Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4969

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα κοριτσια κ αγορια αυτου του site!! :D lol: σημερα εκανα τις απαραιτητες εξετασεις μου κ υστερα απο απουσια μερικων ημερων περιοδου τελικα ειμαι εγκυος!! angel :!: :!: nono no σε πολλα φρουτα οπως λανθασμενα πολοι πιστευουν γτ επισης φοβομαστε το σακχαρο στην εγκυμοσυνη! dance nce nono no σε γλυκα σοκολατες κτλ σνακ! προσοχη στα κιλα μου, πολυ νερο. θα ειναι απολυτα καλυμενος αν περνω υδατανθρακες απο τα σωστα τροφιμα οπως αφθονα λαχανικα οπυ θα πρεπει να καταναλωνω καλες μεριδες, οσπρια, πατατες τετοιυ ειδους με λιγα λογια οπως αυτα που κι εμεις λεμε! ετσι δεν βρισκω καμια δυσκολια στο να συνεχισω την διατροφη μας κανονικα ωστε να προσεξω να μην παρω κ πολλα κιλα κ λογο ου νεφρου μου! ετσι απο δω κ στο εξης σε αυτη εδω την στηλη θα θελα να σας γραφω ολη την πορεια μου οσον αφορα τη διατροφη μς κ την εγκυμοσυνη απο τις κλινικες εξετασεις εωςν τα κιλα πο θα παρω κ θα χασω με το καλο αργοτερα! θα εθελα να μου γραφετε κι εσεις απο την πειρα σας οτι νομιζετε οτι θα φανει χρισιμο αυτη την περιοδο ωστε να εχουμε κ ενα ζωντανο παραδειγμα της διατροφης αυτης κ της κυησης!! goodluck odluck grouphug ouphug
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4971

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κατερινάκι πολλά πολλά πολλά & θερμά συγχαρητήριαααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions
Δεν ξέρω πως είναι & είναι νωρίς να το σκεφτώ(20 είμαι άλλωστε !) αλλά από ότι ακούω είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της γυναίκας !!!!!
Προέχει η υγεία του μωρού ,οπότε θα κάνεις και θα φας ό,τι είναι καλύτερο για αυτό !!!!!!! angel gel angel gel
Μόνο τους καλούς υδατάνθρακες !!!!!!!
Όπως αλληλοστηριζόμαστε τόσο καιρό, τώρα θα στηρίξουμε και τους δυο σας !!!!Μαζί θα περιμένουμε την άφιξη του/της ! (Αλήθεια ,τί θες? Και άσε τα κλισέ : Γερό να ναι ..-και να κατουράει όρθιο ! :lol: :lol: )
Να μας γράφεις ό,τι σε ταλαιπωρεί, σε αγχώνει , σε νευριάζει , σε μελαγχολεί , σε προβληματίζει , σε ευχαριστεί...ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! grouphug ouphug grouphug ouphug
Ορμόνες είναι αυτές, θα τις παλέψουμε παρέα!! clap ap clap ap
Και είμαι σίγουρη πως αν κάνεις τα πάντα σωστά & μετρημένα όταν με το καλό έρθει η μπουμπού/ο μπόμπιρας θα είναι μηδαμινά τα κιλά που θα έχεις να χάσεις...
Εν ολίγοις..... :mrgreen: :mrgreen:
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή εύχομαι με τη στήριξη των γύρω σου αλλά και τη δική μας τη διαδικτυακή !!!
Πολλά φιλιά και να προσέχεις ε !!!!!!
Κ πάλι μπράβο !!!!! Άξια !! bravo avo bravo avo
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4973

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
σε ευχαριστω lamare! νασαι καλα! αντε κ στα δικα σου οταν ειναι ωρα κ θες!! ελπιζω να πανε ολα καλα! να σουπω στο μονο κλασσσικο κλισε που θα παραμεινω ειναι "με τα σωστα του ναναι κι οτι ναναι!" βεβαια δεν θα το αρνηθω οτι θαθελα ενα κοριτσακι αλλα δεν θα με πειραξει κ αγορακι ναναι! εκει θα προσπαθω γι την κορη!! χι!! χι!! χι!!! :lol: :lol:

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4974

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions και goodluck odluck σε σένα και το μωράκι που περιμένεις!!!!
Οαο για το τί θα τρώς θα δείς ότι ο γιατρός δεν θα σε αφήσει να παρεκτραπείς!Σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να πάνε όλα καλά!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4975

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
congratualtions ngratualtions κι απο μενα!!!!
σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις με την ψυχη σου!....και bravo

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4976

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kατερινάκι συγχαρητήρια!! Όλα να πάνε καλά!!

Να σου ρίξουμε κ ένα φτυσιματάκι μη σε ματιάξουμε:

Φτου σου κοπελάρα μου!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.123 δευτερόλεπτα

Syndication