Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3917

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Αυτό θα κάνω, ένα πλάνο low carb-low calories...βάζω πολύ λίγο γάλα στον καφέ και τρώω ένα μόνο φρούτο και/ή 120 γρ.γιαούρτι τη μέρα...προσπαθώ να τρώω 5 γεύματα και όχι τις απίστευτες ποσότητες κρέατος, τυριών και σαλαμιών που έτρωγα στις αρχές. Πάντως αποδίδει, μέσα στο 3ήμερο έχασα περίπου 2 κιλά...Ας ελπίσω ότι μπορώ να το διατηρήσω σε μακροχρόνια βάση...Θα ενημερώνω. Πάντως παρά τις δυσκολίες το πιστεύω πάρα πολύ το πλάνο χαμηλών υδατανθράκων και πιστεύω ότι κάνει για τους περισσότερους. Μη χάνετε το κουράγιο σας παιδιά...Περιμένω και κάτι κολπάκια της Marina για ξεκόλλημα που είχε υποσχεθεί... :D
Και πάλι τις θερμότερες ευχαριστίες μου... ;)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3921

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να σαι καλά καμάρι μου.
Όλοι για έναν και ένας για όλους

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3949

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εδώ ένα ακόμα παιδί -υδατανθράκων!!!!!!!!
Και όταν μιλάμε "παιδί " εννοούμε πως υπήρχαν μέρες που δεν έτρωγα φαγητό για α χωράω στη θερμιδική μου ημερήσια (βλακώδη ) διατροφή κουλούρια σουσαμένια,ολικής κανονικά,σταφιδοκούλουρα,κριτσίνια πολύσπορα, δημητριακά κλπ...
Ειλικρινά , είχα αφαιρέσει από τη διατροφή τα κύρια γεύματα...Ώσπου μμου τη σβούριξε (ένας χρόνος ακριβώς από τότε !!!!) και είπα : Θα τους κόψω να δω τί θα γίνει !! Αλλά επειδή ,δεν είχα πρόσβαση ε ίντερνετ και δεν είχα διαβάσει για την Άτκινς έκανα τα δικά μου..Δηλαδή έτρωγα σταφίδες, λαχανικά κλπ και μετρούσα κ θερμίδες...Κ δε γινόταν τίποτα....
Που θέλω να καταλήξω.... dance nce
Σαφώς κάθε όργανισμός είναι διαφορετικός και αλλιώτικα δεκτικός στους υδατάνθρακες αλλά μην εφαρμόζεις δική σου μορφή Άτκινς ,γιατί δε θα δεις τη διαφορά που θα έβλεπες ! Το γράφει και ο ίδιος ο Δρ ! Τα λιπαρά είναι Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Α για να κινητοποιηθεί ο οργανισμός σου !
Οπότε,ναι μεν μπορείς να ξεκινήσεις από 30 γρ υδατ, και να πέσεις αλλά όχι να μην τρως λιπαρά...
Άποψή μου δηλαδή !!! :roll: :roll: :roll:
Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να μην σκέφτεσαι συνέχεια τί χάνεις από τροφές...Να σκέφτεσαι τί έχεις να κερδίσεις με την Άτκινς...Γιατί ,μόνο θετικά είναι τα αποτελέσματά της!!!
Καλή αρχή ,εύχομαι , και κουράγιο!!Ό,τι θες είμαστε πλάϊ σου !!!!
grouphug ouphug goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3959

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από λιπαρά Lamare μου δεν έχω παράπονο..σίγουρα χρειάζονται κι αυτά...εγώ είμαι λάτρης!! Απλά το παρατραβάω και σε ποσότητες και όταν έχω πολλές διαφορετικές γεύσεις τα ρημάζω και δεν πρέπει να τρώω σε πολύ μεγάλο βαθμό λόγω στομαχιού...Πάντως θα σας περάσω μερικά μενού να μου πείτε τη γνώμη σας...
Και πάλι ευχαριστώ πολύ κι εσένα και την Enh... wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5100

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αnnie μου καλησπέρα.
Είμαι ένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καινούγιο μέλος στην Άτκινς και ακόμα πιο καινούργιο στο φόρουμ.
Σήμερα ειναι η 15η μέρα στην ενεργοποίηση και δεν έχω θεαματική διαφορά. Και έχω να χάσω έναν άνθρωπο από πάνω μου!!!!
Αυτό που φταίει δεν είναι η διατροφή, αλλά η ένα κάρο βλακείες δίαιτες που έκανα μέχρι τώρα και μου "κολλάνε" αλλά δεν θα τους περάσει!!! :)
Με όλο το θάρρος, την αγάπη και τον σεβασμό, αφού έφτασες σε σημείο να περάσεις τον παθών σου τον τάραχο με νυστέρια και μπαι-πας νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αλλάξεις δραστικά τις διατροφικές σου συνήθειες σε βάθος χρόνου.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αλλά κάθε φορά που θέλω να φάω κάτι με υ/δ λέω στον εαυτό μου "έχεις φάει αρκετά από αυτά για να φτάσεις εδώ που έφτασες, δεν θα σου λείψει" και μέχρι τώρα (μεγάλη μπουκιά κρέας φάε, μεγάλο λόγο μην πεις) δουλεύει.
Καλό κουράγιο, μια απόφαση είναι όλα!!!!
Φιλία
Αθηνά

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5144

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ Αθηνά και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου...εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω διατροφικές συνήθειες, είμαι σε φάση ραγδαίας ανόδου βάρους...και δεν είμαι σε φάση για πλάνο διατροφής....θα δω τι μπορώ να κάνω και θα ενημερώσω...Ο εθισμός παραμένει ισχυρότατος.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα

Syndication