μπορεις να παρεις τα περιφημα κετοστιξ απο φαρμακεια που ειναι κατι χαρτινες ταινιες που με τα ουρα δειχνουν αναλογα με το χρωμα που βγαζουν αν εισαι σε κετωση η΄ οχι.
σε μενα αλλα και σε αλλους παντως δεν δουλεψαν ποτε.παντα οι ταινιες ηταν ροζ ,δηλαδη οτι δεν ειμαι σε κετωση, παρ 'ολα αυτα σαφως και εχανα κιλα και ποντους.
ο επομενος αλανθαστος τροπος ,και πιο οικονομικος ,ειναι να βλεπεις πως σου στεκονται τα ρουχα σου,δηλαδη αν χανεις ποντους ...
εγω εχω σταματησει εδω και καιρο τις βιταμινες.τωρα το γυρισα σε ιπποφαες οχι χαπακια αλλα σε φυσικη μορφη,σαν σπορος ειναι σαν σταφιδα,και νιωθω πολυ καλα και με πολλη ενεργεια.τα παιρνω περιπου 20 μερες.
εγω εχω αλλο θεμα.εχασα 5 κιλα περιπου,με ατελειωτες βλακειες το καλοκαιρι τα ξαναβαλα,και εδω και ενα περιπου μηνα κανω παλι πολυ προσεκτικα την διατροφη κατω απο 20 υδ.γραφω τι τρωω,προσεχω και θερμιδες,τρωω και τα λιπη μου και τα σαλατικα μου ,ολα καλα,αλλα η ζυγαρια δεν κατεβαινει γραμμαριο!!συνηθισε ο οργανισμος μου τοσο πολυ ?θα κατεβει η ρημαδοζυγαρια ποτε?ποσο υπομονη πια!!!