Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1883

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους σας.
Είμαι η Annie και μετά από σκέψη αποφάσισα να ακολουθήσω την δίαιτα Άτκινς. Τον Φεβρουάριο του 2007 έβαλα γαστρικό δακτύλιο στα 123 κιλά, δυστυχώς μετά από απίστευτες επιπλοκές και τελικά διάβρωση έπρεπε να αφαιρέσω άμεσα τον Οκτώβρη του 08. Έχασα περίπου 45 κιλά αλλά το τελευταίο 8μηνο έχω πάρει τα 8 κυρίως λόγω κατανάλωσης υδατανθράκων στους οποίους είμαι απλά εθισμένη!!
Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει και σε μένα αυτό το σύστημα διατροφής, δυστυχώς δεν βλέπω κάποιον κατάλογο με λίστα τροφίμων και την περιεκτικότητά τους σε υδατάνθρακα..Θα σας ενημερώνω για την πρόοδο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας και μπράβο για το ωραίο φόρουμ για την κετογενή διατροφή!!
Wish me luck!! :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1885

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Annie σου ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου!
Αφου οπως λες εισαι εξαρτημενη απο τους -φτου, κακα- υδατανθρακες, μπορει λιγο να ζοριστεις στην αρχη, μεχρι να μπεις σε μια σειρα. Μετα ομως, θα παθεις τετοια απεξαρτηση, που δεν θα θελεις να δεις κρουασαν ουτε σε ζωγραφια!
Επισης, το καλο με σενα, ειναι οτι αφου τρεφοσουν με υδατανθρακες, τωρα που θα τους κοψεις, θα δεις θεαματικα αποτελεσματα!
Αντε καλη αρχη! :P
love your self

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1900

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
annie καλησπερα κι απο ενα κ καλη επιτυχια! θα δεις οτι εαν το παρεις αποφαση κ πεισμωσεις θ;α ξεπερασεις κ το σταδιο της στερησης των υδατανθρακων πολυ ευκολα κ μετα....... πιος σε φτανει!! :P lol: :wink:

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1909

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλή επιτυχία Annie , αμά δεν είσαι λάτρης των φρούτων , τότε αυτή η διαίτα θα σου είναι παιχνιδάκι :wink:

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1920

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ...Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η λύση, καμιά 20ετία παλεύω με αυτό το θέμα..κι έχω περάσει και χειρουργεία.. Αγόρασα και το βιβλίο και ξεκινάω από Δευτέρα, τα αγαπώ τα φρούτα αλλά..τι να κάνουμε. Θα τα λέμε συχνά...Φιλιά και καλή συνέχεια σε όλους σας.. :D

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #2959

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kι επειδή οι εθισμοί ξεπερνιούνται πάρα πολύ δύσκολα...τις τελευταίες 2 βδομάδες έπεσα με τα μούτρα στους υδατάνθρακες. Τώρα περιμένω να αδιαθετήσω κι αισθάνομαι σαν μπαλόνι...φυσικά πήρα τα 4 κιλά που έχασα... :evil: :evil: :evil:
Πολύ δύσκολη και αρκετά στερητική διατροφή, εμένα μου ρήμαξε και το στομάχι γιατί ακόμα και τώρα- 10 μήνες μετά την αφαίρεση γαστρικού δακτυλίου-το κρέας περνάει δύσκολα από τον οισοφάγο...
Τέλος πάντων, θα δώσω άλλη μια ευκαιρία σε ένα διατροφικό σύστημα που μάλλον δουλεύει και θα ήθελα σαν πιο ειδικοί να μου πείτε τη γνώμη σας σε αυτά που τρώω, πρέπει να κάνω αρκετά λάθη, το πόσο σοβαρά είναι θα δείξει... wordthanx rdthanx
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.213 δευτερόλεπτα

Syndication