Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15424

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Mωρε τη βλεπουμε την αλλαγη προς τα πανω αλλα κανουμε τα στραβα ματια !Τοσα χρονια που προσπαθω να χασω βαρος δεν ηξερα οτι ειχα γινει σα μοσχαρακι ?Αλλα προσπαθουσα να μη το σκεφτομαι.Τι και αν η καρδαρομπα μου αποτελουνταν απο 1 μονο τζιν(το οποιο ειχε τριφτει απο κατω απο την πολυ χρηση)και μια φορμα που ειχε γινει δευτερο δερμα μου εγω το χαβα μου,εθελοτυφλουσα.Ακομα δε το εχω πεταξει αυτο το τζιν αλλα σιγουρα θα φαει σουτ :lol: !!!!

Α και ενα ερωτημα:Ποτε καταλαβαινουμε οτι εχουμε πραγματικα παχυνει???
Απαντηση:Οταν η μανα μας μας λεει να κοψουμε το φαι :lol: !Οταν μια μανα που σε ζαλιζε παντα να φας σου λεει να το κοψεις κατι δε παει καλα :lol: !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15425

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Λοιπόν έχετε απόλυτο δίκαιο. Χρόνια ολόκληρα δεν έβλεπα το χάλι μου. Βέβαια είχα καταλάβει πως είχα παχύνει , πως τα ρόυχα μου δεν με χωράνε, πως η ζυγαριά έδεινχνε τρελά νούμερα ( είχε φτάσει και στα 93 σε κάποια φάση !!!! ) αλλά εγώ άλλον άνθρωπο έβλεπα στον καθρέφτη. "ελεγα : εντάξει πάχυνα ,άλλά δεν είμαι και τέρας ! ¨Ομως είχα γίνει βόδι!!! Μόνο όταν έβλεπα τον εαυτό μου σε φωτογραφίες ή σε βίντεο τρόμαζα και δεν το πίστευα, γι αυτό φρόντιζα να μην βγαίνω φωτογραφίες! Είναι σαν την νευρική ανορεξία : πως είναι η άλλη πετσί και κόκκαλο και βλέπει τον εαυτό της χοντρή? ε , έτσι ακριβώς είσαι βόδι και βλέπεις τον εαυτό σου λίγο στρογγυλό!!! Λές και ο εγκέφαλος δεν θέλει να αποδεχθεί αυτή την εικόνα !!! Ευτυχώς ήρθε η στιγμή που ξύπνησα!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15427

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Εγώ πάλι συμφωνώ με το Χριστινάκι. Μια χαρά καταλαβαίνω το ότι παχαίνω. Πρώτα απ' όλα από τα ρούχα που με σφίγγουν, που δε με κολακεύουν και μετά από τον καθρέφτη μου, αλλά αν δε γίνει μέσα μου το κλικ δεν κάνω τίποτα. Κάθομαι και γουρουνιάζω. έχω και τον άντρα μου που ποτέ δε μου λέει ότι πρέπει να κάνω δίαιτα...και αφήνομαι. Μέχρι να πω το "Αρκετά" και να πάρω μπρος τίποτα.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15428

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλα αυτο με τους αντρες ειναι λιγο σπαστικο.Εμενα ο φιλος μου ειναι πολυ αδυνατος και τρωει ο,τι θελει.Τρωγαμε τα ιδια,goody's,πιτογυρα,βρωμικο εγω τα επαιρνα ολα τα κιλα βεβαια αυτος τιποτα :twisted: !!!
Επισης εμενα τα κιλα φαινονται πολυ στο προσωπο,λες και με εχουν τσιμπισει μελισσες.Τωρα εχει ξεφουσκωσει,εχει φυγει και αρκετο απο τοπρογουλακι που ειχε δημιουργηθει.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15429

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Το πρόσωπο είναι το χειρότερο! Και εμένα μου τη δίνει! Με τα ρούχα μπορείς ως ένα σημείο να καλύψεις το όλο θέμα, όμως όταν το προσωπάκι αρχίζει και γίνεται φεγγαράκι, τότε τι κάνεις;;; Όσο και να το παλεύεις με το makeup για να κάνεις κοψίματα και γωνίες στα μάγουλα, όταν κοιτάς κάτω και γίνεται διπλοσάγονο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα :( Ειλικρινά, το πρόσωπο είναι ένα από τα χειρότερά μου :-S

I did it once, I can do it again ...

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15431

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Φαντάζομαι με 54 κιλά τι προσωπάκι θα έχεις!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication