Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα κι απο μένα!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19808

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
γνώμη μου είναι να μετράς ακριβώς...μισό φλ βλίτα έχει αν δεν κάνω λάθος 2,1γρ. σκέψου αν έφαγες 2 φλιτζάνια! και το μπρόκολο 1.9 το μισό φλ. πολύ για να τρως αλόγιστα-ενώ ας πούμε το κουνουπίδι έχει μόνο 0.9. κάθε διαφορά πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν. και έχε στο νου σου οτι οι μυες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος, αλλά καταλαμβάνουν λιγότερο "χώρο". σύκρινε ένα κομμάτι μπέικον με ένα αντίστοιχο κομμάτι άπαχο κρέας για να καταλάβεις τι εννοώ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": catballoo

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19809

• alexandravas
  • Το Άβαταρ του/της alexandravas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα κοριτσια και αγόρια και απο μένα !! σας διαβάζω καιρο αλλα τωρα αποφάσισα να σας κάνω παρεα μιας και τα εχω βρει και γω σκουρα! κάποτε ήμουν 110 κιλα τωρα με πολυ προσπαθεια καταφερα να είμαι 61 αλλα δεν μπορω να χάσω αλλα και στεναχωριεμαι πολυ :( θα ήθελα να φτάσω κοντα τα 52 γιατι δεν είμαι και πρώτο μπόι :Ρ θα ήθελα να με συμβουλευσει καποιος για την ατκινσ πχ εχει συγκεκριμένες θερμιδες κατι σαν όριο? ή θα πρέπει σε κάθε γεύμα να τρώμε κρέας? εχω κολλήσει εδω και ενα μήνα στα 61 και δεν ξεκολλαει με τιποτα η ζυγαριά :( καπου διαβασα για το fast fat το οποιο βοηθαει αλλα ποσεσ μέρες το κανουμε?? και τα λαχανικα πρεπει οπωσδηποτε να είναι 12 γρ? εχω σκεφτει να κοψω κι αλλο τους υδατανθρακες μπας και δω διαφορα αλλα μεσα στην γιορτες ηταν ανεφικτο! Αυταααα για να μην σας κουραζω κιολας :Ρ περιμένω με ανυπομονισια τις συμβουλες σας. Καλη συνεχεια σε ολους :)

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19810

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
καλημέρα,
έχεις ήδη χάσει πάρα πολλά κιλά και ίσως ο οργανισμός θέλει ένα "διάλειμμα". μην κάνεις φαστ φατ ακόμα-αν θες ανέβασε υδ/κες για δυο μέρες και μετά για άλλες δυο πέσε στους 5-10. σταδιακά ξανανέβα στους 20, γιατί αλλιώς ο οργανισμός θα τα "παίξει"και θα θέλεις υδατάνθρακες σαν τρελή!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alexandravas

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19812

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
alexandravas καλώς όρισες. Να ξέρεις πως τα τελευταία κιλά, είναι τα δυσκολότερα και τα πιο επίμονα όλων. Όσο λιγότερο λίπος έχει το σώμα σου, τόσο περισσότερη αντίσταση προβάλει.
Οι θερμίδες, ναι μεν στην lowcarb είναι πιο ελαστικές, αλλά σε καμία περίπτωση απεριόριστες. Αν π.χ. φας 2.000 θερμίδες από σκέτο κοτόπουλο κι εσύ καις στην καθημερινότητ´α σου, 1.000, έχεις ένα πλεόνασμα χιλίων θερμίδων. Σε κάποια άλλη διατροφή, θα αποθήκευες όλο το πλεόνασμα, στην lowcarb όμως και λόγω της κέτωσης, θα αποθηκεύσεις τα 2/3. Θα τα αποθηκεύσεις όμως! Γι αυτό λέμε τρώμε όσο θέλουμε στα πλαίσια του μέτρου.
Μην ξεχνάς άλλωστε πως όσο χάνεις κιλά, τόσο λιγότερες θερμίδες χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να χάνεις.
Όσο για το ff, όχι πάνω από 2, άντε το πολύ 3 μέρες.
Ελπίζω να βοήθησα.
love your self
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alexandravas

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19815

• alexandravas
  • Το Άβαταρ του/της alexandravas
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά ή δεν τρώω σωστά ! Πχ σήμερα έφαγα για πρωινό 2 αυγα βραστά μετά στο δεκατιανο ήπια ένα καφεδάκι σκέτο χωρίς ζάχαρη ή γάλα ! Μεσημεριανό μαρούλι με κρεμμυδάκι άνιθος ξύδι και μια κουταλια λάδι με κοτόπουλο χωρίς την πέτσα ! Και το βράδυ σκέφτομαι να φάω πάλι κοτόπουλο ... Ίσως να θέλω διάλειμμα τι να πω; σας ευχαριστώ πάντως !!
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν από alexandravas.

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19816

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
και μόλις βρήκα το λάθος σου! Που είναι τα λιπαρά; οέο; Γιατί να βγάλεις την πετσούλα από το έρμο το κοτοπουλάκι;
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.142 δευτερόλεπτα

Syndication