Καλημερα! ειναι το πρωτο μου ποστ και η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω διατροφη για να χασω κιλα. παντα ειχα καλο (τελειο) μεταβολισμο. ετρωγα γλυκα και σαβουρες και ημουν αδυνατη.
ειμαι 29 χρονων κ πριν δυο μηνες γεννησα ενα αγορακι

απο την ημερα που γυρισα απο το μαιευτηριο εχω 6 κιλα επιπλεον. ειμαι 1.60 με 56 κιλα και παντα ημουν 50 κιλα.
θελω να τα χασω αλλα το σωμα μου εχει αλλαξει (η βερα δε μπαινει καθω και τα παπουτσια δε μου κανουν ακομα)
ξερω οτι ο θηλασμος ειναι ανασταλτικος παραγοντας στην απωλεια βαρους κ το βλεπω καθε μερα. αν ετρωγα προ μωρο αυτα που τρωω τους τελευταιους δυο μηνες θα ειχα μεινει μιση αλλα εγω επιμενω στα κιλα μου.
προσπαθω να ακολουθησω τη διαιτα ατκινς και μολις συμπληρωσα τη δευτερη μερα. ομως σημερα το πρωι ενιωθα ατονια κ δυσφορια η οποια υποχωρησε μετα απο λιγες ωρες. θα δουμε κ αυριο.
αλλο ενα που με προβληματιζει ειναι οτι για πρωτη φορα ο μπεμπης δεν ενεργηθηκε σε διαστημα 24 ωρων κ πιστευω οτι πονουσε πολυ κ ζοριζοταν.
ηδη εχω κοψει το αγελαδινο γαλα κ τα παραγωγα του γιατι τον ενοχλει οπως σαφως κ το τσιγαρο. γενικα στερουμαι αρκετα αυτο το διαστημα αλλα δε θελω να χασω κιλα κ να του δημιουργω πεπτικασ προβληματα. θεωρειτε πως η διατροφη με πρωτεινες ισως ειναι η αιτια για το προβλημα κενωσεων που εχει ο μπεμπης?
να σημειωσω οτι θηλαζω αποκλειστικα.
ευχαριστω για το χρονο σας!!