Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: 17 AGAIN;

Re: 17 AGAIN; 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6136

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο όμως και σε εσένα που συνεχίζεις!! Είναι δύσκολο να μην ξεφεύγεις ενώ δεν χάνεις συνέχεια..για μένα τουλάχιστον πολύ :roll:

bravo avo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 17 AGAIN; 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6251

• KouTo-chan
  • Το Άβαταρ του/της KouTo-chan
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο Μέμο!!!!!!!!

Και ευχαριστώ που μας είπες την ιστορία σου και μου έδωσες κουράγιο!

Re: 17 AGAIN; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11897

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
memos έγραψε:
Εδώ και 40 μέρες είμαι σε φάση πλήρους σταθεροποίησης(κατακρίβεια υπάρχει μι πολυ μικρή μείωση)...από το αρχικό μου βάρος είμαι μεταξύ -13kg και -14,5kg έχω βάλει στην διατροφή μου όλες τις ομάδες τροφών εκτός αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, και ζάχαρη (ελάχιστες φορές μικρές παρανομίες)...Ποιο κάτω θα αναφέρω στην τελική φάση τι από τις παλιές μου συνήθειες έχω αλλάξει:

1. Αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, πατάτες και ζάχαρη έξω από την ζωή μου...παρανομίες που γίνονται είναι π.χ ένα σοκολατί μία μικρή ελιόπιτα, κοτόσουπα με αραιωμένο ρύζι,1/3 κομμάτι γλύκισμα, με ψητό μισή πατάτα φούρνου...αυτές γίνονται μεμονωμένα σπάνια και ποτέ συνδυασμένα...
2. Δεν πίνω χυμούς φρούτων όπως παλιά απλά θα φάω π.χ μεσημέρι 10 κεράσια, νύχτα μισό μήλο κτλ
3. Στην θέση γευμάτων υδατανθράκων που είχα παλιά με υδατάνθρακες(μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές) έχουν αντικατασταθεί με ψάρι σχάρας, σολομό κτλ.Έχω αυξήσει επίσης τα μαγειρευμένα λαχανικά όπως μπάμιες φασολάκι κτλ
4. Όσπρια δεν έχω μειώσει τις φορές που τρώω απλά η ποσότητα των οσπρίων περιορίζεται στο ένα φλιτζάνι με αυξημένη ποσότητα λαχανικών συνοδευμένη από τόνο.
5. Αγαπημένο μου σνακ το γιαούρτι με αμύγδαλα
6. Κομμένη μπύρα ζήτω το κόκκινο κρασάκι
7. Αυξημένη σωματική άσκηση
8. Πολυβιταμίνες

Αυτά.... dance nce

Χαιρετώ μετα από καιρό...Παρακολουθώ το φόρουμ ανελειπώς αν και δεν έγραφα τόσο καιρό..από τότε που εφαρμόζω την διατροφική προσέγγιση χαμηλών υδατανθράκων η ζωή μου έχει αλλάξει..διατηρώ τα κιλά που έχω χάσει με απίστευτη ευκολία και ότι έχω αναφέρει σ αυτό το θέμα συνεχίζει να ισχύει...οι αναλύσεις μου όλες είναι άριστες..για τους καινουριους πάρτε θάρρος κλείστε τα αύτια σας σε διάφορους παπάρες και κάντε το για τον ευατό σας...γιατί το αξίζετε goodluck odluck

Re: 17 AGAIN; 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #11915

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
συγχαρητηρια μεμο και απο μενα...μας δινεις πολυ κουραγιο......να σαι παντα καλα και δυνατος....
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

17 AGAIN; 13 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #18560

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ μετά από καιρό..Παρακολουθώ το φόρουμ ανελλιπώς άσχετο αν δεν γράφω χαίρομαι που βλέπω παλιούς φίλους να μένουν πιστή στις αρχές μας …. να επισημάνω πως σε οτιδήποτε στην ζωή σου αν δεν το πιστέψεις θα αποτύχει …γι αυτό για τους φίλους που ξεκινάνε τώρα να το δουν σαν διατρόφη και όχι σαν κάτι παροδικό… αν δεν το δείς ως τρόπο ζωής καλύτερα να μην ξεκινήσεις…. διατηρώ τα κιλά μου χωρίς γιο γιο , οι αναλύσεις μου είναι άψογες και δεν νιώθω να στερούμε τίποτα ( η διατροφή μου είναι όπως την περίγραφα στο topic εδώ )…τα πάντα είναι στο μυαλό
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication