Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα κι απο μένα!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19801

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Αρχικα, μπραβο για το κουραγιο να ξεκινησεις ενα τοσο δυσκολο εγχειρημα. Και μονο το να μπεις στη διαδικασια του να χασεις πολλα κιλα αποτελει κατορθωμα και πιστεψε με, ο συναισθημα που θα εχεις στο τελος της διαδρομης κοιτωντας το πού ησουν και πού εφτασες, αξιζει και ξεπερναει καθε δυσκολια που μπορει να συναντησεις τωρα.

Απο ο,τι καταλαβαινω, εισαι σε ενα περιβαλλον που σε αντιμετωπιζουν αρκετα "εχθρικα" οσον αφορα το θεμα διατροφη και σε αποθαρρυνουν ενω παραλληλα σου δημιουργουν τυψεις και σε κανουν να ντρεπεσαι για την εικονα σου. Κατανοω εν μερει πως μια τετοια διατροφη ισως δεν φαινεται και ακριβως υγιης, η αληθεια ομως ειναι οτι το να κοψεις υδατανθρακες και ειδικα τα σακχαρα δεν βλαπτει συμφωνα με καμια επιστημονικη μελετη. Το αντιθετο μαλιστα. Οποτε μπορεις να το επισημαινεις σε ολους τους καλοθελητες.

Το δυσκολοτερο πραγμα ειναι να μεινεις αφοσιωμενη στο στοχο σου. Ο οποιος μπορει να ειναι ας πουμε 3-4 κιλα το μηνα. Με ατκινς θα τα καταφερεις σιγουρα. Δε χρειαζεται να βιαζεσαι ουτε να αγχωνεσαι αλλα να μενεις προσηλωμενη.

Εγω εχω τρελη αδυναμια στα γλυκα οποτε μου ηταν δυσκολο να τα κοψω. Εσυ φανταζομαι θα το αντιμετωπισεις πολυ ευκολοτερα. Οπως και ναχει, ειμαστε εδω,, για ο, τι χρειαστεις!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": catballoo

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19802

• catballoo
  • Το Άβαταρ του/της catballoo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Σε ευχαριστώ πολύ Loves Owen. Τρίτη μέρα σήμερα και τα έχω πάει πολύ καλά. Σήμερα έφαγα κοτόπουλο με μπάμιες για μεσημέρι και το πρωϊ ασπράδια αυγών. Θυμάμαι παλιά ότι υπήρχαν κάτι παξιμαδάκια ατκινς που έκαναν και στην πρώτη φάση. Τότε τα έβρισκα στα Intersport. Ξέρετε που τα βρίσκω τώρα;

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19803

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
catballoo καλή επιτυχία και από μένα. Από φρούτα, μπορείς να τρως καμιά φραουλίτσα, αβοκάντο και ότι έχει να κάνει με berries. Από πείρα σου λ´εω, πως όσο πιο "καθαρή" την κάνεις την διατροφή, τόσο πιο πολλά θα χάσεις. Κι επειδή έχεις παρελθόν με δίαιτες, μην το βάλεις κάτω αν δεν χάνεις εύκολα. Πείσμωσε κι εσύ, για να δείξεις στον μεταβολισμό σου, ποιος έχε το πάνω χέρι.
love your self

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19804

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Λοιπόν πάμε! Οι γιορτές τελείωσαν κ τα κιλά έχουν πάρει την πάνω βόλτα με άσχημες ταχύτητες..... Από Αύριο πρωί ξεκινάμε αν κ έχω ξεκινήσει πολλές φορές μετά την δεύτερη μου γεννά αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ.... Για να δούμε αυτή την φορά πως θα πάει; θα τα καταφέρω επιτέλους να τερμάτισω; πήρα πολύ θάρρος από την lovewone, κ ελπίζω να κρατηθώ αυτή τη φορά γιατι το καλοκαίρι πλησιάζει κ εγώ δεν βγαίνω με μαγιό στην παραλία με τίποτα!!! Πάμε αρχή από 82 κιλά! :-)

