Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων

Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14722

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
ευτυχως εμενα με ωφελεσαν και επεσε η χοληστερινη μου....τρωω γυρω στα 4 την μερα περιπου και η χοληστερινη μου εκανε βουτια ....πριν φοβομουν τους κροκους κ τους εβγαζα....τωρα αφοβα μετα τ αναλυσεις μου.Χωρις αυγο δεν μπορω να κανω ατκινσ ισως γιατι δεν μ πολυαρεσουν τα κρεατα.ΘΕΛΩ να ρωτησω αν παρατηρησατε να τρωτε εξω γυρο πχ η ενα αλλο κρεατικο που κανονικα δεν επρεπε να σας πειραξει και να παρατηρησετε αυξηση της ορεξης σας ακομα κ να σας βγαλει απο την κετωση?εννοειτε χωρις φρανζολακια και αλλα.Εγω το παρατηρησα πολλες φορες και φοβαμαι οτι κατι βαζουν μεσα που με πειραζει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14724

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Eγω δε τρωω γυρο γιατι και δε ξερεις τι του εχουν προσθεσει και γιατι σπανια θα βρεις καλο γυρο.Το μονο που τρωω απ'εξω ειναι καλαμακι-σουβλακι(το ψωμι και τις πατατες τα δινω σε αλλον να τα φαει :D ).Δεν εχω παρατηρησει καμεια διαφορα ή να με κολλαει.

Ποσο εχει αλλαξει η διαθεση σας απο τη στιγμη που ξενινησατε αυτη τη διατροφη?Σας εχει ,σε ενα ποσοστο,"αλλαξει τη ζωη"??

(Εμενα παρα πολυ,μονο που βλεπω τη ζυγαρια να κατεβαινει με γοργους ρυθμους και εγω παρολα αυτα να μη λιμοκτωνω τρελαινομαι απτη χαρα μου).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication