Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9984

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
και τωρα το αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: πηρα στην εγκυμοσυνη 26 κιλα!!!!! ναι δεν σας λεω ψεμματα καποιες απο δω μεσα με ειδαν με τα ματακια τους κ δε με γνωρισαν που λενε!!!! ( ελενιτσα για σενα χτυπαει η καμπανα! ;) κ το αποτελεσμα ηταν το παραπανω! το θεμα ειναι το τωρινο αποτελεσμα το οποιο ειναι τα εχασα ολα!!!!!!!! clap ap dance nce ολα! ολα! ολα! μεσα σε 3,5 μηνες!!! ναι ναι καλα ακουσατε! αρα δεν μετανιωνω που τα πηρα αφου το κολπο το ηξερα κ δεν καταλαβα καν το πως τα εχασα! γτ κακα τα ψεματα της εγκυμοσυνης υγρα ηταν τα 7-8 αντε 10 σας βαζω εγω τα υπολοιπα?????????? ετσι για νας σας προλαβω να μη μου πειτε πως ηταν υγρα!!! νλοιπον αντε καλη συνεχεια κ σε σας κ σε εμενα γτ θελω να παω κ λιγο παρακατω τωρα για δικο μου αλλα μπαινοντας στις επομενες φασεις δε με νοιαζει τωρα αφου γυρησα στην αρχη!! φιλια σε ολους!! congratualtions ngratualtions
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9985

• αγαπη
  • Το Άβαταρ του/της αγαπη
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κατερινακι να σου ζησει το μωρακι congratualtions ? επειτα στον θηλασμο λες ησουν σε πληρη κετωση η δεν καταλαβα καλα;θηλαζες και εκανες ταυτοχρονα την πρωτη φαση;ο παιδιατρος δεν γκαριζε; fryingpan yingpan

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9993

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα αγαπη! λοιπον ενα ενα! καταρχας οταν ειναι προγραμματισμενη εγκυμοσυνη το περιμενεις οτι θα συμβει κ εισαι σε μια προσοχη σχετικα μεχρι να μαθεις οτι εισαι εγκυος 2 εβδομαδες περιπου μετα που δε θα σουρθει περιοδος η που θα σουρθει αλλα θαναι πολυ λιγη οπως εγινε με εμενα κ καταλβα οτι ειμαι εγκυος! απο κει κ περα τπ 1ο τριμηνο ειναι της οργανογενεσης τα οποια τωρα ειναι πολλα για να σου αναλυσω οποτε σου λεω αλα απλα οτι τον πρωτο μηνα πολυ λιγα εουν φτιαχτει σχεδων απλα τα βασικα.. επισης εγω ετρωγα κακ γτ πεινουσα παρα πολυ δεν ειναι οτι μου κανε καο η διατροφη! σε πληροφορω αν κ πρεπει να το ειχα αναφερει στε παρελθοντικο ποστ οτι ο γιατρος μου συμφωνουσε πληρος στη διατροφη μου σε επομενο σταδιο οπυ μακαρονια ρυζια πατατες καταναλωνονται αλλα με μετρο! γτ ολα αυτα οπως μου ειπε κι αυτος ειναι εντελως ανοφελα για το παιδι.. γτ χρειαζεται πρωτεινες για τη διμιουργια του. το ιδιο κ στο θηλασμο αν κ δεν ειχα εγω πολυ γαλα κι ετσι το θηλασα μονο 2 μηνες κ αυτους με συμπληρωμα, μπορουσα να μην εχω παρει πανω απο 10 κιλα αν ετρωγα σωστα αλλα ξεφυγα μαλλον λογο ορμονων αλλα δεν με πειραζει σημασια εχει οτι ξαναγυρισα οπωςπριν πολυ γρηγορα κι αυτο γτ ισως ο οραγανισμος μου εχει συνηθισει σε αυτη τη διατροφη σχεδων 3χρονια τωρα μπηκε στ συστημα αμεσως!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11037

• maria_
  • Το Άβαταρ του/της maria_
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα! ειναι το πρωτο μου ποστ και η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω διατροφη για να χασω κιλα. παντα ειχα καλο (τελειο) μεταβολισμο. ετρωγα γλυκα και σαβουρες και ημουν αδυνατη.

