Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11043

• maria_
  • Το Άβαταρ του/της maria_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα κ για τη θετικη ενεργεια που μου δινετε.!
roulaki έγραψε:
Ο δικος μου γιος, οταν ηταν μπεμπης -πω, πω, 800 χρονια περασαν- εκανε να ενεργηθει μια εβδομαδα, και φωναξαμε γιατρο στο σπιτι, γιατι θα εσκαγε το μωρο. Και τοτε, πιστεψε με , ετρωγα την Αρτα και τα Γιαννενα!!!!

clap ap clap ap

πριν λιγο ενεργηθηκε ο μπεμπης μου κ ειναι πολυ ευδιαθετος οποτε ολα καλα!

θα συνεχισω την προσπαθεια γιατι αν χαλαρωσω με το "ελα μωρε τι πειραζει λιγο απο αυτο" θα ξεφυγω τελειως!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11048

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μαρακι καλημερα!!!! καταρχας να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!!! σας περναμε 5 μηνες δεν πειραζει που θαναι μεγαλυτερη η κορη μου ε???? χι! χι! χι! :lol: λοιπον για τα κακα οπως κ ολες οι μαμαδες ειπαν πριν απο μενα μην σε ανησυχει ειναι φυσιολογικο στην αρχη κ εμενα το παθαινε. εγω βεβαια του εκανα κατι ψιλοκολπακια που ηξερα λογο δουλεις αλλα αν δεν κανει μεχρι κ 5 μερες τοτε πες το στη παιδιατρο κ πιθανονο θα σου δωσει ενα υποθετακι γλυκερινης κ οκ το θεμα. οσο για τα κιλα εσυ μην αγχωνεσαι δεν πηρες τπτ! εγω πηρα 26 κιλα κ μετα 40 μερες περιπου μου χαν μεινει μονο τα 6 αυτα τα 6 τα ειχα για πολυ.. δεν ειναι οτι δεν ηθελα ν κανω διαιτα απλα με το μωροπ οπως λενε κ τα κοριτσια, το οποιο δεν εχει μπει ακομα σε προγραμμα, κλαιει ολο το βραδυ κτλ, κουραζεσαι τοσο που δεν εισαι σε φαση ψυχολογικη για διατα. γνωμη μου ειναι να θηλασερις το μωρο σου οσο μπορεις γτ εγω ενας λογος που το θηλασα λιγο ηταν αυτος το οτι ηθελα να χασω απεγνωσμενα τα κιλα με αποτελεσμα να χασω κ το γαλα... λοιπον θηλασε το μωρακιθ σου κ ασε τα κιλακια για 4 μηνες ακομα... μετα αρχοσε παλι κ σε ενα μηνα θα εισαι οπως π[ριν!! οστωσω μια συντηρηση θαταν καλη! μην τρως πολλες βλακειες αλλ φσγητο κανονικο κ μεχρι τοτρε μπορει να τα εχεις χασε ηδη!! φιλια!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12930

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κοριτσια!!!! κ τωρα παμε για 2η φορα να ξεμπερδευουμε με τις γεννες κ τα μωρουλινια!!!! <3 αυτη τη φορα ομως θαναι λιγο πιο δυσκολα γτ ειναι δυο κ τα κιλα πρεπει ναναι λιγοτερα! για να δουμε λοιπον!!! για ολλες τις εγκυμονουσες λοιπον φουλ στις πρωτεινες κ στους καλους υδατανθρακες! (συντηρηση) τοστακι με ψωμι ολικης για πρωινο, φρουτακι 10τιανο, γευμα κανονικο με σαλατα κ χωρις εχτρα ψωμια κ πατατομακαρονορυζα<(ωχ! μπαμπινιωτης 2ος!!! χι! χι!) απογευματινο κανενα γιαουτακι, κ βραδυ πρωτεινη αυγουλακια, τονακι κτλ!!! κ καλα κιλα να εχουμε!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα

Syndication