Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15434

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Sokolatenia μου έχω ένα προσωπάκι ολοστρόγγυλο σαν φεγγαράκι :Ρ Δεν έχω καθόλου γωνίες στο πρόσωπο, όταν ήμουν στα κιλά μου ήταν καλοσχηματισμένο θα έλεγα (μην φανταστείς τίποτα τρελά ζυγωματικά, καμία σχέση, απλά το πηγούνι ξεχώριζε καλύτερα, τα μάτια μου φαίνονταν πιο μεγάλα και τέτοια. Τώρα παραστρογγύλεψε το προσωπάκι, μίκρυναν τα ματάκια, και λόγω κατακράτησης (προεμμηνορροϊκό) έρχεται και παραφουσκώνει κάθε μήνα ακόμα πιο πολύ :(

galadriel και εγώ μια χαρά το καταλάβαινα ότι πάχαινα, αλλά δεν καταλάβαινα το πόσο. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου. Έμπαινα παλιότερα σε site και διάβαζα σχόλια του τύπου "πριν καλά-καλά το καταλάβω είχα πάρει 10 κιλά", και αναρωτιόμουν, μα καλά πως δεν πρόλαβε να το καταλάβει, που κοίταζε;;" και τώρα εγώ είμαι αυτή. Άρχισα με το "εντάξει ένα κιλό είναι θα το χάσω", "εντάξει δυο κιλάκια πήρα, από αύριο/Δευτέρα/τον άλλο μήνα/μετά τις γιορτές ... αρχίζω σοβαρά". Έτσι τα 2 έγιναν 3 έγιναν 4 ... έγιναν 10.

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15449

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Δεν πειράζει :lol: :lol: :lol: Τώρα θα μετράς αντίστροφα: 10,8,6,4,2, clap clap

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15457

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραία, λοιπόν, επειδή δεν την παλεύω άλλο και τα έχω πάρει με τον εαυτό μου γιατί από τότε που ξεκίνησα την Άτκινς αντί να έχω χάσει, έχω πάρει (αλλά δεν φταίει η Άτκινς, το χαζό μου το κεφάλι φταίει, που όλη τη μέρα είμαι εντάξει και το βράδυ τη χαλάω) και επειδή όλα έχουν και ένα όριο και στην τελική δεν θα με ελέγχουν οι υδ/κες και οι λιγούρες μου, από αύριο το πρωί σοβαρεύω (σήμερα το χάλασα όπως καταλάβατε!) και σκέφτομαι να φάω τα εξής:

Πρωινό:
- στο τηγάνι 2 αβγά με 2 φέτες μπέικον και λίγο βουτυράκι για το τηγάνισμα

Στη δουλειά:
- στον φούρνο ψωμάκι με 1 αβγό, 1 φέτα μπαέικον ψιλοκομμένη και λίγο έμενταλ τριμμένο

Βραδινό:
- στο τηγάνι 2 μπιφτεκάκια με 1 φέτα μπέικον και σαλάτα

Επίσης, πολύ νερό, ένας καφές σκέτος (ίσως και ένα τσάι, πάλι σκέτο).

Πώς σας φαίνεται; Η σαλάτα ίσως να μην είναι αρκετή αλλά σκέφτομαι για μερικές μέρες να μειώσω λίγο περισσότερο τους υδ/κες γαιτί το έχω παρακάνει τον τελευταίο καιρό :( Πείτε μου γνώμες όλοι εσείς που σε σας έχει δουλέψει αυτή η διατροφή. Μήπως είναι πολλές οι θερμίδες;

Και κάτι άσχετο: Τις τελευταίες μέρες έχω ξεφύγει αρκετά από τα πλαίσια της διατροφής και το ολοστρόγυλο προσωπάκι έβγαλε πάλι σπυράκια :( Πάλι έγινα πουά!! :-Ρ

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15458

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Το μπεικον να μειωσεις λιγο και ειναι οκ!Αντε και καλη εγκρατεια :D !

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15459

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Thanks christinaki για την απάντηση. Το μπέικον το έβαλα για να ανεβάσω το λίπος, λες να θέλει μείωση ε;

Ok, τότε στο πρωινό θα βάλω μία φέτα, το μεσημεριανό θα το αφήσω ως έχει και στο βραδινό θα το βγάλω τελείως. Νομίζω πως το σουλούπωσα λιγάκι :)

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15460

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Απλως μωρε δεν ειναι πολυ υγιεινο.Οκ σε ενα γευμα αλλα σε τρια?Πολυ μου φαινεται.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από christinaki1989.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication