Έλσα μου σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Σήμερα στον Βασιλόπουλο είδα και ένα συσκευασμένο ψωμάκι που έλεγε ότι είναι υψηλό σε πρωτεϊνη και χαμηλό σε υδατάνθρακες, αλλά δίστασα να το πάρω γιατί είμαι στη φάση ενεργοποίησης και δεν ήξερα αν κάνει. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι πάντως γιατί όχι απλά δεν έχω κολλήσει, αλλά καλά καλά δεν έχω αρχίσει να χάνω κιλά. Βέβαια ομολογώ ότι νιώθω πιο ανάλαφρη και παρατηρώ τα ρούχα μου να είναι πιο άνετα, να σκύβω καλύτερα, κλπ, αλλά υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχα χάσει έστω 2kg μετά από μια εβδομάδα ατκινς. Δεν μετράω τους υδατάνθρακες από τα λαχανικά 9τρώω όμως μπρόκολο, βραστό κολοκύθι, βλήτα, αγγούρι, αβοκάντο). Γιια παράδειγμα την Κυριακή έφαγα το πρωϊ 4 ασπράδια, το μεσημέρι ρολό με μοσχαρίσιο κιμά που εγώ ζύμωσα (με κρεμμύδι, αυγό, πιπέρι, αλάτι) και χόρτα βλήτα (δεν τα μέτρησα) και μπρόκολο και το βράδυ ήμουν σε ένα πάρτυ όπου δεν έφαγα τίποτα, έπινα μόνο σουρωτή, επέμεναν να πάρω κάτι και πήρα ένα κομματάκι σνίτσελ κοτόπουλο (κοτομπουκιά εννοώ), όπου έφαγα μόνο το κοτόπουλο και έβγαλα το γύρω γύρω. Την άλλη μέρα ήμουν 800γρ περισσότερο στη ζυγαριά. Οι καφέδες μου είναι φρέντο εσπρέσο σκέτος (2/μέρα), πίνω πάνω από 3lt νερό και από άσκηση είτε κολύμπι, είτε διάδρομος 40-60min/μέρα. Ξεκίνησα την ατκινς προ εβδομάδος όντας 100,9kg πήγα στα 99,4 και μετά ξανά 100. Τις προηγούμενες φορές που την έκανα έχανα τουλάχιστον 6kg στην ενεργοποίηση. όμως τώρα νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη θέληση και δεν θα τα παρατήσω έτσι ε'υκολα. Δεν νομίζω να κάνω υπέρβαση στο αλάτι, γιατί πάντα έτρωγα ανάλατα επειδή μου κάνει κατακράτηση. Ποτέ δεν βάζω αλάτι σε σαλάτες, στα φαγητά νομίζω βάζω λίγο γιατί όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν ανάλατα. Έχετε καμιά πρόταση οι πιο έμπειρες;