Annie έγραψε:
Aπό αύριο αρχίζω το 15ήμερο της ενεργοποίησης...θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ...Θα προσπαθώ να καταγράφω, θα μου ρίχνετε καμιά ματιά αν κάνω λάθος?
Ευχαριστώ και πάλι... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Καλημέρα και καλή αρχή. Με τη σειρά μου θα ήθελα να σου επισημάνω τα εξής:
1ον. Και ναρκωτικά να έπαιρνες, και αλκοολική να ήσουνα με τέτοια κερκίδα υποστήριξης που σου έχουμε φτιάξει όλοι εμείς οι πρωην εξαρτώμενοι από τους υδατάνθρακες θα τα είχες καταφέρει χωρίς να το καταλάβεις. Επομένως σκέψου όλους αυτούς τους ανθρώπους που άνοιξαν την αγκαλιά τους και σου είπαν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ και προχώρα. Άλλωστε πόσες φορές στην ζωή σου είχες τόσους πολλούς αγνώστους να σε υποστηρίζουν να καταφέρεις το ακατόρθωτο κατά τη γνώμη σου.
2ον. Η μαγεία αυτής της διατροφής είναι (για μένα τουλάχιστον έτσι έγινε) ότι η υπερβολική ίσως λήψη των πρωτεΪνων εξαφανίζει την επιθυμία για υδατάνθρακες. Σκέψου ότι εχθές είχα τραπέζι (με ότι φανταστείς από υδατάνθρακες επάνω) και είχα αποφασίσει εκ΄ των προτέρων να αμαρτήσω. Μια φορά το χρόνο βλέπεις έχω γενέθλια και ήταν εχθές. Στρώθηκα λοιπόν στο τραπέζι έτοιμη για όλα. Έβαλα απ΄όλα στο πιάτο μου και χωρίς να το καταλάβω έφαγα μόνο κρέας και σαλάτα. Όλα τα άλλα έμειναν στο πιάτο μου με ένα ψιχουλάκι μόνο να λείπει από το καθένα. Δεν μου άρεσε τίποτα απ΄ όλα αυτά που άλλοτε λάτρευα. Και κάνω Ατκινς μόνο 20 μερες.
3ον. Διάβασα για αυτοτιμωρίες και άλλα χαριτωμένα. Άκου λοιπόν εγώ τι κάνω. Κάθε φορά που νιώθω αδύναμη μπροστά στους υδατάνθρακες, όλο και σπάνια τώρα τελευταία, αγόρασα έναν ολόσωμο καθρέπτη, πάω και κοιτιέμαι, και αυτοστιγμής σιχαίνομαι τους υδατάνθρακες που με κατάντησαν έτσι όπως είμαι.