Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Hello there!

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4066

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κάνοντας διατροφή Άτκινς σιγά σιγα και με τον καιρό θα δεις ότι κι εσύ δεν θα θέλεις να τρως αλευροειδή.
Κάνε ένα πείραμε κάποια στιγμή: Φάε κακούς υδατάνθρακες και θα δεις πόσο φουσκωμένη και χωρίς ενέργεια θα νοιώθεις.
΄Το κανα και αυτό έγινε αιτία για πλήρη απεξάρτηση από ότι έχει αλεύρι ή ζάχαρη.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Hello there! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4077

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το πείραμα που λέει η Νατάσα τόχω κάνει κι εγώ (με γλυκό κουταλιού, δηλ ΑΜΕΣΗ έκκριση ινσουλίνης). Τά 'παιξα, μετά από καμμιά ώρα ήμουνα να πέσω κάτω, δεν με κράταγαν τα πόδια μου.
Δοκίμασέ το αφού έχεις μπει για καλά στην Ατκινς (μετά τις 3-4 πρώτες εβδομάδες)

Re: Hello there! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4432

• MANIA
  • Το Άβαταρ του/της MANIA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
welcome2 lcome2 Angiekia

Κι εγώ νέο μέλος θεωρούμαι αν κι έχω γραφτεί από τον Ιούνιο (οπότε ξεκίνησα τη διατροφή κι έχω ήδη χάσει 10 κιλά αλλά εγώ θέλω να χάνω αντίθετα από εσένα,από πάνω προς τα κάτω)!
Θεωρώ πως όταν μπεις για τα καλά στην Atkins δεν θα έχεις ανάγκη τις καρμπονάρες και τις πιτούλες!
Για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, αν αισθανθείς την ανάγκη να χτυπήσεις και τίποτα τέτοιο μια φορά στα τόσα δεν τρέχει και τίποτε, με τη διαφορά πως εννοείται ότι κάνεις την διατροφή για λόγους εμφάνισης κι όχι για λόγους υγείας, και προσέχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας τους υπόλοιπους υδατάνθρακες!
Και ασφαλώς το επόμενο διάστημα οφείλεις να είσαι λίγο πιο συντηρητική με την πρόσληψη υδατανθράκων μέχρι να ξαναρθείς στα ίσα σου!
Όλοι σ΄αυτό το forum θαρρώ πως κάποια στιγμή κάναμε και μια παρασπονδία!

Re: Hello there! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4434

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μία παρασπονδία;
Χα χαχαχαχαχαχα
Μια παρασπονδία είμαστε εννοείς.
Αλλά το μαζεύουμε το θέμα γρήγορα.
;) ;) ;)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication