Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8112

• eleni^^
  • Το Άβαταρ του/της eleni^^
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπέρα και απο μένα!
Κατερίνα πραγματικα πρέπει να γεννάμε μαζι.τι ΠΗΤ εχεισ? :P
Την Πεμπτη 14/5 μπαίνω στο μηνα μου αισιως εφτασα τα 16 κιλά πανω και η όρεξη μου εχει ανοίξει απιστευτα!Θέλω να τρώω τα ΠΑΝΤΑ κ τρελες ώρες! Πραγματικα καμαρωνω τον εαυτο μου που κρατιεμαι καμια φορα γιατι ειχα ενα 30αρακι σιγουρο αν ετρωγα οποτε κ οτι ηθελα(τώρα ξεκινάνε και τα παγώτα ασε!) Στην κορη μου θήλασα παρα πολυ και εχασα απιστευτα ευκολα τα 30 πρωτα κιλα..
Απορία τώρα : Πρώτη φαση Ατκινς κ θηλασμός ? :?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8113

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε ένα γιατρό , καλύτερα παιδίατρο για θηλασμό και άτκινς, προσωπική μου άποψη θα ήταν να κάνετε την 3η φάση άτκινς όπου μπορείτε να τρώτε όσπρια, περισσότερα λαχανικά και κάποια φρούτα. Εννοείται, βέβαια, ότι αν λείπουν από το διαιτολόγιό σας τα μακαρόνια, η ζάχαρη και το ψωμί, ακόμη και το μαύρο, ακόμη και η πατάτα με το ρύζι, μόνο καλό θα σας κάνει. Προσέξτε μετά τη γέννα, να παίρνετε όσες περισσότερες φυτικές ίνες μπορείτε, επειδή μιλάμε για τρελή δυσκοιλιότητα......!!!!!!!!!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8138

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 έγραψε:
και........... εχει κ συνεχεια stef!!! μην μας την κοβεις!! απο κιλα τι εγινε? τα εχασες τελικα η πηρες κι αλλα???? :cry:
Ναι Κατερίνα, μην αγχώνεσαι :D ) η κούραση!!! Τότε κατάλαβα την παροιμία "Ενα παιδί ίσον κανένα" - μέχρι τότε δεν το πίστευα :lol:
Για να μη σε κουράζω και να μην σε απογοητεύω : Τέλος καλό, όλα καλά (και τα παιδιά και τα κιλά) :lol:

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8753

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
το θεμα του φαγητου τωρα που γεννησα με το καλο ειναι πολυ σχετικο τελικα! οντως οπως κι εσεις λετε τα χανεις σχεδων χωρις διαιτα γτ πολυ απλα η κουραση κ η αυπνια _ βασικο αυτο_ ειναι οτι χειροτερο κ ουτε ορτεξη για φαγητο εχεις ουτε τπτ! αυτος ο υπνος ειναι που μου λειπει πιο πολυ απο ολα! μα δεν κοιμαται ποτρε αυτο το μωρακι!!! αστα! απο κει κ περα αναγκεστικα βρισκεσαι στη 2η φαση κ μετα ουσιαστικα επειδη πρεπει να κρατας τους καλους υδατανθρακες οσο θηλαζεοις δλδ γαλα κ γιαουρτι, φρουτα κλπ! απο οσπρια πρεπει ναναι ελατωμενα κ αυτο για τους κολικους του μωρου οπως επισης κ πρασιναδςς! οποτε κανεις διατα ηδη! αντε κ μεχρι να σαραντησω προβλεπω να τα εχω χασει ολα!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8860

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και αντε γεννησαμε επιτελους με το καλο!!! τωρα αρχιζουν τα δυσκολα κ με τη ζυγαριαα!!!!!!!!! η αληθεια ειναι πως αφησα τον εαυτο μου ελευθερο κ πηρα αρκετα κιλα!!! δεν παραπονιεμαι ομως αμεσως εχασα 12 μεσα σε 15 μερες! καθε μερα κ κιλο δλδ!! μετα ξεκινησα ατκινς ξανα απο την αρχη να χασω κ τα υπολοιπα! δεν ειναι πολλα 10 ακομα αλλα θηλαζω κιολας κ δεν πεφτουν ευκολα καθολου! ειμαι σε φουλ κετωση οπως δειχνει το κετοστιχ μου κ την κανω αυστηρα σχετικα! αλλα δυσκολα πεφτουν! εχω χασει 2 ως τωρα!! αντε να δουμε! :lol:

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #9273

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πολλες καλημερες! :D δυσκολο πραγμα τελικα στη μεση του καλοκαιριου να εισαι στην πρωτη φαση θελοντας να χασεις τα κιλα της εγκυμοσυνης! υπομονη 8 ακομα! εχω δειξει πολυ καλοα χαρακτηρα οπου κ να παω δεν ακουθμπαω τπτ απο οτι κα να μου φερουν! στο στομα μου ολο ενα οχι εχω! ο αντρας μουα πορει κ αναρωτιεται πως αντεχω σε τοσους πειρασμους! το χω παρει πολυ πατριωτικα να μην αργησω να χασω ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης γτ δεν θελω να μου κολλησουν πρωτον κ δευτερον ηδη νωθω πολυ καλθτερα! θελω να κανω shopping therapy βρε παιδι μου κ ηδη νιωθω αρκετα ανανεωμενη κ εχω αγορασει μερικα πραγματακια! η αληθει ειναι πως δεν επιναω καθολου κ την κανω κ λιγο αυτηρα! εχω συνηθησει! πεινω πολυ νερο κ φροντιζω να τρωγω αυγα συχνα, ισως κ καθε μερα γτ με κρατανε τρομερα! κυριως για πρωινο! το τελειο ειναι πως μπορει τα κιλα να μηνπεφτουν πολυ ευκολα μετα τη γεννα κ θελει λιγο υπομονη το πραγμα, αλλα ειναι πολυχαλαρωτικο να βλεπεις στο στικακι σου φουλ κετωση!!! bravo avo ;) παει το ρημαδι το λιπος που μου συσωρευτικε στα μπουτια!!!!!!! dance nce αρα απο ποντοι ηδη αρκετοι κατω! εχω κανει πλανο καταγραφης απο την αρχη της διατας μου κ μετριεμαι αναλυτικα καθε 10 μερς ποσους ποντους εχω χασει σε διαφορα σημεια κτλ! καθε μερα γραφω το φαγητο που τρωγω κ μετραω τα κιαλ μου! αχ πλησιαζει ο στοχος! χι! χι! χι!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.124 δευτερόλεπτα

Syndication