Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6456

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν θέλω να τρομάξω ή πω σε κάποιον να κάνει ή να μην κάνει ένα είδος διατροφής. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει ότι θέλει αρκεί να γνωρίζει τα υπέρ και τα κατά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα κρατήσω εφ΄όρου ζωής τη διατροφή ατκιν μιας και είναι το ποιο πετυχημένο είδος διατροφής για ένα λεπτό και υγιές σώμα αλλά εάν ήμουν στη θέση της κατερίνας (έχω γίνει μάνα 2φορές) θα ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες του γιατρού μου μόνο και μόνο γιατί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είμαστε υπευθυνοι μόνο για το σώμα μας αλλά και για την υγεία την τωρινή και την μετέπειτα ενός καινούργιου ανθρώπου, του παιδιού μας. Παραθέτω μερικές ακόμη επισημάνσεις και ας με συγχωρήσουν εκείνοι οι οποίοι βλέπουν κάθε πρωτεινικό μοντέλο διατροφής για ατκινς. http://www.xylitol.gr/artificial_sweete ... ame_gr.htm
Δώστε (ειδικά εσύ κατερίνα)στο google γιατί δεν μπορώ να βάλω το σύνδεσμο το παρακάτω
logo Diatrofis - Οι πρωτεινικές δίαιτες στην εγκυμοσύνη γεννούν
Θα καταλάβετε τι εννοώ.
Τέλος για την κατερίνα θέλω να πω ότι εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες πήρα από 9 κιλά στην κάθε μια και το μόνο που έκανα ήταν να μην τρωω καθολου γλυκά. Η κάθε μια μου άφησε από 3 κιλά που τα έχασα σε χρόνο dt (ξενύχτια και τρέξιμο). Αρα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, γι΄ αυτό χαλάρωσε γλυκιά μου και απολαυσέ το, όσο για τα κιλάκια εδώ είμαστε και σε λίγους μήνες ούτε που θα τα θυμάσε.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6458

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Ο καθένας μπορεί να διαβάσει και να καταλάβει ότι θέλει να καταλάβει.Η ερμηνεία μιάς πληροφορίας είναι μεγάλη υπόθεση και έχει πλείστες παραμέτρους.Τάδε έφη..........Εφη.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6497

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κουκλες καλησπερα!! αργησα λιγο να απαντησω γττωρα με τις γιρτες γινεται ενας χαμος καταλαβενετε!!χαιρομαι πολυ που ανταλασουμε αποψεις κα κανεις δεν παραξηγειτε! ναι βεβαιος εχετε κ δικιο! ειμαι μεσα στα πραγματα κ δεν εχω αγνοια του οτι στην εγκυμοσυνη δεν μπορω να κανω ατκινς η τουλαχιστον οχι ακριβως!! κ οντως το κανω μην ανησυχειτε!! θα μπω στο κανονικο προγραμμα με το καλο μετα τη γεννα! απλα ηθελα να επισυμανω το οτιτελικα η βαση ειναι πανω κατω ιδια σε ολες τις διαιτες κ ας κατηγορουν την ατκινς που απλα ας πουμε οτι καπως "ζοριζει" στο 1ο σταδιο αλλα μετα ολα ειναι κανονικα κ εχεις επιλογες για ενα σωρο φαγητα! οχι τωρα δεν κανω ατκιςνς στην αυστηρη μορφη τουλαχιστον αλλα προσπαθω να προσεχω τα πολλα πολλα.......

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6714

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα σε ολους ξανα!! :D lol: ειμαι περιπου 3 μηνες με μια μπακατελα γτ χαλασε ο παλιος μου κ ορισμενες φορες δεν εμπαινα καν για πολλες μερες στο internet γτ δυσκολευομουν να γραψω!!! φρικη!!! τωρα ομως απο χθες εχω καινουριο μηχανηματακι πριν ερθει το μωρο γτ μετα θα εχουμε αλλα εξοδα!! α! κ επι του παροντος να σας γραψω οτι το μωρο μαθαμε οτι ειναι μπεμπα!!! :mrgreen: γαμπροι ζητουνται να καταθεσουν βιογραφικα!!! χιο! χι! χι!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6716

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 έγραψε:
καλησπερα σε ολους ξανα!! :D lol: ειμαι περιπου 3 μηνες με μια μπακατελα γτ χαλασε ο παλιος μου κ ορισμενες φορες δεν εμπαινα καν για πολλες μερες στο internet γτ δυσκολευομουν να γραψω!!! φρικη!!! τωρα ομως απο χθες εχω καινουριο μηχανηματακι πριν ερθει το μωρο γτ μετα θα εχουμε αλλα εξοδα!! α! κ επι του παροντος να σας γραψω οτι το μωρο μαθαμε οτι ειναι μπεμπα!!! :mrgreen: γαμπροι ζητουνται να καταθεσουν βιογραφικα!!! χιο! χι! χι!
...και φορολογική ενημεροτητα και ...αναλογιες βεβαιως βεβαιως!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6750

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σωστοοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication