, το βράδυ μετά που θα κοίμιζα τα παιδιά και ηρεμούσα, πριν και μετά από το σεξ....
Αυτό συνειδητοποίησα τελικά ότι είναι τελείως ηλίθιο, γιατί ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ, και όχι το τσιγάρο που άναβα όταν συνέβαιναν....
Έτσι και τώρα... Απόλαυση sofia68 είναι να ανοίγεις τον Η/Υ και να διαβάζεις το forum, και όχι το τσιγάρο. Αμα ανάψεις ένα τσιγάρο μπροστά σε ένα κλειστό υπολογιστή που είναι η χαρά?
Άμα ανάψω ένα τσιγάρο σε ένα άδειο κρεββάτι που είναι η ικανοποιήση και η πληρότητα?
Έτσι αποσύνδεσα το τσιγάρο από τις ευχάριστες στιγμές και κατάφερα να τις απολαμβάνω και χωρίς αυτό, αλλά χωρίς να νιώθω όμως ότι κάνω "θυσία"....
Τόοοοσο απλά..
Εύχομαι και σεις να βρείτε γρήγορα αυτή τη σκέψη που θα σας κάνει να το ξεχάσετε!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7214

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hemma έγραψε:
Το τσιγάρο εννοεις. :lol: :lol: :lol:

εννοείται!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7231

• Dimitris
  • Το Άβαταρ του/της Dimitris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
anna9889 έγραψε:
Άμα ανάψω ένα τσιγάρο σε ένα άδειο κρεββάτι που είναι η ικανοποιήση και η πληρότητα?
Έτσι αποσύνδεσα το τσιγάρο από τις ευχάριστες στιγμές και κατάφερα να τις απολαμβάνω και χωρίς αυτό, αλλά χωρίς να νιώθω όμως ότι κάνω "θυσία"....

Είναι δύσκολες εποχές σήμερα για να κόψει ο πολύς κόσμος το τσιγάρο. Κρίση, άγχος, απλήρωτοι λογαριασμοί, χρέη σε ασφαλιστικούς φορείς και εφορίες, ανασφάλεια. Το τσιγάρο σου δίνει τη ψευδαίσθηση ότι σε χαλαρώνει κάπως. Πάντως έχω προσέξει ότι στον υπολογιστή καπνίζω περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, ακόμα και από μπαρ. Και άμα είσαι σε ένα άδειο κρεβάτι πας στο άλλο δωμάτιο να καπνίσεις! Ακόμα και αν είσαι καπνιστής δεν θέλεις να μυρίζει τσιγαρίλα εκεί που κοιμάσαι .

Re: τσιγαρο 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7241

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πάντως όταν κάπνιζα,ήταν απόλαυση καφες/τσιγάρο στο κρεβάτι...
περασμένες εποχές αλλά όχι ξεχασμένες. ;) ;) ;)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication