Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17395

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Lolly τις πρώτες ημέρες που έκανα Ατκινς είδα στην ζυγαριά 5 κιλά κάτω χαρές πανηγύρια εγώ αλλά μετά ........κόλλησα για 3 εβδομάδες σχεδόν αλλά δεν σταμάτησα να την κάνω , δεν με πήρε απο κάτω και μετά τσουπ 1 ολόκληρο κιλό κάτω!!!
Ξεκίνησα μέσα Δεκεμβρίου και έχω χασει 22 κιλά. Υπομονή, υπομονή και όλα θα γίνουν! Καλη επιτυχία!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17399

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπράβο σε όλες μας κορίτσια που κάναμε την αρχή. Προσωπικά βρίσκω πολύ δύσκολο το να κάνει κανείς δίαιτα, οπότε το θεωρώ θαύμα που έχω κλείσει την 13η μέρα και είμαι στην 14η!
Δεν πηγαίνω γυμναστήριο,πήγαινα όμως παλιότερα φανατικά για περίπου 3 χρόνια και ξέρω όλα τα όργανα και όλα τα κόλπα. Απλά ούτε απ'έξω δεν περνάω πια, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για μένα.
Εγώ ζυγίστηκα αφού έκλεισα 10 μέρες και είχα χάσει 3 κιλά, το πρωί σήμερα που ζυγίστηκα (δυστυχώς πάλι) δεν είχα χάσει και απογοητεύτηκα, παρόλο που η λογική λέει ότι είναι φυσιολογικό που δεν έχω χάσει κάτι παραπάνω σε 2 μέρες. Συνεχίζω τη διατροφή μου κανονικά, απλά σήμερα αγόρασα και μπάρα άτκινς, για να τρώω κάτι ενδιάμεσα, γιατί κάνω μόνο 2 γεύματα την ημέρα ( 2 αυγά το πρωί και κρέας με σαλάτα και φέτα το μεσημέρι, ενώ σπανίως τρώω ένα αυγό και το βράδυ) και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό...
Είχα πει αρχικά ότι την πρώτη φάση θα την κάνω για 15 μέρες μόνο (δεν έχω πολλά κιλά να χάσω, άλλα 4-καλά έχω κι άλλα να χάσω αλλά δεν με ενδιαφέρει) αλλά ίσως την κρατήσω λίγο παραπάνω.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17400

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Alice6 έγραψε:
Μπράβο σε όλες μας κορίτσια που κάναμε την αρχή. Προσωπικά βρίσκω πολύ δύσκολο το να κάνει κανείς δίαιτα, οπότε το θεωρώ θαύμα που έχω κλείσει την 13η μέρα και είμαι στην 14η!
Δεν πηγαίνω γυμναστήριο,πήγαινα όμως παλιότερα φανατικά για περίπου 3 χρόνια και ξέρω όλα τα όργανα και όλα τα κόλπα. Απλά ούτε απ'έξω δεν περνάω πια, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για μένα.
Εγώ ζυγίστηκα αφού έκλεισα 10 μέρες και είχα χάσει 3 κιλά, το πρωί σήμερα που ζυγίστηκα (δυστυχώς πάλι) δεν είχα χάσει και απογοητεύτηκα, παρόλο που η λογική λέει ότι είναι φυσιολογικό που δεν έχω χάσει κάτι παραπάνω σε 2 μέρες. Συνεχίζω τη διατροφή μου κανονικά, απλά σήμερα αγόρασα και μπάρα άτκινς, για να τρώω κάτι ενδιάμεσα, γιατί κάνω μόνο 2 γεύματα την ημέρα ( 2 αυγά το πρωί και κρέας με σαλάτα και φέτα το μεσημέρι, ενώ σπανίως τρώω ένα αυγό και το βράδυ) και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό...
Είχα πει αρχικά ότι την πρώτη φάση θα την κάνω για 15 μέρες μόνο (δεν έχω πολλά κιλά να χάσω, άλλα 4-καλά έχω κι άλλα να χάσω αλλά δεν με ενδιαφέρει) αλλά ίσως την κρατήσω λίγο παραπάνω.

Γεια σου Alice! Να ρωτησω γιατι ηταν ψυχοφθορο για σενα το γυμναστηριο; Δεν σου αρεσει η για αλλους λογους;

Εμενα δε μου αρεσε ποτε να κανω οργανα, εχω κανει οτι μπορεις να φανταστεις απο κολυμβηση και πολο (σε σταδιο προετοιμασιας πρωταθλητισμου να καταλαβεις, χροοοοονια ολοκληρα) μεχρι Taekwondo, χορο και γιογκα. Ολα μου αρεσουν εκτος απο τα οργανα, τα βαριεμαι μεχρι θανατου.

Καλο θα ηταν να κανεις 4-5 γευματα, βοηθαει πολυ το μεταβολισμο. Εγω ετρωγα παντα ετσι και οταν το σταματησα πριν καποια χρονια ηταν και η στιγμη που αρχισα σιγα σιγα να βαζω τα πρωτα κιλακια. Μου εχει πει και διατροφολογος οτι γενικα βοηθαει πολυ τον μεταβολισμο καθως ο οργανισμος σου δεν προλαβαινει να μπει σε κατασταση πεινας, οποτε μεταβολιζει και πιο ευκολα το φαγητο. Ενω τρως μια το πρωι και μια το βραδυ ο οργανισμος σου νομιζει πως μπαινει σε φαση ασιτιας και μολισ φας μετατρεπει οτι μπορει σε λιπος ωστε να το αποθηκευσει για να εχει αποθεματα ενεργειας σε περιπτωση που ξαναβρεθει σε φαση ασιτιας. Και αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος. Προσπαθησε το και πιστευω πως θα δεις μεγαλη διαφορα!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17402

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, αυτό είναι κάτι που γνωρίζω πολύ καλά, αλλά με έναν μαγικό τρόπο το ξεχνάω όταν κάνω δίαιτα. Το γυμναστήριο ήταν ψυχοφθόρο γιατί είχα πορωθεί και πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα και αν μια μέρα δεν πήγαινα ένοιωθα τύψεις (γενικώς είμαι λίγο των άκρων!). Εκανα μόνο όργανα και μου αρέσουν πολύ, άσε που είχα θεαματικά αποτελέσματα, αλλά δεν το ξανακάνω με τίποτα. Περπάτημα, μόνο αυτό μου αρέσει, αλλά δεν έχω χρόνο ούτε γι αυτό τώρα πια!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17403

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
γεια σας κοριτσια.καλη επιτυχια στην προσπαθεια σε ολες μας!!!ειχα ξεκινησει κι εγω παλια, αλλα δεν τα καταφερα, αν και ειναι η μονη διατροφη που με βοηθαει να χασω και να μην σιχαινομαι τον εαυτο μου!ειμαι 1,60 και 60 κιλα.εχω πολυ τοπικο.στην κοιλια.παντα εκει το παιρνω .ενω εχω αδυνατα ποδαρακια, αν παρω κιλα, κανω κατι στομαχια αηδιαστικα.σαν αντρας.μια κοιλουρα χαλια!επισης παιρνω στα μπρατσα και ειμαι σαν βαρελακι.ειπα φετος να παω στην παραλια σαν ανθρωπος μια φορα.για να δουμε.θα τα ξαναπουμε.μου δινει κουραγιο οτι και αλλη προσπαθουν.καλη συνεχεια!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17410

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια για τη συμπαράστση!! Liana πραγματικά συγχαρητηρια που κατάφερες και έχασες τόσα κιλά, κι εγώ τόσα θέλω να χάσω... Θα σε έχω σαν πρότυπο! Και στις υπόλοιπες κοπελιές να ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή, τώρα που ξεκινάμε μαζί να αλληλοβοηθιόμαστε! 'Αντε να μπούμε στα παλιά μας ρούχα επιτελους....! Μιλάμε έχω ένα τζιν παντελόνι σωλήνα πολυ ωραίο που το είχα αγοράσει τον προπερασμένο Σεπτέμβριο όταν ήμουν 68 κιλά και τώρα είμαι 80 και δε με κάνει! :sad: :-o Ανυπομονώ να το ξαναφορέσω και να μου είναι άνετο και να μην περπατάω σαν συγκαμένη!!!! :-P :-P :-P
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication