Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14689

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
εγω αμα φαω ελαχιστα παραπανω νιωθω οτι πειναω μετα συνεχεια! και ιδικα αμα δεν φαω πολυ πρωτεινη. χτες το επαθα αυτο, εφαγα μελιτζανες με τυτι στο φουρνο και το βραδυ μπροκολο ομελετα. δεν ξερω αλλα πεινουσα ολη μερα! βλεπω εδω οτι τρωνε σοκολατα και διαφορα γλυκα αλλα αν φαω εστω και ενα κομματι ειμαι συγουρι οτι δεν θα σταματησω μετα!!!!!
και σημερα ζυγιστικα μετα απο μια εβδομαδα και δεν εχω χασει καθολου!! απογοητευτηκα πολυ γιατι απο οτι εβλεπα στον καθρεφτη περιμενα να ειχα χασει λιγο!!!
οποτε σκεφτομαι να μην περασω στην β' φαση ακομα!!!

μηπως δεν εχω καταλαβει κατι? στα 20 γραμμαρια μετραμε και τα επιτρεπομενα? η μονο τις σαλατες και τα λαχανικα????
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14690

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
αυτα που εφαγες δεν ηταν πολλη πρωτεινη κανονικη ηταν.τωρα αν ετρωγες 3 μπριζολες μα το καταλαβω.Τωρα για τους υδατανθρακες .....δικαιουσε στην ενεργοποιηση 20 οποτε αρχιζεις και μετρας 1 αυγο ισον περιπου ενας αν εφαγες και μια φρυγανια ατκινς σλλοι 2,5 πχ αν εφαγες και φρεσκα κρεμα 100μλ αλλοι 3 αν εφαγες και και.....ολα τα μετρας αφου κοιταζεις στον υδατανθρακομετρητη και να προσεχεις πολυ να αρχισει καλα η ενεργοποιηση του οργανισμου στην διαδικασια να καιει λιπος που αυτο θελουμε...καλη επιτυχια...

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14691

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
σ'ευχαριστω για την απαντηση!!! τα εκανα λαθος!! γιατι μετραω μονο απο τις σαλατες και τα λαχανικα (κρεμες και γλυκα δεν τρωω)
αλλα δεν μετρουσα απο τα αυγα η' το τυρι!!
κρατατε ημερολογιο τι τρωτε καθε μερα? ποσο βοηθαει αυτο?

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14692

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
ναι εγω μετρω καθε μερα μονοοοοοοο τους υδατανθρακες.οπου εχει υδατανθρακα ακομα και στην ντοματα τον μετρω φυσικα.Εγω εκοψα χαρτια και τα χωρισα σε λοριδες (20 λωριδες το καθε ενα)Τα βαζω ενα καθε μερα πανω στο ψυγειο και καθε φορα που τρωω υδατανθρακα κοβω ενα ποδαρακι χαχα Σιγουρο κ δεν εχω να μετρω κιολας χαχα

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14693

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγω δεν ειμαι τοσο οργανωμενη.Απλως τρωω πραγαματα που απο μνημης ξερω ποσους υδατ. εχουν.Να ρωτησω κατι ειμαι ακομα στην πρωτη φαση(1,5 μηνα).Ποτε λετε να μπω στη δευτερη?

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14696

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Στη δεύτερη φάση θα μπεις, όταν θα έχεις βαρεθεί την πρώτη, και θα θέλεις να προσθέσεις λίγο υδ/α ακόμη, χωρίς να σε πειράξει που η απώλεια των κιλών, θα επιβραδυνθεί λίγο.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication