Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19167

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
μμμ elsa κριμα .αλλα δεν πειραζει! αυριο θα το ξαναδειες.δεν ειναι τιποτα βρε κοριτσια αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικοι λογοι.και 100 γρα κατω παιρνεις λιγο τα πανω σου.εγω σημερα μετα απο 15 μερες εχασα 1 κιλακι.αυριο δεν θα ανεβω στην ζυγαρια μην δω ανοδο
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19171

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μωρέ εγώ το λέω και το ΦΩΝΑΖΩ! Ο Θεός είναι μισογύνης! Όλα τα στραβά σε εμάς τα έδωσε. Ορμόνες, κατακράτηση, εγκυμοσύνες, κλιμακτήριο κλπ κλπ κλπ!
9η μέρα σήμερα της διατροφής, 216 ολόκληρες ώρες δλδ, και απώλεια, 2 κιλά.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά σε εμένα συμβαίνει το εξής, κάθε φορά όμως, είτε χάνω γρήγορα (κάποτε) είτε αργά (τώρα). Εγώ έχω τοπικό. Κοινώς, περιφέρεια. Τα ριμαδοκιλά, μπαίνουν εκεί! Ούτε στήθος (μακάρι να έμπαιναν εκεί, δεν θα έκανα ποτέ δίαιτα) ούτε χέρια, ούτε πόδια! Εκεί, μια σαμπρελίτσα γύρω από την μέση. Κοιλιά, πλαϊνά και ποπός!
Όταν λοιπόν αρχίζω και χάνω, φεύγουν οι πόντοι από παντού, και σχεδόν καθόλου από την σαμπρελίτσα. Οκ! Η κοιλιά ξεπρήζεται, αλλά τα παντελόνια σακουλιάζουν στα μπούτια, ενώ στην περιφέρεια είναι ακόμα τσίτα και τα σουτιέν μου αρχίζουν να κλαίνε. Βέβαια στην πορεία, χάνω και από το τοπικό, αλλά αφού γίνουν τα πόδια μου σαν της Αντζελίνας (που λέει ο λόγος) με την νευρική ανορεξία!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19173

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ελσα, το ξερεις κι εσυ, σε καποια φαση είναι λογικό να κολλησουμε. Μηπως αν αλλαζες καποιο φαγητο με κατι αλλο; Η ενα 20λεπτο περπατημα; Επισης το αλατι ; Αν επαιρνες το υποκαταστατο φυτρο που βοηθάει για την κατακρατηση μπορει να ειχε αποτελεσμα.

Ρουλα χαχαχαχαχαχαχα ενταξει εισαι θεα! Η περιγραφη σου ήταν τόσο ρεαλιστική που ακόμη το σκέφτομαι και γελάωωωωω, για τη σαμπρελίτσα ενδείκνυνται τα όργανα γυμναστηρίου πάντως να ξέρεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, εγώ είδα μεγάλη διαφορά στα μπούτια που είναι το δικό μου πρόβλημα :)

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19175

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κάποτε, προ κρίσης (τι ωραίες εποχές) πήγαινα pilates και ήμουν super wow και από υγεία και από τοπικό.
Ούτε χρόνος, ούτε χρήμα πια για pilates! Μόνο για πελάτες κι αυτούς με το τουφέκι!
love your self

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19181

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
περασμένα μεγαλεία ρουλάκι, άστα...lovewowen η αργή απώλεια είναι αποτέλεσμα της ηλικίας, των κιλών που έχασα κατά διαστήματα και τα ξαναπήρα αλλά κυρίως του θυροειδή. την άλλη εβδομάδα θα κάνω ξανά εξετάσεις και ανάλογα τι θα δείξουν, θα μου αυξήσει τη δόση Τ4...μήπως και πάρω μπρος!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19187

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
λοιπόν, καλημέρα σε όλους!!! πέρυσι το Φλεβάρη, στα γεννέθλια μου ο άντρας της ζωής μου μού έκανε δώρο ένα παντελόνι ε...χμ...κάτι νούμερα μικρότερο. να φανταστείτε ότι ανέβαινε μόνο μέχρι τα γόνατα κι αυτό με το ζόρι. είχε κάρτα αλλαγής, αλλά επειδή δούλευα κάτι ωράρια χέστα, δεν πρόλαβα και το έβαλα στην άκρη. σήμερα μού μπήκε, έκλεισε και το φερμουάρ! καλά η χαρά μου δε λέγεται! μπήκα σε ανθρώπινο ρούχο, επιτέλους!!!!!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.223 δευτερόλεπτα

Syndication