Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 17 AGAIN;

17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3048

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα

Είμαι ο memos από Κύπρο ύψος 1.8 και 90kg έως πριν 1 μήνα και ηλικία 35. Αφού διάβασα το βιβλίο πριν ένα μήνα και βρήκα και το φόρουμ(συγχαρητήρια) στο διαδίκτυο είπα να δοκιμάσω την διατροφική προσέγγιση Atkins.Έχω χάσει σε 1 μήνα 7kg τρώγοντας άφθονες ποσότητες από της επιτρεπόμενες τροφές χωρίς να τηρώ αυστηρά το πρόγραμμα ενεργοποίησης, χωρίς καμιά παρενέργεια (εκτός από μια περίπτωση που περιγράφω πιο κάτω) και με μια εντελώς διαφορετική διάθεση από πριν ένα μήνα. Επισημαίνω δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα στην ζωή μου (ούτε τώρα κάνω)

Παρανομίες

1. 4-5 φορές καταναλωθήκαν σε μια νύχτα πάνω από 10 ποτήρια κρασί (την επόμενη μέρα σε 2 από αυτές της φορές παρατηρήθηκε κάποια δυσφορία)
2. 10-15 ξηρούς καρπούς την μέρα
3. ’Όταν το φαγητό είναι μπάμια η φασολάκι ένα πιάτο κανονική ποσότητα(έγινε 3-4 φορές ως τώρα)
4. Γιαούρτι περίπου 200g την μέρα
5. 3-4 φράουλες η κεράσια καθημερινώς
6. Μη καθημερινή άσκηση
7. 2 Φραπέ την μέρα με λίγο γάλα

Διατροφή

1. Άφθονο κρέας και ψάρι ( 2 φορές την βδομάδα ψαροταβέρνα-ψάρι στην σχάρα, 1-2 φορές σολομό και ορισμένες φορές έτοιμες τονοσαλάτες σύνολο από τα 14 γεύματα εβδομάδας τα 6 είναι ψάρι )
2. Σαλάτα 10-15 υδατάνθρακες την μέρα
3. Τυρί και αλλαντικά (όχι συσκευασμένα) για ενδιάμεσα.
4. Γενικά σε μέτρημα υδατανθράκων από τις 30 μέρες 15 μέρες(10-20 υδατάνθρακες) και 10 μέρες (20-40 υδατάνθρακες) και 5 μέρες (40-60 υδατάνθρακες).Εννοείται πως τις μέρες με τους 10-20 γραμμάρια υδατάνθρακες είχαν και την μεγαλύτερη διαφορά στην ζυγαριά.
5. Πολυβιταμίνες διαλυόμενες από το φαρμακείο

Διαφορά στο Άτομο

1. Φοβερή πτώση στα νούμερα σε παντελόνι (ευτυχώς έχει sales τώρα)
2. Αλλαγή σε νούμερο στις φανέλες και πουκάμισα (σε κάποιες εταιρίες απο xl πήγα large και κάποιες άλλες από large medium )
3. Απουσία υπνηλίας και ευδιαθεσία.
4. Πάντα χορτάτος
5. Επισκέψεις σε WC κανονικότατα.

Βελτιώσεις

1. Από χτές ξεκίνησα ποδήλατο 20 min την μέρα + βαράκια και κοιλιακούς για ακόμη 20 min.
Μεγαλύτερη έλλειψη

1. Παγωμένη μπύρα

Ερωτήματα

1. Γιατί υπάρχουν απαγορευμένες τροφές στην φάση ενεργοποίησης. Δηλαδή αν φάω 10 gr υδατάνθρακές + 8 gr ξηρούς καρπούς είμαι εκτός προγράμματος;
2. Κάποιος που έχει αφαίρεση την χολή του μπορεί να εφαρμόσει την διατροφική προσέγγιση Atkins;

Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτά, ,,Ο διάλογος βοηθά όλους μας
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3049

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Λέω και εγώ μας κάνανε spam με ταινία. :P

Καλωσήρθες Μέμο.