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 3 Μήνες πριν #19805

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
catballoo έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ Loves Owen. Τρίτη μέρα σήμερα και τα έχω πάει πολύ καλά. Σήμερα έφαγα κοτόπουλο με μπάμιες για μεσημέρι και το πρωϊ ασπράδια αυγών. Θυμάμαι παλιά ότι υπήρχαν κάτι παξιμαδάκια ατκινς που έκαναν και στην πρώτη φάση. Τότε τα έβρισκα στα Intersport. Ξέρετε που τα βρίσκω τώρα;

Καλημέρα κι από μένα, όλοι μαζί δυναμικά, κορίτσια! τώρα είναι ή πιο κατάλληλη εποχή για μια νέα αρχή-εγώ κλείνω χρόνο σε 15 μέρες περίπου....λοιπόν αντί για τα παξιμαδάκια άτκινς, που δεν τρώγονται κιόλας, σου συνιστώ τις φρυγανιές φιν κρισπ. τις βρίσκεις στο βασιλόπουλο η σκλαβενίτη, είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο νόστιμες και αν τρως μία την ημέρα, δεν πρόκειται να σε κολλήσει. έχει 3,7γρ υδ/κα ανα φρυγανιά. αξίζει, δοκίμασέ τες!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #19807

• catballoo
  • Το Άβαταρ του/της catballoo
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Έλσα μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σήμερα στον Βασιλόπουλο είδα και ένα συσκευασμένο ψωμάκι που έλεγε ότι είναι υψηλό σε πρωτεϊνη και χαμηλό σε υδατάνθρακες, αλλά δίστασα να το πάρω γιατί είμαι στη φάση ενεργοποίησης και δεν ήξερα αν κάνει. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι πάντως γιατί όχι απλά δεν έχω κολλήσει, αλλά καλά καλά δεν έχω αρχίσει να χάνω κιλά. Βέβαια ομολογώ ότι νιώθω πιο ανάλαφρη και παρατηρώ τα ρούχα μου να είναι πιο άνετα, να σκύβω καλύτερα, κλπ, αλλά υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχα χάσει έστω 2kg μετά από μια εβδομάδα ατκινς. Δεν μετράω τους υδατάνθρακες από τα λαχανικά 9τρώω όμως μπρόκολο, βραστό κολοκύθι, βλήτα, αγγούρι, αβοκάντο). Γιια παράδειγμα την Κυριακή έφαγα το πρωϊ 4 ασπράδια, το μεσημέρι ρολό με μοσχαρίσιο κιμά που εγώ ζύμωσα (με κρεμμύδι, αυγό, πιπέρι, αλάτι) και χόρτα βλήτα (δεν τα μέτρησα) και μπρόκολο και το βράδυ ήμουν σε ένα πάρτυ όπου δεν έφαγα τίποτα, έπινα μόνο σουρωτή, επέμεναν να πάρω κάτι και πήρα ένα κομματάκι σνίτσελ κοτόπουλο (κοτομπουκιά εννοώ), όπου έφαγα μόνο το κοτόπουλο και έβγαλα το γύρω γύρω. Την άλλη μέρα ήμουν 800γρ περισσότερο στη ζυγαριά. Οι καφέδες μου είναι φρέντο εσπρέσο σκέτος (2/μέρα), πίνω πάνω από 3lt νερό και από άσκηση είτε κολύμπι, είτε διάδρομος 40-60min/μέρα. Ξεκίνησα την ατκινς προ εβδομάδος όντας 100,9kg πήγα στα 99,4 και μετά ξανά 100. Τις προηγούμενες φορές που την έκανα έχανα τουλάχιστον 6kg στην ενεργοποίηση. όμως τώρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη θέληση και δεν θα τα παρατήσω έτσι ε'υκολα. Δεν νομίζω να κάνω υπέρβαση στο αλάτι, γιατί πάντα έτρωγα ανάλατα επειδή μου κάνει κατακράτηση. Ποτέ δεν βάζω αλάτι σε σαλάτες, στα φαγητά νομίζω βάζω λίγο γιατί όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν ανάλατα. Έχετε καμιά πρόταση οι πιο έμπειρες;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.252 δευτερόλεπτα

Syndication