Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14697

• theonymfh
  • Το Άβαταρ του/της theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
δεν ξερω που κανω το λαθος!
χτες εφαγα
1 ομελετα με 3 αυγα τυρι για μεσιμεριανο
και κοτοπουλο με μπροκολο φραστο για βραδυ
και λιγο τυρι ενδιαμεσα
μετραω τους υ/ες και μου βγαινουν 16 περιπου
και εφαγα και 1 γιαουρτι 8 υ/α.
κανω καπου λαθος? γιατι κολησα απο την 2 εβδομαδα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14698

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Μηπως σε πειραζει και το γιαουρτι?Γιατι στο παλιο βιβλιο εγραφε οτι υπαρχουν οργανισμοι που μπορει να τους πειραζουν οι μυκητεςκαι ξερω σιγουρα στο γιαουρτι στα μανιταρια στο χαλλουμι υπαρχουν.ασε τα γαλακτοκομικα γ λιγο.παρατηρησε κανενας αλλος να τον κολλανε τα γαλακτοκομικα?

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14699

• theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γιαουρτι εφαγα χτες βραδυ μετα απο 15 μερες που κανω την ατκινς χωρις καμια παρασπονδια.
οποτε δεν μπορει να ειναι απο κει. δεν τρωω ουτε κρεμα γαλακτος ουτε μαγιονεζα ουτε μανιταρια. περιμενα να κολησω στο μηνα απανω αλλα οχι την δευτερη εβδομαδα.. απογοητευτηκα λιγο.

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14700

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
μην αγχωνεσαι ποσα κιλα εχεις να χασεις?Εγω ειμαι τωρα 2 μηνες κολλημενη....με σπρωχνω αλλα τιποτα...εκει...συνεχισε μπορει να χαννεις ποντους εγω ετσι επαθα κιλα μηδεν ποντους απο κοιλια 5

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14701

• theonymfh
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω χασει με διατροφη απο το πασχα 20 κιλα. τωρα ειμαι 72 και θα ηθελα να χασω ακομα 4-5. δεν θελω να γινω μοντελο! απλα να νιωθω καλα!

Απ: Re: Απ: Re: Απ: παιχνιδι ερωτησεων /απαντησεων 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14705

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
irena 68 έγραψε:
μην αγχωνεσαι ποσα κιλα εχεις να χασεις?Εγω ειμαι τωρα 2 μηνες κολλημενη....με σπρωχνω αλλα τιποτα...εκει...συνεχισε μπορει να χαννεις ποντους εγω ετσι επαθα κιλα μηδεν ποντους απο κοιλια 5

Πως γινεται 2 μηνες κολλημενη irena?Εγω δε θα το αντεχα.Και αποτι εχεις πει δε χρησιμοποιεις γλυκαντικα για να πεις οτι αυτα σε κολλανε.Εμενα σα να ξεκολλησε λιγο,σημερα η ζυγαρια εδειξε 75,6 :P !!!Βεβαια δε το συζητω οτι χιλιες φορες καλυτερα να βλεπεις πανω σου τη διαφορα αλλα σε απογοητευει αν βλεπεις τη ζυγαρια στασιμη.

Τι ειναι αυτο που δε τρωγατε καθολου στην παλια σας διατροφη και τωρα το τρωτε ?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.154 δευτερόλεπτα

Syndication