Οι υδατάνθρακες είναι θέμα υπολογισμού. Δεν έχεις ουσιαστικά απαγορευμένες τροφές. Αν κάνει σωστά τα μαθηματικά μπορείς να τρως οτιδήποτε.

Σχετικά με την χολή, επειδή έχει κάνει Άτκινς ο πατέρας μου -δύο μήνες άντεξε ο λιχούδης- που την έχει βγάλει, να σου πω πως δεν είχε κανένα πρόβλημα. Απλά τον είχα προμηθεύσει με αναψυκτικούλια light μπας και είχε πρόβλημα στην χώνεψη -που δεν είχε.

Τα πας μια χαρά. Οι άντρες είστε πιο τυχεροί ομολογώ. Συνέχισε έτσι και με την γυμναστικούλα σου και τα βαράκια και το χειμώνα θα είσαι στιλάκι. bravo avo
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3057

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μεμο, σε καλωσοριζω κι εγω στη παρεα μας. goodluck odluck
Οσο για το θεμα της χολης, θα συμφωνησω με τη Marina. Επειδη το εχω σχετικα προσφατο, αφαιρεση χολης εκανε η πεθερα μου. Και επειδη ειναι και διαβητικη, κανει διατροφη τυπου Ατκινς. Το μονο που της ειπε ο γιατρος, ηταν να μη τρωει του σκασμου. Επειδη ο ρολος της χολης ειναι βοηθητικος στην πεψη, οταν αφαιρειται, απλα δεν μπορει να βοηθησει στην πεψη. Αρα, τρωμε νορμαλ ποσοτητες. Πχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για να μη νιωθουμε δυσφορια. Τη δυσφορια με το κρασι, γι'αυτο την ενιωσες. Γιατι δεν μπορει να μεταβολιστει σωστα.
welcome2 lcome2
love your self

Re: 17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3061

• memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα

Εγώ δεν έχω βγάλει χολή....για ενημέρωση το ρώτησα

Re: 17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3068

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
memo καλημερα κι απο μενα!! μια χαρα σε βρισκω ομολογω!! πολυ καλα τα πας με το μετρημα των υδατανθρακων κ το ανεβασμα τους πολυ καλο μου φαινεται αν κ λιγο γρηγορο!! δηλ 20 υδατανθρακες σε 2 εβδομαδες αν καταλαβα καλα νομιζω ειναι καπως γρηγορα!! δεν θα εχεις προβλημα απλα σαν συμβουλη αν ανεβαζες πιο αργα θα προσαρμοζοταν καλυτερα ο οργανισμος για πιο μονιμο αποτελεσμα! οχι πως τωρα δεν θα εχεις!!! οπως προαναφερε κ η Marina εσες οι αντρες ειστε απλα...... τυχεροι!!!! goodluck odluck

Re: 17 AGAIN; 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3167

• memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έγιναν 8,8κg τα χαμένα κιλά....1,8 kg σε πέντε μέρες not bad...

Katerina χρησιμοποιώ ένα μεικτό σύστημα....μια μέρα 10g υδατάνθρακές μια άλλη μέρα 40g την επόμενη 15g μετά 12g την μεθεπόμενη 30g (ανάλογα σε ποιο περιβάλλον είμαι-ποτέ δεν παραλείπω τα λαχανικά μου)...τις μέρες με πολλούς υδατάνθρακές δεν χάνω την άλλες η πτώση είναι τουλάχιστον 0.3kg dance nce ...εννοείται πως τις τροφές που απαγορεύονται δια ροπάλου είναι εκτός διαιτολογίου μου fryingpan yingpan ---έτσι υπάρχει μέρα που θα φάω και την μπάμια με το κρεατάκι και το φασολάκι με το κρεατάκι και το κρασάκι μου θα πιω hungry ngry ...κάποιες άλλες μόνο τα λαχανικά και ότι υδατάνθρακές θα δώσουν τυριά αλλαντικά
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.145 δευτερόλεπτα

Syndication