memos έγραψε:
Ο στόχος έχει επιτευχθεί εδώ και 15 μέρες...-12Kg…έχω ξεκινήσει διατροφή(4ον στάδιο) με απαγορευμένα το αλεύρι( παρανομία μόνο μαύρο ψωμί μέσο όρο μια μικρή φέτα την ημέρα ) ,μακαρόνια, ρύζι, όσπρια (φασόλια, φακιές ) και την ζάχαρη . Από τα υπόλοιπα υπολογίζω μόνο 20gr υδατάνθρακες σε φρούτα (απαγορευμένοι οι χυμοί).
Δεν υπολογίζω και τρώω σε αφθονία λαχανικά ( συμπεριλαμβανομένης μπάμιας φασολάκι μαγειρευτά-εξαίρεση το καλαμπόκι ) γιαούρτι, αλκοόλ (όταν θα πιο πίνω μπύρα amstel light) ξηρούς καρπούς.
Υπολογίζω πως η λήψη υδατανθράκων είναι περίπου μέσο όρο 80 gr και όχι μόνο δεν έχω βάλει kg αλλά έχω χάσει και μισό kg με ταυτόχρονο χάσιμο πόντων.
Από θέμα παρενέργειας ΚΑΜΙΑ παρενέργεια. Έχει φύγει η υπνηλία που είχα πάντα, όλη μέρα γεμάτος ενέργεια ποτέ δεν έχω πρόβλημα στην κοινωνικότητα μου όπου και αν πάω....τελικός στόχος θα είναι απαγορευμένες τροφές να είναι μόνο το αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη και συγκράτηση των ολικών υδατανθράκων κάτω από 100 gr ημερησίως μέσο όρο με συνεχή έλεγχο του βάρους.
P.S: Συνεχίζεται η χρήση Πολυβιταμινών (τυπικές φαρμακείου ένα δισκίο την ημέρα)
-13.6 kg και έχω βάλει και στην διατροφή μου 2 φορές την βδομάδα μισό πιάτο όσπρια..ελπίζω τώρα να σταματήσω να χάνω γιατι ο στόχος έχει ξεπέραστεί εδώ και καιρό

nce

nce