Κατερινάκι πολλά πολλά πολλά & θερμά συγχαρητήριαααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions congratualtions ngratualtions
Δεν ξέρω πως είναι & είναι νωρίς να το σκεφτώ(20 είμαι άλλωστε !) αλλά από ότι ακούω είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της γυναίκας !!!!!
Προέχει η υγεία του μωρού ,οπότε θα κάνεις και θα φας ό,τι είναι καλύτερο για αυτό !!!!!!!

gel

gel
Μόνο τους καλούς υδατάνθρακες !!!!!!!
Όπως αλληλοστηριζόμαστε τόσο καιρό, τώρα θα στηρίξουμε και τους δυο σας !!!!Μαζί θα περιμένουμε την άφιξη του/της ! (Αλήθεια ,τί θες? Και άσε τα κλισέ : Γερό να ναι ..-και να κατουράει όρθιο !

)
Να μας γράφεις ό,τι σε ταλαιπωρεί, σε αγχώνει , σε νευριάζει , σε μελαγχολεί , σε προβληματίζει , σε ευχαριστεί...ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!

ouphug

ouphug
Ορμόνες είναι αυτές, θα τις παλέψουμε παρέα!!

ap

ap
Και είμαι σίγουρη πως αν κάνεις τα πάντα σωστά & μετρημένα όταν με το καλό έρθει η μπουμπού/ο μπόμπιρας θα είναι μηδαμινά τα κιλά που θα έχεις να χάσεις...
Εν ολίγοις.....

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή εύχομαι με τη στήριξη των γύρω σου αλλά και τη δική μας τη διαδικτυακή !!!
Πολλά φιλιά και να προσέχεις ε !!!!!!
Κ πάλι μπράβο !!!!! Άξια !!

avo

avo