Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία για σήμερα! Θα πάω στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα της εταιρείας και σκέφτομαι την τακτική που θα ακολουθήσω για να μην χαλάσω τη διατροφή μου.
Θα πάμε σε μπυραρία, αλλά ξέρω ότι μπύρα δεν αγγίζουμε, γι' αυτό σκέφτηκα να πάρω ένα ποτήρι λευκό κρασί και να το αραιώνω με coca-cola light (θα κρατήσει περισσότερο και θα περιοριστώ στο ένα, άντε 1 1/2, χιχι!).
Από φαγητό, σαλάτα (χωρίς σος και dressing γιατί δεν ξέρω τι βάζουν μέσα) και ποικιλία κρεατικών και τυριών. Αυτά. Από τα ορεκτικά δεν θα αγγίξω τίποτα γιατί τα περισσότερα, αν όχι όλα έχουν κάποιο είδος φύλλου / σφολιάτας / dressing με μέλι κτλ. Και βέβαια εννοείται πως δεν θα φάω γλυκό (γιατί από τα δικά μας αποκλείεται να έχει, χαχα!). Δεν με πειράζει και τόσο για το γλυκό γιατί μπορώ να φτιάξω κάτι στο σπίτι όταν γυρίσω.
Από τότε που με μάλωσε η Galadriel το σκέφτομαι πολύ πριν κάνω ατασθαλία, και ευτυχώς δεν κάνω στο τέλος! Γιατί αντικειμενικά είναι χαζό να τιγκάρω τον οργανισμό μου με λίπος το πρωί και με υδ/κες το βράδυ. Ή το ένα ή το άλλο, και τα δυο μαζί δεν γίνεται. Γι' αυτό προτιμούμε το λίπος
Υ.Γ christinaki sorry που έχω κάνει καταπάτηση στο post σου