Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5426

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κατερινιώ τα καλύτερα εύχομαι. Τώρα το πήρα χαμπάρι για το μπεμπέ. Άντε να μας πεις και εντυπώσεις ως εγκυμονούσα low carber! :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5436

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
σας ευχαριστω κοριτσια πολυ!! :oops: βεβαια γιαυτο ανοιξα αυτο το κομματι για να δουμε πως θα παμε κι εμεις οι εγκυμονουσες για να μη φοβουνται αυτες που θα μεινουν αργοτερα!! nadina εχεις δικιο προεχει το μωρακι αλλα καλο ειναι να ειναι κ τα κιλα να ειναι μετρημενα ωστε να μην τρεχω μετα κ πολυ! ο γιατρος μου ειπε 8 -15 ειναι το φυσιολογικο σε μια εγκυμοσυνη αλλα καλο ειναι εκει γυρω στα 10 να φρεναρω!!! :lol:

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5469

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
αστε τα κοριτσια σημερα ξυπνησα λιγο αναστατη! γτ ειδα αιμα το πρωιπου σηκωθηκα κ καθολου δε μου αρεσε αυτο το γεγονος!! :cry: πηρα το γιατρο μου τηλ κ μου ειπε να ξαπλωσω κ ν μην κουνησω απο κει!! κριμα γτ τα πηγαινα πολυ καλα... ουτε εμμετους ουτε πονους ουτε τπτ δεν ειχα ηταν ολα υπο ελγχο περα απο μια κατακρατηση υγρων ηταν ολα καλα...

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5470

• Run_Lola
  • Το Άβαταρ του/της Run_Lola
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινάκι μου,

εύχομαι όλα να πάνε καλά. Συνήθως οι γυναικολόγοι δίνουν προγεστερόνη (utrogestan) και συνιστούν πλήρη ακινησία και ξάπλα για αυτό καλό θα ήταν να ακούς πιστά τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού σου.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5473

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Κατερινάκι ελπίζω να σου πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου!Στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του γιατρού σου ! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5475

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω ειχα αιμα και στις 2 εγκυμοσυνες. στην πρωτη λογω μυκοπλασματος-συγγενικο του τοξοπλασματος- καθοτι δεν ειχα προγραμματισει τη συλληψη και οι καλλιεργειες εγιναν εκ των υστερων. ειχα χρειαστει λιγα ουτροτζεσταν και ενα σιροπακι ερυθροσιν. στη δευτερη ηταν απο αποκολληση πλακουντα γιατι στον 2ο μηνα αποφασισα να κανω μετακομιση κι αμεσως μετα το γυρο της μισης χαλκιδικης με ποδηλατο! μην τρομαζεις... ολα αντιμετωπιζονται και δεν ειναι παντα τοσο σοβαρα οσο δειχνουν. απολαυσε τωρα την αναγκαστικη ακινησια και ξεκουραση κι ολα θα πανε καλα!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication