Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7759

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλησπέρα σε όλους...χάθηκα, το ξέρω, σας παρακολουθώ συχνά αλλά πραγματικά δεν είχα διάθεση να γράψω κάτι...Το τελευταίο 4μηνο υπήρξε υπερβολικά δύσκολο για πάρα πολλούς λόγους...η διάθεσή μου ήταν πραγματικά πάρα πολύ άσχημη..
Σε διατροφικό επίπεδο δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με κάποιο πλάνο, αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να μειώσω τα επεισόδια υπερφαγίας και να σταθεροποιήσω το βάρος μου, πήρα μόνο 4,5 κιλά από το καλοκαίρι που το θεωρώ μεγάλο επίτευγμα...
Τώρα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω και να ακολουθήσω το πλάνο Άτκινς..το πιστεύω πάρα πολύ σε σχέση με οποιοδήποτε πλάνο έχω ακολουθήσει ή έχω διαβάσει...αυτό που θα με δυσκολέψει είναι τα φρούτα αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσω να το καταφέρω στη φάση 2 με καμιά φράουλα, αυτό είναι η μόνη μου έννοια.
Αφού ψωνίσω λοιπόν θα αρχίσω το επόμενο 3ήμερο με την ελπίδα ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω να μην το σπάσω αυτή τη φορά...θεωρώ ότι θα έχω μεγάλη βοήθεια απ'όλους σας...οι συνταγές που διάβασα είναι πραγματικά υπέροχες, θα σας ρωτήσω τι επιτρέπεται στην πρώτη φάση...
Wish me luck... ;) ;) ;)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7762

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς... ξανάρθες λοιπόν!!! Καλή αρχή σου εύχομαι!!!
Κάνε τα ψώνια σου και ξεκίνα...τώρα!!! Το ότι δουλεύει το πλάνο το ξέρεις! απλά θέλει λίγο υπομονή τις πρώτες μέρες μέχρι να ξεφορτωθείς τη ζάχαρη (απ'το σώμα και απ'το μυαλό). Το τι πρέπει να τρως θα το βρεις μέσα στο φορουμ ή όπου και αν ψάξεις στο ιντερνετ!!! Από μένα μια μόνο συμβουλή: προσπάθησε να κρατήσεις τη διατροφή σου όσο πιο απλή γίνεται τις πρώτες μέρες. Κρέας,ψάρια, καλά λίπη, αυγά, πράσινες σαλάτες.Μη μένεις νηστική για πολλές ώρες, γιατί όταν το στομάχι γουργουρίζει, το μυαλό θολώνει :lol: Τώρα αν σου ρθουν τρελές λιγούρες, δοκίμασε κάτι από τις συνταγές.

Λοιπόν, ξεκίνα δυναμικά, και εμείς είμαστε όλοι εδώ (μην κοιτάς που έχει πέσει λίγο νέκρα- εδώ τριγύρω είναι όλοι)!!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7955

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξέχασα να σ'ευχαριστήσω Efaki... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7956

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Annie πως πάει η προσπάθεια??? Κράτα γερά beach ach !!!!
Εγώ θέλω να σου πω την δική μου εμπειρία, έχοντας κάνει 10 μέρες μια άλλη low carb δίαιτα (sb) και αισίως 6 μέρες την πρώτη φάση της Ατκινς με 20 υδατ/κες.
Είχα μία μόνο κακή στιγμή (πρέπει να έφτασα τους 30) και όχι απο βουλιμία αλλά απο απερισκεψία.
Έχω να ζυγιστώ 4 μέρες και αυτό δεν είναι καλό γιατί τις τελευταιές 3 τα λαχανικά τα έχω περιορίσει πολυ :oops:
Ναι, το παραδέχομαι, έχω πάθει εθισμό στις συνταγές των κοριτσιών αλλά απο αυρίο το μαρούλι θα κάνει την επανάσταση του :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Λοιπόν, πιστευά και εγώ ότι είμαι εθισμένη, ειδικά στα φρούτα.
Τελικά , μάλλον δεν ειμαι!!! Τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο όταν λένε ότι δεν θα τους αποζητάς.
Απλά, πρέπει να κάνεις αυτό το σοκ στον οργανισμό σου και για λίγες μέρες στην αρχη να τους κόψεις τελείως.
Συμβουλεύσου τον γιατρό σου, να σου συστήσει κάποια τροφή για την πέψη δεδομένης της υγεία σου, και κάνε την διατρόφη. Εμένα μου άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τις τροφές! ...Και να σκεφτείς οτι εγώ ήθελα τουλαχιστον μία σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα για να κοιμηθώ ήσυχη :roll:
Καλό κουράγιο και πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς ;)
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #7982

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πόσο μοιάζουν οι διατροφικές μας συνήθειες Nicolin...τουλάχιστον πιο πριν...
Πάω καλά νομίζω, κρατάω σχετικά ψηλές τις θερμίδες για να έχω περιθώριο να κατέβω και σιγά σιγά ξεχνάω τα γλυκά...μέχρι που ονειρεύτηκα ότι έτρωγα γλυκό, ο εθισμός γαρ...
Θα τα καταφέρω, που θα μου πάει...το θέμα της τουαλέτας πάει ευτυχώς καλά... :D
Καλή συνέχεια σε όλους... ;) και πολλά πολλά ευχαριστώ... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8043

• Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nέα από το μέτωπο: έχω χάσει γύρω στα 3 κιλά το πρώτο 5ήμερο!!! :D D D
Tρώω γύρω στις 2000 θερμίδες...νομίζω ότι βοηθάει την τουαλέτα το ελαιόλαδο στη σαλάτα και η μαγιονέζα..όπως και η sprite zero...χτες που ήμουνα κομμάτια με νέα απολύσεων και μ'έπιασε άγχος τσάκισα κάτι λουκάνικα cocktail και όχι 5 σοκολάτες...σε καλό δρόμο είμαι...
Νομίζω ότι πρέπει να περιορίσω τα ζαμπόν και τις γαλοπούλες, τα τυριά τα περιόρισα!!
Καλή συνέχεια σε όλους μας..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication