Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15536

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
μπράβο για τον χαρακτήρα που κράτησες ..........πραγματικά και μόνο αυτή η μυρωδιά σε κολάζει να κάνεις πράγματα που δεν είναι σωστά. Μπράβο και πάλι μπράβο σου.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15557

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία για σήμερα! Θα πάω στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα της εταιρείας και σκέφτομαι την τακτική που θα ακολουθήσω για να μην χαλάσω τη διατροφή μου.

Θα πάμε σε μπυραρία, αλλά ξέρω ότι μπύρα δεν αγγίζουμε, γι' αυτό σκέφτηκα να πάρω ένα ποτήρι λευκό κρασί και να το αραιώνω με coca-cola light (θα κρατήσει περισσότερο και θα περιοριστώ στο ένα, άντε 1 1/2, χιχι!).

Από φαγητό, σαλάτα (χωρίς σος και dressing γιατί δεν ξέρω τι βάζουν μέσα) και ποικιλία κρεατικών και τυριών. Αυτά. Από τα ορεκτικά δεν θα αγγίξω τίποτα γιατί τα περισσότερα, αν όχι όλα έχουν κάποιο είδος φύλλου / σφολιάτας / dressing με μέλι κτλ. Και βέβαια εννοείται πως δεν θα φάω γλυκό (γιατί από τα δικά μας αποκλείεται να έχει, χαχα!). Δεν με πειράζει και τόσο για το γλυκό γιατί μπορώ να φτιάξω κάτι στο σπίτι όταν γυρίσω.

Από τότε που με μάλωσε η Galadriel το σκέφτομαι πολύ πριν κάνω ατασθαλία, και ευτυχώς δεν κάνω στο τέλος! Γιατί αντικειμενικά είναι χαζό να τιγκάρω τον οργανισμό μου με λίπος το πρωί και με υδ/κες το βράδυ. Ή το ένα ή το άλλο, και τα δυο μαζί δεν γίνεται. Γι' αυτό προτιμούμε το λίπος :)

Υ.Γ christinaki sorry που έχω κάνει καταπάτηση στο post σου :)

I did it once, I can do it again ...

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15559

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μια χαρα θα φας στη μπυραρια με τις ποικιλιες κρεατικων θα σκασεις.Γιατι ανησυχεις?Και λιγη μπυριτσα μπορεις να την πιεις αν τη θες πολυ!
Ναι ναι ακουσε εκει εχεις κατσικωθει στο ποστ μου αντεεεε,θελω ενοικιο τωρα :lol: :lol: :lol: !

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15567

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
:lol: :lol: 8 Να χαρώ δηλαδή που σε έκραξα ephoebe!! Μπράβο σου πάντως. Να δεις τι ωραία που θα νιώθεις όταν φεύγουν από πάνω σου τα κιλάκια. Και είμαι σίγουρη ότι θα φας μια χαρά σήμερα. Εγώ πάντως όταν βγαίνω έξω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Μια χαρά τρώω. Βέβαια η μπυραρία είναι ελαφρως πιο δύσκολη περίπτωση. Χάθηκε ο κόσμος να πάτε κι εσείς σε καμιά ταβέρνα;

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15569

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αχ αυτο ειναι το καλο οτι μια χαρα μπορεις να φας εξω και οχι απλως μια σαλατιτσα και να γουργουριζει το στομαχακι.Παντως στις μπυραριες εχει μια χαρα λουκανικα,κρεατικα φαε και σαλατα και μια χαρα θα εισαι.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication