Annie να μιλησουμε τωρα για εθισμους και εξαρτησεις?Οκ...
Τα τελευταια 7 χρονια η ζωη μου ηταν...κλεισιμο στο σπιτι(κατα προτιμηση σκοτεινα)επικοινωνια με κανεναν,εξω εβγαινα αν δεν υπηρχε με τπτ περιπτωση να το αποφυγω,ξεκινουσα με αλκοολ(μεγαλες ποσοτητες) και κατεληγα σε υδατανθρακες(σε ακομη μεγαλυτερες ποσοτητες).Η καταναλωση ζαχαρης(γλυκα αναψυκτικα)για να συνερθω ηταν απαραιτητη.Οι επιπτωσεις πολλες.Τα κιλα ανεβαιναν, μεγαλη αρτηριακη πιεση, το ιδιο και η χοληστερινη.Το δερμα μου αφυδατωμενο τελειως.Κι εγω να λεω..."ναι, οκ κατι θα κανω...ενταξει" και αλλες φορες(τις περισσοτερες)"ε και? και τι εγινε?Δε με ενδιαφερει η σοφια...οπου βγει" (και ηξερα που θα εβγαινε) και αν καποια μερα αποφασιζα ν αλλαξω, παντα μα παντα εβρισκα καποια δικαιολογια και την επομενη μερα συνεχιζα την κακιστη διατροφη και το αλκοολ.
Πριν λιγες μερες ανεβηκα στη ζυγαρια μετα απο 10 χρονια? ισως και παραπανω.Σοκαριστηκα!!!138 κιλα!Αυτο ηταν!Πιασαμε πατο σοφακι!
Την επομενη, εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ για την νεα ΑΤΚΙΝΣ.(την γνωριζα απο παλια).
Στις 7 του μηνα ξεκινησα τη νεα μου ζωη.Τι εκανα?Ακριβως το αντιθετο απ οτι εκανα.
Σωστη διατροφη με τις σαλατες μου(σαλατα δεν ηξερα τι θα πει) και τα ψητα μου(κρεας-ψαρια).Τη θεση του αλκοολ πηρε επιτελους το νερο(επινα σπανια)!!!
Τωρα πινω 3 λιτρα νερο την ημερα!!!(μονιμη κατοικος τουαλετας για πιπι)

Φυσικα πινω φραπεδακι το πρωι και οχι αλκοολ(αυτο δεν πιστευα με τπτ οτι μπορουσα να το κανω τον τελευταιο καιρο) και μερικες φορες(απογευματακι) πρασινο τσαγακι!
Το δερμα στο προσωπο μου μαλακο και λειο και φωτεινο!(...ποσο διψουσε το καημενο...)
Η διαθεση μου εξαιρετικη!Νοιωθω ευτυχισμενη!Συναισθημα που χα χρονια να νοιωσω!
14 μερες τωρα δεν εχω βαλει γουλια αλκοολ στο στομα μου(ουτε που το σκεφτομαι) και ουτε μου χει λειψει τιποτα απο την προηγουμενη τιγκα στους υδατανθρακες διατροφη μου!Απο 138 κιλα κατεβηκα στα 127.Ξεκινησα και λιγες ασκησεις απλης αεροβικης για αρχη και οσονουπω θα χω διαδρομο στο σπιτι.

ps
Εγω το αποφασισα!ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ!Αρκετα χρονια εχασα απο την ζωη μου.Φτανει πια!!!
Φυσικα και μπορεις Annie μου να πετυχεις τον στοχο σου!Ειμαι σιγουρη για σενα!!!
Ελα παμε γερα...