Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17387

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ είμαι πρόσφατη. Είμαι στην 9η μέρα και πάω σχετικά καλά. Κι εγώ ζυγίζομαι Δευτέρες αλλά κάποιες φορές δεν αντέχω και ζυγίζομαι και ενδιάμεσα οπότε θα ενημερώνω.
Πάντως έχω αρχίσει από το ΣΚ και αισθάνομαι λίγη εξάντληση. Ίσως βέβαια είναι και από την περίοδο. Εγώ πάω καθημερινά γυμναστήριο εκτός ΣΚ. Πληρώνω 40ευρώ το μήνα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17388

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ε καλά, κι εγώ μπαίνω στον πειρασμό να ζυγίζομαι μεσοβδόμαδα, ειδικά μέρες που νιώθω ανάλαφρη και πιστεύω πως κάτι έχω χάσει... Αλλά προσπαθώ να το κρατάω μία φορά την εβδομάδα για να μην εξαρτηθώ από τη ζυγαριά. Σήμερα λέω να μετρήσω και πόντους ώστε να συγκρίνω στο τέλος της ενεργοποίησης.

Εγώ δυστυχώς λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάω γυμναστήριο αυτή τη στιγμή. Κάνω 2-3 φορές της εβδομάδα Ashtanga yoga που είναι αρκετά έντονη για όσους δεν γνωρίζουν, και 3 φορές την εβδομάδα προπονούμαι για 5χλμ. τρέξιμο. Επίσης περπατάω κανένα μισάωρο κάθε μέρα, οπότε κάτι γίνεται! :)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από Olymp1a.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17389

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας, είμαι κι εγώ καινούργια στην 9η μέρα! 'Ισως είναι βλακεία αυτό που κάνω αλλά ζυγίζομαι σχεδόν κάθε μέρα... Τις πρώτες 5 μέρες είχα χάσει 3 κιλά και ήμουν πανευτυχής, έλεγα αυτή η άτκινς κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ!! Αλλά από τότε έχω κολλήσει, δε χάνω με τίποτα, τι να πω, ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω χάσει κάτι παραπάνω! Πάντως συνεχίζω δεν τα παρατάω... 'Εχω να χάσω άλλα 20 κιλά.... :sad:
Καλή σας μέρα!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17390

• Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου Lolly,

Άποψη μου προσωπική είναι πως δεν χρειάζεται να εθιζόμαστε με τη ζυγαριά και να περιμένουμε κάθε μα κάθε μέρα να βλέπουμε απώλεια. Αυτό μπορεί γρήγορα να μας αγχώσει, να μας κουράσει και να τα παρατήσουμε. Πιστεύω πως 1-2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές ώστε να παρακολουθούμε την πρόοδο μας και να λαμβάνουμε αντίστοιχη δράση. Αυτό πιστεύω εγώ! :)

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17391

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ολυμπία, στην αρχή το συχνό ζύγισμα μπορώ να πω ότι με βοηθούσε και μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω! Βέβαια, μόλις συνειδητοποίησα ότι η δίαιτα έχει τα πάνω της έχει και τα κάτω της, οπότε μάλλον θα αλλάξω τακτική με τη ζυγαριά... Βασικά θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιες "παλιότερες" έγραφαν τις ιστορίες επιτυχίας τους, π.χ. πόσα κιλά έχασαν και σε πόσο καιρό... :)
'Ασχετο, αλλά χτες μπήκα σε ένα παντελόνι που δεν κούμπωνε όσο και να πάλευα!! :D

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17392

• Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! bravo
Αυτό ήθελα να σου πω, πως τελικά καλή η ζυγαριά, αλλά αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν μπαίνεις σε ρούχο που δεν χώρουσες, δεν συγκρίνεται με τίποτα!!!

Διάβασα κάποιες ιστορίες στην ενότητα του φόρουμ "Ιστορίες Επιτυχίας" μπες να τις δεις, είναι πραγματικά έμπνευση για εμάς που είμαστε στις αρχές. Επίσης έχει ένα ωραίο θέμα τι τρώμε στις πρώτη φάση όπου τα υπόλοιπα μέλη έγραφαν την καθημερινή τους διατροφή. Μου φαίνεται θα γράφω κι εγω τα δικά μου ώστε να μπορούν κάποιοι παλιότεροι να κάνουν σχόλια σε περίπτωση που κάτι δεν κάνω καλά αλλα και πιθανόν να δώσω ιδέες σε άλλους!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.142 δευτερόλεπτα

Syndication