Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5219

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ετσι μπράβο! Την ώρα που θα σου έρθει να φας κάτι απαγορευμένο σκέψου "Θα είναι μια "στιγμιαία" απόλαυση". Το έπιασες το υποννοούμενο ε? "Στιγμιαία" απόλαυση ;)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5222

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μπραβο annie!! ειδες ολοι εδω προσπαθουμε για το καλο ολων μας!!! ειδες δεν προκειτε να σε εφησουμε σε καμια περιπτωση αρκει να δουμε οτι ποσπαθεις κ εισαι εσυ το αφεντικο!! ειμαστε στη διαθεση σου εστω κ απο το διαδυκτιο γι οτι χρειαστεις!! καλη επιτυχια!! :P

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5239

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g hug g

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5248

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτο που λετε οτι ολα ειναι θεμα αποφασης και μυαλου ειναι απολυτως σωστο. Το κακο ειναι πως δεν ξερω τον τροπο να αλλαξω το μυαλο μου. Να κανω λοβοτομη; Να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο καθε φορα που τρωω πολυ; Καποια αλλη πιο ακραια μορφη τιμωριας; Γιατι η αποψη που λεει οτι πρεπει να αγαπας το σωμα και τον εαυτο σου γενικοτερα για να εφαρμοσεις επιτυχημενα μια διαιτα και εναν πιο υγειινο τροπο ζωης σε εμενα δεν επιασε. Μαλλον τον παραχαιδεψα τον ευατουλη μου και βγηκε κακομαθημενος. Αnnie σε καταλαβαινω απολυτα. Λυπαμαι που δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι ειμαι η πλεον αναρμοδια για να δινω συμβουλες αφου δεν μπορω η ιδια να της ακολουθησω. Ωστοσο συμφωνω με οσα σου ειπαν οι υπολοιποι (εγω να δω ποτε θα τα εφαρμοσω). Θα ξεκινησω τη διατροφη αυριο. Σημερα προμηθευτηκα τα απαραιτητα απο το super market και σε λιγο ξεκιναω το μαγειρεμα. Δεν εχω την καλυτερη ψυχολογια ειναι αληθεια. Λιγο καιρο πριν ειχα αποτυχει παταγωγδως να συνεχισω τη διατροφη. Σταματησα, πηγα σε διαιτολογο μπας και με βοηθησει και τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Το ψωμι οπως καταλαβαινετε ηταν απαραιτητο στο καθημερινο διαιτολογιο που μου εδωσε, μαζι με πολλα φρουτα, οσπρια, μακαρονια, ρυζι και τα γνωστα. Δεν αντεχω αλλο να ζω σε αυτο το σωμα. Θελω να αλλαξω. Βαρεθηκα να τρωω και να αισθανομαι τυψεις μετα . ας υποσχεθουμε λοιπον στον εαυτο μας πως θα ξεκινησουμε σοβαρα πλεον την προσπαθεια και μακαρι να πανε ολα καλα.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5249

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κάλλια μου ούτε κι εγώ είμαι η πλέον αρμόδια για να συμβουλέψω την Αθηνά ότι όλα είναι στο μυαλό μας αλλά επειδή ξέρω ότι έτσι είναι το λέω όχι μόνο για κείνη αλλά για να το ακούω κι εγώ! Θα πρέπει να το λέμε από μέσα μας πρωί-μεσημέρι-βράδυ μου φαίνεται. Ή κάθε βράδυ σαν προσευχή. Όπως βολεύεται ο καθένας!
Καλή αρχή στην προσπάθειά σου! goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5251

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kallia καλησπερα τι κανεις; που χαθηκες; σε ψαχνω καιρο. sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication