Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Hello there!

Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3985

• Angiekia
  • Το Άβαταρ του/της Angiekia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Αγγελική και είμαι το νέο σας μέλος. Αρχικά θέλω να σας δώσω ένα μεγάλο συγχαρητήρια για το site σας. Διαθέτει πολύτιμες πληροφορίες, συνταγές, και κυρίως δύναμη και υποστήριξη.
Είμαι 25 χρονών με ύψος 1,71μ και 68 κιλά. Θυμάμαι όταν είχα τελιώσει το λύκειο ζύγιζα γύρω στα 59-60. Δεν είναι οτι είμαι παχουλή. Έχω αδυνατο πρόσωπο και χέρια, σχεδόν ανύπαρκτο στήθος, και μηδαμινή κοιλιά. Όπως κατεβαίνουμε παρακάτω όμως έχω κατι τεράστα ψωμάκια, αλλά κατα τ' άλλα αδύνατα πόδια. Δεν έκανα ποτε ιδιαίτερη δίαιτα και πάντα ευχαριστιόμουν το φαγητό. Μπορεί μια μέρα να πλακωνόμουν στο φαγητό αλλα την επόμενη δεν ετρωγα σχεδον τίποτα και ήμουν καλά.
Και θέλω να χάσω αυτά τα 10 κιλά. έχω να φορέσω τζιν 2 χρόνια. Δεν μου μπαίνει κανένα! Γι αυτό την τελευταία βδομάδα άρχισα την Atkins. Ακομα δεν έχω χάσει τίποτε αλλα δεν απελπίζομαι. Το site σας μου δίνει πολύ δύναμη. Θα χάσω 10 κιλά που να γυρίσει ο κοσμος ανάποδα. Αλλα θέλω να τα χάσω απο εκει που εχω το πρόβλημα, γιατι ενώ βάζω βάρος απο κάτω προς τα πάνω, χάνω απο πάνω προς τα κάτω, με αποτέλεσμα το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να φαίνονται σχεδόν ανορεξικά. Λέτε να βοηθήσει η Atkins να χάσω απο εκει που θέλω;;;;;;
Ευχαριστώ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3988

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Angiekia, καταρχην σε βλεπω αποφασισμενη, και αυτο απο μονο του, ειναι η μιση επιτυχια.
Η περιγραφη που εδωσες για τον εαυτο σου, ειναι ακριβως η ιδια που θα εδινα για μενα. Ποτε δεν ειχα γεματα ακρα, γεματο προσωπο. Κοιλιτσα εκανα αφου γεννησα, αλλα ηταν περισσοτερο χαλαρωση, παρα παχος. Αν εχεις διαβασει αλλο ποστ μου, εχασα 12-13 κιλα με την ατκινς. Και ναι, τα εχασα απο κει!!! Απο τα σιχαμενα τα ψωμακια και την σαμπρελιτσα που ειχα στους γοφους μου. Στην διατροφη μας, ο οργανισμος για να κινηθει, καιει λιπος. Και απο που ειναι πιο ευκολο να το παρει? Απο κει που εχει καμποσο.
love your self

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3989

• Angiekia
  • Το Άβαταρ του/της Angiekia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΤΕΛΕΙΑ! Με βλέπω να κάνω barbeque party απόψε για να το γιορτάσω!!! Κι ένα ακόμα όταν χάσω επιτέλους τα κιλά!

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3991

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Η διατροφή δεν καθορίζει τα σημεία που χάνεις κιλά. Η διατροφή όμως, σε συνδυασμό με γυμναστική (αεροβική και αντίστασης) θα σε βοηθήσει να φέρεις συμμετρία στο σώμα σου. Θα δυναμώσεις στο πάνω μέρος και θα σμιλέψεις το κάτω.

Καλή συνέχεια.

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3992

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αγγελικη welcome2 lcome2 welcome2 lcome2 welcome2 lcome2 με την ατκινς θα χασεις οπου ειναι το λυπος θα χαθει ,θα εξαφανιστει εκει που ειναι το περισοτερο. goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3997

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
welcome2 lcome2 κι απο δω λοιπον κ καλη αρχη!! η διατροφη αυτη καιει λιπος! αρα σιγουρα θα δεις αποτελεσματα! η αληθεια ειναι πως αν την συνδιασεις με λιγο διαδρομο η περπατημα τα αποτελεσματα θα ειναι ακομα πιο ορατα! μην απελπιζεσαι που δεν εχεις χασει ακομα γτ αν εχεις λιγα κιλα χανεις πιο αργα ειναι λογικο αφου ο οργανισμος ειναι πανω κατω στα κιλα του! !!προχωρα λοιπον δυναμικα character43 aracter43
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication