Θα γίνω λίγο αυστηρή και θα σε μαλώσω...Επειδή κι εμένα κανείς δε με μάλωνε για το σαβούριασμα κι έφτασα εδώ.
Λοιπόν άυτό που κάνεις δηλ. το πρωί ατκινς και το βράδι απ' όλα είναι ό,τι χειρότερο. Έτσι επιβαρύνεσαι και με τα λίπη και τις θερμίδες της ατκινς, αλλά και με τους υδατάνθρακες το βράδι. Άρα δεν κάνεις ατκινς. Και είναι κρίμα γιατί αυτή η διατροφή μπορεί να αποδώσει πραγματικά και να χάσεις τα κιλά σου πιο γρήγορα απ' ότι με άλλες δίαιτες. Συγκεντρώσου λοιπόν. Μπορείς να το κάνεις. Τόσα παραδείγματα έχουμε στο φόρουμ. Η χαρά που θα παίρνεις με τη νέα σου εμφάνιση δε συγκρίνεται με αυτό που αισθάνεσαι όταν τρως (που είναι πολύ πρόσκαιρο).
Κι εγώ μη φανταστείς ότι είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης και πειθαρχίας. Το τι έχω φάει στη ζωή μου... Αλλά όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι πρέπει να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Έφτασα στο μεταίχμιο. Αν αφηνα τον εαυτό μου θα γινόμουν χοντρή και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να χάσω το συσσωρευμένο βάρος. Πρέπει να διαλέξουμε ή θα είμαστε χοντρές, γεματούλες, στρουμπουλές, με κιλάκια με πιασίματα και δε συμμαζεύεται ή θα είμαστε ωραίες και υγιείς. Στο χέρι μας είναι.
Κι όταν μπαίνεις ή σε βάζουν οι άλλοι σε πειρασμό να αντιστέκεσαι. Μου δίνει η μαμά μου κουλουράκια και λέω "Δεν πειράζει, εχω φάει πολλά κουλουράκια στη ζωή μου". Και πραγματικά έχω φάει άπειρα απ' όλα τα καλά...όπως είμαι σίγουρη και όλοι μας εδώ μέσα.
Φιλάκια λοιπόν, επιτυχίες και δύναμη
Υ.Γ Sorry για την επίπληξη. Για να τ' ακούω κι έγώ τα έλεγα.