Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων

Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14680

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ετσι κι'αλιως δε μ'αρεσει πολυ το ταχινι.

αυριο μπαινω στη β' φαση και θα ηθελα να τρωω 1 γιαουρτι το βραδυ και ενα αχλαδι το πρωι. ειναι υπερβολη λετε? αν ξερετε πειτε μου! τουλαχιστων το αχλαδι μπορω?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14681

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Το νου σου, το αχλαδι εχει 15,5 υδατ/100..κ το γιαουρτι αναλογα απο 2,8/100 του λιντλ κ 3-4/100 κομπλετ κ τοταλ..κανε υπολογισμους κ προσαρμοσε οπως πρεπει το μενου σου..
Καλη μας συνεχεια..

Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14682

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
στην ερωτηση σου mammajoanna απαντω οτι ναι παρατηρησα οτι τωρα 10 μερες που δεν πιννω την βιταμινη μου αρχισαν να με πιαννουν κραμπες την νυκτα σαν κοιμαμαι...ξεχασα να στο πω χαχα.Οποτε απο αυριο αρχιζω την βιταμινη μου....Οταν φατε κατι απαγορευμενο και βγητε απο την κετωση ποσες μερες θελετε για να ξαναμπητε?

Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14684

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
mammajoanna! μου'κοψες τα φτερα!! αλλα εχεις δικιο!!
και γω ειχα κραμπες χτες αλλα δεν το συνδιασα με την διαιτα, λετε να ειναι απο κει?
εγω που ειμαι 15 μερες τωρα στην ατκινς εχω κετωθει????
πως το καταλαβαινετε παιδια αυτο?
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν από theonymfh.

Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14687

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μπορεις να παρεις τα περιφημα κετοστιξ απο φαρμακεια που ειναι κατι χαρτινες ταινιες που με τα ουρα δειχνουν αναλογα με το χρωμα που βγαζουν αν εισαι σε κετωση η΄ οχι.
σε μενα αλλα και σε αλλους παντως δεν δουλεψαν ποτε.παντα οι ταινιες ηταν ροζ ,δηλαδη οτι δεν ειμαι σε κετωση, παρ 'ολα αυτα σαφως και εχανα κιλα και ποντους.
ο επομενος αλανθαστος τροπος ,και πιο οικονομικος ,ειναι να βλεπεις πως σου στεκονται τα ρουχα σου,δηλαδη αν χανεις ποντους ...
εγω εχω σταματησει εδω και καιρο τις βιταμινες.τωρα το γυρισα σε ιπποφαες οχι χαπακια αλλα σε φυσικη μορφη,σαν σπορος ειναι σαν σταφιδα,και νιωθω πολυ καλα και με πολλη ενεργεια.τα παιρνω περιπου 20 μερες.
εγω εχω αλλο θεμα.εχασα 5 κιλα περιπου,με ατελειωτες βλακειες το καλοκαιρι τα ξαναβαλα,και εδω και ενα περιπου μηνα κανω παλι πολυ προσεκτικα την διατροφη κατω απο 20 υδ.γραφω τι τρωω,προσεχω και θερμιδες,τρωω και τα λιπη μου και τα σαλατικα μου ,ολα καλα,αλλα η ζυγαρια δεν κατεβαινει γραμμαριο!!συνηθισε ο οργανισμος μου τοσο πολυ ?θα κατεβει η ρημαδοζυγαρια ποτε?ποσο υπομονη πια!!!

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14688

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
sasa να κανεις υπομονη.Υπομονη κ επιμονη...οσο για τα κετοστικ οφειλω να ομολογησω οτι τα χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενη γιατι και την μικροτερη παρασπονδια να κανω μου την δειχνουν.Τουλαχιστον ξερω οτι υπολογιζω σωστα τ υδατανθρακες μεχρι 25 με δειχνει σε κετωση στο μωβ πριν το απολυτο μωβ.Τελευταιος εφαγα λιγους περισσοτερους υδατανθρακες και βγηκα απο την κετωση ενω ημουν 6 μηνες περιπου εκει....και αρχισα να πειναω να εχω λιγουρες συνεχεια....αχ ευτυχως δεν εβαλα αλλα νιωθω ασχημα ............οοταν ξεφυγετε απο την διατροφη δυσκολευεστε να ξαναρχισετε?η μπαινετε ξανα στο κλιμα ευκολα?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication