Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5254

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλα ειμαι Δημητρη. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Ειχα πολυ καιρο να μπω στο forum και μου ελειψε η παρεα σας. Απο ο,τι διαβαζω οι περισσοτεροι ειχατε καλες εξελιξεις στις ζωη σας. bravo avo congratualtions ngratualtions Λοιπον για ενα διαστημα ειχα αποφασισει οτι δεν μπορω να ακολουθησω καμια διατροφη. Ειχα παει και σε διατροφολογο αλλα τιποτα και απο εκει. Αλλα τωρα πλεον δεν αντεχω να βλεπω αυτη την κατασταση να συνεχιζεται. Οργανωνομαι λοιπον σημερα και απο αυριο ξεκιναω δυναμικα! oops ps
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5262

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κάλλια νομίζω ότι αν έπιανε η λοβοτομή θα την είχα ήδη κάνει...
Κι εγώ πέρσι μετά το χειρουργείο ήμουνα 77 κιλά και αντί η ηλίθια να τα συντηρήσω τα πήγα με σημερινό ζύγισμα 92... fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan ...Βασικά με τη διαιτολόγο τα έκανα χειρότερα...όταν μπω στο τρυπάκι "κάνω δίαιτα" τα κάνω .... tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum tantrum ntrum Εντάξει το δέχομαι ότι ήταν πλασματικό το 77, το καλοκαίρι του 08 ήμουνα 83 με 86 αλλά και πάλι με όλες τις ταλαιπωρίες μυαλό δεν βάζω...εκεί με τα ψωμιά και τα γλυκά...Πάντως αν η ιστορία μου σ'έκανε να αρχίσεις διατροφή χαίρομαι...Αν δε βοηθήσουμε τον εαυτό μας δεν γίνεται δουλειά...Καλή αρχή λοιπόν...Θα σου κάνω παρέα σύντομα..αύριο θα χειρουργηθεί η γάτα μου για αφαίρεση όγκου και τη Δευτέρα ο πατέρας μου για κοίλη εν μέσω δουλειάς, μαθημάτων κλπ...
Πρέπει να αρχίσω σύντομα κι εγώ πάντως γιατί άλλο διατροφικό σχήμα δεν δουλεύει σε μένα ΑΠΛΑ...Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε όλοι, καλή δύναμη.... goodluck odluck

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5264

• kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πολυ χαιρομαι που θα ξεκινησουμε μαζι σχεδον τη διατροφη. Ετσι δεν θα μιωθω οτι περναω μονη το ζορι των πρωτων ημερων. Ευχομαι ολα να πανε καλα και για τον πατερα σου και για τη γατουλα σου. Αν περασουν αυτες οι δυσκολιες θα εχεις λιγοτερο αγχος και θα μπορεσεις να ακολευθησεις μια σωστη διατροφη πιο ευκολα. Ειμαι σιγουρη οτι το στρες και η κακη ψυχολογια μας παχαινουν γιατι και τρωμε περισσοτερο αλλα και το ο μεταβολισμος μας υπολειτουργει. Αντε να ανεβουμε λιγο ψυχολογικα γιατι τουλαχιστον προσωπικα νιωθω οτι εχω πιασει πατο. Οποτε δεν γινεται παρα να ανεβω. Καλη μας αρχη hug g

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5267

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Annie να μιλησουμε τωρα για εθισμους και εξαρτησεις?Οκ...

Τα τελευταια 7 χρονια η ζωη μου ηταν...κλεισιμο στο σπιτι(κατα προτιμηση σκοτεινα)επικοινωνια με κανεναν,εξω εβγαινα αν δεν υπηρχε με τπτ περιπτωση να το αποφυγω,ξεκινουσα με αλκοολ(μεγαλες ποσοτητες) και κατεληγα σε υδατανθρακες(σε ακομη μεγαλυτερες ποσοτητες).Η καταναλωση ζαχαρης(γλυκα αναψυκτικα)για να συνερθω ηταν απαραιτητη.Οι επιπτωσεις πολλες.Τα κιλα ανεβαιναν, μεγαλη αρτηριακη πιεση, το ιδιο και η χοληστερινη.Το δερμα μου αφυδατωμενο τελειως.Κι εγω να λεω..."ναι, οκ κατι θα κανω...ενταξει" και αλλες φορες(τις περισσοτερες)"ε και? και τι εγινε?Δε με ενδιαφερει η σοφια...οπου βγει" (και ηξερα που θα εβγαινε) και αν καποια μερα αποφασιζα ν αλλαξω, παντα μα παντα εβρισκα καποια δικαιολογια και την επομενη μερα συνεχιζα την κακιστη διατροφη και το αλκοολ.
Πριν λιγες μερες ανεβηκα στη ζυγαρια μετα απο 10 χρονια? ισως και παραπανω.Σοκαριστηκα!!!138 κιλα!Αυτο ηταν!Πιασαμε πατο σοφακι!
Την επομενη, εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ για την νεα ΑΤΚΙΝΣ.(την γνωριζα απο παλια).
Στις 7 του μηνα ξεκινησα τη νεα μου ζωη.Τι εκανα?Ακριβως το αντιθετο απ οτι εκανα.
Σωστη διατροφη με τις σαλατες μου(σαλατα δεν ηξερα τι θα πει) και τα ψητα μου(κρεας-ψαρια).Τη θεση του αλκοολ πηρε επιτελους το νερο(επινα σπανια)!!!
Τωρα πινω 3 λιτρα νερο την ημερα!!!(μονιμη κατοικος τουαλετας για πιπι) :D
Φυσικα πινω φραπεδακι το πρωι και οχι αλκοολ(αυτο δεν πιστευα με τπτ οτι μπορουσα να το κανω τον τελευταιο καιρο) και μερικες φορες(απογευματακι) πρασινο τσαγακι!
Το δερμα στο προσωπο μου μαλακο και λειο και φωτεινο!(...ποσο διψουσε το καημενο...)
Η διαθεση μου εξαιρετικη!Νοιωθω ευτυχισμενη!Συναισθημα που χα χρονια να νοιωσω!
14 μερες τωρα δεν εχω βαλει γουλια αλκοολ στο στομα μου(ουτε που το σκεφτομαι) και ουτε μου χει λειψει τιποτα απο την προηγουμενη τιγκα στους υδατανθρακες διατροφη μου!Απο 138 κιλα κατεβηκα στα 127.Ξεκινησα και λιγες ασκησεις απλης αεροβικης για αρχη και οσονουπω θα χω διαδρομο στο σπιτι. oops ps

Εγω το αποφασισα!ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ!Αρκετα χρονια εχασα απο την ζωη μου.Φτανει πια!!!

Φυσικα και μπορεις Annie μου να πετυχεις τον στοχο σου!Ειμαι σιγουρη για σενα!!!

Ελα παμε γερα...

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5269

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Βρε κοριτσια, α να χαθειτε!!! Με κανατε και βουρκωσα. Λοιπον, ενα εχω να πω. Οταν πιασεις πατο, ο μονος δρομος που σου μενει, ειναι προς τα πανω.
Ειναι η εποχη για σημαντικες αποφασεις. Αποφασεις, που δυστυχως κανεις μας δεν θα μπορουσε να κανει πραγματικοτητα, αν δεν υπηρχε ενα "αυτι", να μας ακουει, και ενα χερι, για να μας δινει καμια ξαναστροφη, οταν ξανακαταιβενουμε προς τα κατω.
Εμεις ειμαστε εδω!!!! Και να ακουμε, και για να βαραμε, οταν χρειαστει.
Με τη δικη μας βοηθεια και την δικη σας θεληση, τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.
love your self

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5275

• kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σοφια μου ξαναγεννηθηκες. Οποια και αν ηταν η αιτια που σε οδηγησε στην προηγουμενη σου συμπεριφορα το σημαντικο ειναι οτι βρηκε το κουραγιο και τη δυναμη να κοψεις τις εξαρτησεις σου και να ξεκινησεις μια νεα ζωη. Χιλια μπραβο!!!!! Κρατα γερα και ολα θα πανε απο το καλο στο καλυτερο. Οι εξαρτησεις μας μας κανουν αδυναμους, μας στερουν την ευτυχια, τη χαρα και υπομονευουν την υγεια. Η μεγαλυτερη εξαρτηση μου ηταν το τσιγαρο. Το εκοψα πριν 4,5 μηνες. Πηρα κιλα αλλα δεν το μετανιωνω που το εκοψα. Νιωθω πιο ελευθερη και πιο δυνατη. Τωρα πρεπει να νικησω την εξαρτηση απο τους υδατανθρακες. Θα το κανω και αυτο. Δυσκολευομαι αλλα το θελω πολυ. Να εισαι παντα δυνατη.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication