Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17368

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Γεια σου Alice,

Εγώ μόλις ξεκίνησα σήμερα, καλό μας δρόμο λοιπόν με επιμονή και υπομονή. Θα ζυγίζομαι κάθε Δευτέρα οπότε και θα ενημερώνω για την πρόοδο μου, έγω θέλω να χάσω 11 κιλά (ιδανικά) αλλά και τα 8 να χάσω θα είμαι σουπερ ευχαριστημένη!

Το μόνο που με προβληματίζει είναι εάν έχεις ενέργεια στο στάδιο της ενεργοποίησης ή νιώθεις κουρασμένη λόγω κέτωσης. Ρωτάω γιατί προσπαθώ τελευταία να επανέλθω στη φυσική μου δραστηριότητα. :)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17369

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είμαι η πλέον ακατάλληλη για να απαντήσω, πρώτον γιατί δεν ασκούμαι συστηματικά - παρά μόνο με περπάτημα - και δεύτερον επειδή είμαι μόνη μου με δύο 3χρονα στο σπίτι κι έτσι δεν ξέρω τι μου γίνεται από άποψη ενέργειας, αλλά και να ήξερα, δεν θα μπορούσα να καταλάβω εάν φταίει η δίαιτα......

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17373

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
το ίδιο και εγώ τώρα θα προσθέσω την γυμναστική στο καθημερινό μου πρόγραμμα καθώς υπάρχει μια μικρή χαλάρωση ιδίως στον ποπό μου ελπίζω με την γυμναστική να φτιάξουν κάπως τα πράγματα.
Εγώ ξεκίνησα ΑΤΚΙΝΣ τον Δεκέμβριο και η δουλειά μου είναι χειρωνακτική δεν αισθάνθηκα ούτε μια φορά αδύναμη και χωρίς ενέργεια ίσα ίσα που αισθανόμουν και καλύτερα. Μόνο τις 2 πρώτες ημέρες τις Ατκινς που αισθάνθηκα μια ελαφρια ζαλάδα που μπορεί να ήταν και η ίδεα μου μην σου πω κι όλας.
Βρε κορίτσια για σύσφιξη στον ποπό ποιο όργανο γυμναστικής βοηθάει?
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17379

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Υπάρχει ένα που είσαι μπρούμυτα και σηκώνεις την μπάρα με τα βάρη με τα πόδια (το κάτω μέρος των ποδιών). Πολύ δύσκολο όργανο γενικά, αλλά αποτελεσματικό.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17382

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
αυτό το ξέρω μου αρέσει .... να σκεφτείς οτι νόμιζα τόσο καιρό οτι το συγκεκριμένο οργανο γυμνάζει τις γάμπες χαχαχαχα είμαι χαζούλα τελικά.

Σ'ευχαριστώ Alice!! Αλήθεια πας σε γυμναστήριο? Πόσο πληρώνεις τον μήνα? Εγώ πήγαινα σε ένα αλλά έκλεισε και τώρα είμαι σε ανάζητηση άλλου οικονομικού γυμναστήριου.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17387

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ είμαι πρόσφατη. Είμαι στην 9η μέρα και πάω σχετικά καλά. Κι εγώ ζυγίζομαι Δευτέρες αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω και ζυγίζομαι και ενδιάμεσα οπότε θα ενημερώνω.
Πάντως έχω αρχίσει από το ΣΚ και αισθάνομαι λίγη εξάντληση. Ίσως βέβαια είναι και από την περίοδο. Εγώ πάω καθημερινά γυμναστήριο εκτός ΣΚ. Πληρώνω 40ευρώ το μήνα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication