Alice6 έγραψε:
Μπράβο σε όλες μας κορίτσια που κάναμε την αρχή. Προσωπικά βρίσκω πολύ δύσκολο το να κάνει κανείς δίαιτα, οπότε το θεωρώ θαύμα που έχω κλείσει την 13η μέρα και είμαι στην 14η!
Δεν πηγαίνω γυμναστήριο,πήγαινα όμως παλιότερα φανατικά για περίπου 3 χρόνια και ξέρω όλα τα όργανα και όλα τα κόλπα. Απλά ούτε απ'έξω δεν περνάω πια, ήταν πολύ ψυχοφθόρο για μένα.
Εγώ ζυγίστηκα αφού έκλεισα 10 μέρες και είχα χάσει 3 κιλά, το πρωί σήμερα που ζυγίστηκα (δυστυχώς πάλι) δεν είχα χάσει και απογοητεύτηκα, παρόλο που η λογική λέει ότι είναι φυσιολογικό που δεν έχω χάσει κάτι παραπάνω σε 2 μέρες. Συνεχίζω τη διατροφή μου κανονικά, απλά σήμερα αγόρασα και μπάρα άτκινς, για να τρώω κάτι ενδιάμεσα, γιατί κάνω μόνο 2 γεύματα την ημέρα ( 2 αυγά το πρωί και κρέας με σαλάτα και φέτα το μεσημέρι, ενώ σπανίως τρώω ένα αυγό και το βράδυ) και δεν νομίζω ότι αυτό είναι καλό...
Είχα πει αρχικά ότι την πρώτη φάση θα την κάνω για 15 μέρες μόνο (δεν έχω πολλά κιλά να χάσω, άλλα 4-καλά έχω κι άλλα να χάσω αλλά δεν με ενδιαφέρει) αλλά ίσως την κρατήσω λίγο παραπάνω.
Γεια σου Alice! Να ρωτησω γιατι ηταν ψυχοφθορο για σενα το γυμναστηριο; Δεν σου αρεσει η για αλλους λογους;
Εμενα δε μου αρεσε ποτε να κανω οργανα, εχω κανει οτι μπορεις να φανταστεις απο κολυμβηση και πολο (σε σταδιο προετοιμασιας πρωταθλητισμου να καταλαβεις, χροοοοονια ολοκληρα) μεχρι Taekwondo, χορο και γιογκα. Ολα μου αρεσουν εκτος απο τα οργανα, τα βαριεμαι μεχρι θανατου.
Καλο θα ηταν να κανεις 4-5 γευματα, βοηθαει πολυ το μεταβολισμο. Εγω ετρωγα παντα ετσι και οταν το σταματησα πριν καποια χρονια ηταν και η στιγμη που αρχισα σιγα σιγα να βαζω τα πρωτα κιλακια. Μου εχει πει και διατροφολογος οτι γενικα βοηθαει πολυ τον μεταβολισμο καθως ο οργανισμος σου δεν προλαβαινει να μπει σε κατασταση πεινας, οποτε μεταβολιζει και πιο ευκολα το φαγητο. Ενω τρως μια το πρωι και μια το βραδυ ο οργανισμος σου νομιζει πως μπαινει σε φαση ασιτιας και μολισ φας μετατρεπει οτι μπορει σε λιπος ωστε να το αποθηκευσει για να εχει αποθεματα ενεργειας σε περιπτωση που ξαναβρεθει σε φαση ασιτιας. Και αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος. Προσπαθησε το και πιστευω πως θα δεις μεγαλη διαφορα!