Εδώ ένα ακόμα παιδί -υδατανθράκων!!!!!!!!
Και όταν μιλάμε "παιδί " εννοούμε πως υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγα φαγητό για α χωράω στη θερμιδική μου ημερήσια (βλακώδη ) διατροφή κουλούρια σουσαμένια,ολικής κανονικά,σταφιδοκούλουρα,κριτσίνια πολύσπορα, δημητριακά κλπ...
Ειλικρινά , είχα αφαιρέσει από τη διατροφή τα κύρια γεύματα...Ώσπου μμου τη σβούριξε (ένας χρόνος ακριβώς από τότε !!!!) και είπα : Θα τους κόψω να δω τί θα γίνει !! Αλλά επειδή ,δεν είχα πρόσβαση ε ίντερνετ και δεν είχα διαβάσει για την Άτκινς έκανα τα δικά μου..Δηλαδή έτρωγα σταφίδες, λαχανικά κλπ και μετρούσα κ θερμίδες...Κ δε γινόταν τίποτα....
Που θέλω να καταλήξω....

nce
Σαφώς κάθε όργανισμός είναι διαφορετικός και αλλιώτικα δεκτικός στους υδατάνθρακες αλλά μην εφαρμόζεις δική σου μορφή Άτκινς ,γιατί δε θα δεις τη διαφορά που θα έβλεπες ! Το γράφει και ο ίδιος ο Δρ ! Τα λιπαρά είναι Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α για να κινητοποιηθεί ο οργανισμός σου !
Οπότε,ναι μεν μπορείς να ξεκινήσεις από 30 γρ υδατ, και να πέσεις αλλά όχι να μην τρως λιπαρά...
Άποψή μου δηλαδή !!!

Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να μην σκέφτεσαι συνέχεια τί χάνεις από τροφές...Να σκέφτεσαι τί έχεις να κερδίσεις με την Άτκινς...Γιατί ,μόνο θετικά είναι τα αποτελέσματά της!!!
Καλή αρχή ,εύχομαι , και κουράγιο!!Ό,τι θες είμαστε πλάϊ σου !!!!

ouphug

odluck