ειμαι 29 χρονων κ πριν δυο μηνες γεννησα ενα αγορακι :)
απο την ημερα που γυρισα απο το μαιευτηριο εχω 6 κιλα επιπλεον. ειμαι 1.60 με 56 κιλα και παντα ημουν 50 κιλα.
θελω να τα χασω αλλα το σωμα μου εχει αλλαξει (η βερα δε μπαινει καθω και τα παπουτσια δε μου κανουν ακομα)
ξερω οτι ο θηλασμος ειναι ανασταλτικος παραγοντας στην απωλεια βαρους κ το βλεπω καθε μερα. αν ετρωγα προ μωρο αυτα που τρωω τους τελευταιους δυο μηνες θα ειχα μεινει μιση αλλα εγω επιμενω στα κιλα μου.

προσπαθω να ακολουθησω τη διαιτα ατκινς και μολις συμπληρωσα τη δευτερη μερα. ομως σημερα το πρωι ενιωθα ατονια κ δυσφορια η οποια υποχωρησε μετα απο λιγες ωρες. θα δουμε κ αυριο.
αλλο ενα που με προβληματιζει ειναι οτι για πρωτη φορα ο μπεμπης δεν ενεργηθηκε σε διαστημα 24 ωρων κ πιστευω οτι πονουσε πολυ κ ζοριζοταν.

ηδη εχω κοψει το αγελαδινο γαλα κ τα παραγωγα του γιατι τον ενοχλει οπως σαφως κ το τσιγαρο. γενικα στερουμαι αρκετα αυτο το διαστημα αλλα δε θελω να χασω κιλα κ να του δημιουργω πεπτικασ προβληματα. θεωρειτε πως η διατροφη με πρωτεινες ισως ειναι η αιτια για το προβλημα κενωσεων που εχει ο μπεμπης?

να σημειωσω οτι θηλαζω αποκλειστικα.

ευχαριστω για το χρονο σας!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11038

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
maria καλως ηρθες στην παρεα μας.και να σου ζησει ο παιδαρος.μην στενοχωριεσαι τα κιλα θα φυγουν το σωμα στην εγκυμοσυνη αλλαζει συνεχως επι 9 μηνες και χρειαζεται αλλους 9 για να επανελθει.με μια μερα διατροφης δεν στερησες τιποτα απο τον μπεμπη σου.η ατονια σου μαλλον προηλθε απο αλλον λογο.ο οργανισμος δεν επαθε τιποτα απο την πρωτηη μερα.εχει αρκετα αποθεματα.καλη συνεχεια

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11042

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κατ'αρχην, καλως ορισες, και να σου ζησει ο μπεμπης σου.
Για τις κενωσεις του μπεμπη, δεν φταιει το γαλα σου. Σαφως και επηρρεαζεται η γευση του γαλατος, απο αυτα που τρως. Αλλα δεν αλλαζει η ποιοτητα του, γιατι πολυ απλα, το γαλα το φτιαχνει το σωμα σου. Οχι η ζαχαρη και τα μακαρονια. Ο δικος μου γιος, οταν ηταν μπεμπης -πω, πω, 800 χρονια περασαν- εκανε να ενεργηθει μια εβδομαδα, και φωναξαμε γιατρο στο σπιτι, γιατι θα εσκαγε το μωρο. Και τοτε, πιστεψε με , ετρωγα την Αρτα και τα Γιαννενα!!!!
Ο θηλασμος, απο την μια ειναι καλος, γιατι αυξανει τον μεταβολισμο σου. Εγω προσωπικα, θα σου ελεγα, για οσο χρονο θηλαζεις, να βγαλεις απο την διατροφη σου, μονο αλευρι (και παραγωγα) και ζαχαρη. Φαε κανενα φρουτακι , για τις βιταμινουλες.
Το οτι δεν μπαινει η βερα σου, ή τα παπουτσια σου, μην σε ανησυχει. Εχεις μαζεψει τοσο πολλα υγρα λογω εγκυμοσυνης και θηλασμου, και σε λιγο αυτα θα φυγουν απο μονα τους.
να πινεις πολυ νερακι....
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα

Syndication