Ταχινι (στην προηγουμενη ερωτηση γιατι στο μεταξυ προέκυψε και άλλη της Irenas)
Μια φορα την εβδομαδα αεροβικη, μια φορα χορο και τις υπολοιπες κανονικα θα επρεπε να κανω κανα μισαωρο την μερα αεροπερπατητη στο σπιτι, αλλά δεν πολυσυμβαινει....
Επειδή και εγω περναω φασεις κολληματος σαν την Irena, να σου απαντησω Christinaki πως αντεχεις επειδη εχεις δει τηνκαθοδο στα κιλα στο παρελθον, βλεπεις αλλαγη στους πόντους και ξερεις πως αργα η γρηγορα θα κατεβουν και τα κιλα που εχουν κολλησει. ΅Εμείς εχουμε και ενα προβλημα με πολυκυστικες και ειναι αναμενομενο πως θα χανουμε αργα και θα κολλαμε και ετσι μπορουμε και το υπομενουμε πιο ευκολα. Αλλά να σου πω και το άλλο, εγω τον πρωτο μηνα έχασα 8 ολοκληρα κιλά αλλά εμφανισιακα δεν μπορώ να πω πως φαινοταν και ιδιαίτερα, στους επόμενους 3 μήνες έχασα άλλα 4 μόνο αλλά η διαφορά εμφανισιακά τώρα φαινεται!!! Θελω να πω, πως το σημαντικο δεν ειναι να βλεπεις την ζυγαρια να πεφτει μιας και ενδεχεται να ειναι και πολυ απο αυτο νερο, (κατι που μαλλον συνεβη στα πρωτα 8 κιλα που εχασα εγω) αλλά το να βλέπεις τα ρουχα σου να φαρδαινουν. Και στην τελικη, αν βλέπεις διαφορά στα ρουχα, ποιος ο λογος να ζυγιζεσαι συχνα??? Εγω για ψυχολογικους λόγους το εχω ελαττώσει πάρα πολύ αυτό. Και έτσι και συνεχιζω την διατροφη ακαθεκτη χωρίς την παραμικρή παρασπονδια εδω και μηνες!!!
To fast fat σε εσας δουλευει??? (γιατι εγω όταν το δοκιμασα, έχασα 2 κιλα σε 3 μερες μεν αλλά τις επομενες 3-4 εβδομαδες τιποτα οποτε ήταν σαν να μην το εκανα και ποτε)