Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους!

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15461

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δεν έχεις κι άδικο, ποιος ξέρει τι συντηρητικά θα βάζουν μέσα! Μιας και μιλάμε για μπέικον, έχει βρει κανείς μπέικον χωρίς άμυλο; Εγώ το παίρνω από το lidl, έχει ελάχιστους υδ/κες αλλά προχθές που είδα λίγο πιο προσεκτικά τα συστατικά κάτι έλεγε για άμυλο μέσα.

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15474

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Θα γίνω λίγο αυστηρή και θα σε μαλώσω...Επειδή κι εμένα κανείς δε με μάλωνε για το σαβούριασμα κι έφτασα εδώ.

Λοιπόν άυτό που κάνεις δηλ. το πρωί ατκινς και το βράδι απ' όλα είναι ό,τι χειρότερο. Έτσι επιβαρύνεσαι και με τα λίπη και τις θερμίδες της ατκινς, αλλά και με τους υδατάνθρακες το βράδι. Άρα δεν κάνεις ατκινς. Και είναι κρίμα γιατί αυτή η διατροφή μπορεί να αποδώσει πραγματικά και να χάσεις τα κιλά σου πιο γρήγορα απ' ότι με άλλες δίαιτες. Συγκεντρώσου λοιπόν. Μπορείς να το κάνεις. Τόσα παραδείγματα έχουμε στο φόρουμ. Η χαρά που θα παίρνεις με τη νέα σου εμφάνιση δε συγκρίνεται με αυτό που αισθάνεσαι όταν τρως (που είναι πολύ πρόσκαιρο).

Κι εγώ μη φανταστείς ότι είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης και πειθαρχίας. Το τι έχω φάει στη ζωή μου... Αλλά όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι πρέπει να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Έφτασα στο μεταίχμιο. Αν αφηνα τον εαυτό μου θα γινόμουν χοντρή και θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο να χάσω το συσσωρευμένο βάρος. Πρέπει να διαλέξουμε ή θα είμαστε χοντρές, γεματούλες, στρουμπουλές, με κιλάκια με πιασίματα και δε συμμαζεύεται ή θα είμαστε ωραίες και υγιείς. Στο χέρι μας είναι.

Κι όταν μπαίνεις ή σε βάζουν οι άλλοι σε πειρασμό να αντιστέκεσαι. Μου δίνει η μαμά μου κουλουράκια και λέω "Δεν πειράζει, εχω φάει πολλά κουλουράκια στη ζωή μου". Και πραγματικά έχω φάει άπειρα απ' όλα τα καλά...όπως είμαι σίγουρη και όλοι μας εδώ μέσα.

Φιλάκια λοιπόν, επιτυχίες και δύναμη

Υ.Γ Sorry για την επίπληξη. Για να τ' ακούω κι έγώ τα έλεγα. beach

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15476

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλα τα λες galadriel!Αν δεν ειχα σταματησει το ακατασχετο σαβουριασμα θα ειχα ξεπερασει τα 90.Αλλα αυτο που αισθανομαι τωρα δε συγκρινεται με ολα τα γλυκα του κοσμου και ολες τις τηγανιτες πατατες :D !Ξυπναω το πρωι με χαρα ,ξεφουσκωτη,ζυγιζομαι και ακομα και αν με δειχνει και λιγο παρα πανω ή κολλημενη δε με πτοει καθολου.Πηγα χτες για ψωνια και μπηκα σε μαγαζια που δε τολμαγα λογω του οτι να νουμερα τους ηταν απαγορευτικα για μενα.Εγω προσωπικα δεν εχω κανει εδω και 3,5 μηνες ουτε μια ατασθαλια.Πρωτη φορα βλεπω τετοια αυτοσυγκρατηση,ειναι απιστευτο :D !Αυτα να σκεφτομαστε ολες και θα τα παμε σουπερ.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15478

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Τέτοια να λέτε για να μας δύνεται δύναμη σε εμάς που έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας…

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15479

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αυτοσυγκρατηση θελει παιδια!Εχουν βρεθει μπροστα μου στο τραπεζι πολλεεεεες τηγανιτες πατατες οσο καιρο κανω διαιτα αλλα εγω τιποτα,χτες ο φιλος μου ετρωγε διπλα μου μικρα ντονατς με σοκολατα μεσα εξω αλλα εγω δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να τα αγγιξω.Και τωρα στις γιορτες δε θα αγγιξω τιποτα απαγορευμενο οσο και να μου προσφερουν.Εχουμε ενα στοχο.Τοσα που εχω φαει μεχρι τωρα θα ηταν οσα επρεπε να φαω σε μια ζωη.

Απ: Κολλημα στη ζυγαρια αλλα οχι και στους ποντους! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15484

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Aααααχχχχ οι τηγανητές πατατούλες είναι η αδυναμίες σου Χριστινάκι, ε; Κι εγώ τρελαίνομαι για πατάτες και ακόμα περισσότερο για γλυκά, αλλά και για ποτάκια (ειδικά κρασάκι). Ψιλοϋποφέρω αλλά το ελέγχω και παίρνω ικανοποίηση από αυτό. Χθες είχαμε τραπέζι με συναδέλφους. Έφαγα πολύ καλά ψητά ψάρια, σαλάτες, μελιτζάνα, τυροκαφτερή και...ξεγέλασα τους πάντες με το ούζο. Έβαλα μια σταγόνα κοπάνησα νερό μέχρι πάνω και τσούγκριζα κι έκανα ότι έπινα :lol: :lol: :lol: Αφού μετά με ρωτούσαν αν μπορώ να οδηγήσω!!! Όταν βέβαια βγήκαν τα μελομακάρονα τα λιγουρευόμουνα...Μετά από το ψάρι όσο να πεις κάτι θες. Αλλά είπα ότι δε μου αρέσουν απλά.

Πάντως μετά ένοιωθα πολύ καλά και ειδικά το πρωί που ξύπνησα με κοιλίτσα ξεφούσκωτη. Ενώ αν είχα κάνει την αμαρτία θα αισθανόμουν χάλια.

Κι εσύ βρε Χριστινάκι πως να σκεφτείς να φας πατάτες και ντονατς όταν καμαρώνεις με την καινούρια σου κορμάρα! Με τα ντόνατς η ευχαρίστηση θα ήταν του 10λεπτου και μετά τύψεις και χάλια διάθεση. Ενώ το νέο σου σώμα το χαίρεσαι διαρκώς!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication