Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: dr ATKINS

dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4695

• Manos
  • Το Άβαταρ του/της Manos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα φίλοι μου συναγωνιστές /στριες
Είμαι νέος στο forum και πρώτα απ'όλα θέλω να συγχαρώ τους δημιουργούς του οι οποίοι προσφέρουν πραγματική υπηρεσία σε άτομα που έχουν κάποια κιλά παραπάνω στο σώμα τους και απο τα οποία μπορούν να επιρεασθούν ψυχικά από έμμονες ιδέες μέχρι και κατάθλιψη. Παρ΄όλα αυτά, διαπιστώνω μια δυναμική στην εφαρμογή της δίαιτας ΑΤΚΙΝΣ γιατί οι μετρήσεις των υδατανθράκων απασχολούν το μυαλό μας και μας κανουν να ξεχνούμε λίγο τα κιλά μας.
Σαν αρχή λοιπόν θέλω να ρωτήσω τα μέλη του Forum:
Ξέρει κανείς γιατί ο Δρ Ατκινς απεβίωσε 117 κιλά???? σε ηλικία 72 ετών

http://www.snopes.com/medical/doctor/atkins.asp

Φιλικά, περιμένω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4698

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φίλε Μάνο γεια σου και σενα και καλώς ήρθες. Έγκυρες πηγές εικάζουν πως δεν πέθανε ακριβός αλλά αυτοκτόνησε με ψωμί και γλυκά..!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Φίλε όχι δεν ξέρω. 1η φορά το ακούω και έχει πλάκα... Πάντως στα 72 (μια χαρά..) μπορεί να βαρέθηκε την θεωρία του και να αποφάσισε να πάει χορτάτος...!!!! Και εδώ που τα λέμε έχω (και έχουμε όλοι νομίζω), δει πόλους καρδιολόγους να μην τους παίρνει η πολυθρόνα (και όχι η καρέκλα ....), να καπνίζουν 7 πακέτα την ημέρα και αν προσέξεις το καλαθάκι στο γραφείο τους έχει 4-5 άδειες τσαλακωμένες συσκευασίες από σοκολάτες, κρουασάν, πατατάκια και άλλα τόσα χαρτιά από ζαμπονοτυρόπιτες, κάνα μίλκο και 2-3 αναψυκτικά....!!!!! Οπότε μην το ψάχνεις και πολύ... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4699

• poney
  • Το Άβαταρ του/της poney
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε αυτό το άρθρο δίνεται μια εξήγηση για το μεγάλο βάρος του Ατκινς όταν πέθανε που μου φαίνεται πειστική. Και μην ξεχνάτε ότι υπήρχαν πολλοί εχθροί του οι οποίοι μεγαλοποίησαν ή παραποίησαν τις συνθήκες θανάτου του.

http://lowcarbdiets.about.com/od/atkins ... sdeath.htm

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4700

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αγαπητε manos, λενε οτι μια εικονα ισον χιλιες λεξεις. Ποσο μαλλον τρεις εικονες... Οι φωτογραφιες αυτες ειναι του 2003, λιγο πριν τον Θανατο του dr Atkins. Δεν μου beach ach φαινεται για 117 κιλα. Εσενα;

[url:yfbuazv2]media.photobucket.com/image/dr.%20atkins...avis/DrAtkins-x3.jpg[/url]

Οσο για την αιτια θανατου; Ο dr Atkins γλυστρισε στον παγο εξω απο το γραφειο του και επαθε σοβαροτατο αιματωμα στον εγκεφαλο.
love your self

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4701

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχουν λεχθει πολλα για το θάνατο του Ατκινς.
[url:2pl7pt5c]www.thesmokinggun.com/archive/atkinsmed1.html[/url]

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4703

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Αγαπητε manos, λενε οτι μια εικονα ισον χιλιες λεξεις. Ποσο μαλλον τρεις εικονες... Οι φωτογραφιες αυτες ειναι του 2003, λιγο πριν τον Θανατο του dr Atkins. Δεν μου beach ach φαινεται για 117 κιλα. Εσενα;

[url:10mn699x]media.photobucket.com/image/dr.%20atkins...avis/DrAtkins-x3.jpg[/url]

Οσο για την αιτια θανατου; Ο dr Atkins γλυστρισε στον παγο εξω απο το γραφειο του και επαθε σοβαροτατο αιματωμα στον εγκεφαλο.

:o shock: :shock: :? ?

Βαρυκόκαλος ο συχωρεμένος ....!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication