Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19097

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κι εγω εχω μικρο κυκλο( μαλλον κανονικο θα τον ελεγα) αλλα μετα την γεννα μου εβαλα σπιραλ κ μου εχει κανει πολυ καλο με την αναιμια γτ εχω μηδαμηνο εως καθολου αιμα οποτε ειμαι καλα. αλλα κατακρατηση κανω παρα πολυ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19099

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
μμμ...σπιράλ ε? δε θέλω μωρέ, μήπως μας κάτσει καμιά εγκυμοσύνη...αλλά δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να βοηθάει στον κύκλο ή στη μείωση της ποσότητας! κοίτα τι μαθαίνει κανείς! πάντως κακώς αγχώνεσαι, καλά είναι τα κιλά που έχεις χάσει, εγώ 4.700 έχασα σύνολο τον πρώτο μήνα! βέβαια εγώ έχω και θηροειδή, παίζει κι αυτό ρόλο.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19101

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
εγω την ατκινς την βρηκα στο ιντερνετ.συγκεκριμενα βρηκα την δικη μας αυτην σελιδα.διαβαζα διαβαζα και λεω βρε λες; και ξεκινησα το αλλο κιολας πρωι με αυγα τηγανητα. και λουκανικα εχασα 25 κιλα ανετα γρηγορα και χωρις να σκεφτομαι οτι κανω διαιτα.δυστυχως εκεινο τον καιρο αρρωστησε και πεθανε η μανουλα μου και με πηρε απο κατω .εβαλα παλι τα περισσοτερα κοντα στα 20 τα οποια τα εχασα πριν 2 χρονια παλι με ατκινς.τα ξαναβαλα λιγο κορτιζονη λιγο λαιμαργια τα κιλα ξαναμπηκαν.βεβαια ηταν και η σιγουρια οτι ελα μωρε θα τα χασω ευκολα.αλλα ΔΕΝ .οσο περνανε τα χρονια τα κιλα χανονται πιο δυσκολα αλλα πεισμωσα και θα τα ξαναχασω και δινω ΟΡΚΟ ενωπιον σας οτι δεν θα τα ξαναβαλω γιατι ειναι πολυ δυσκολο να τα χασω 54 χρονων ειμαι

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19103

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy καλημέρα, το σημαντικό είναι οτι επειδή ουσιαστικά δε στερείσαι, είναι εύκολο να μείνεις πιστή (άλλωστε το ξέρεις καλύτερα). μάλλον ο πρώτος μήνας είναι ο πιο δύσκολος-μετά συνηθίζεις...κι αφού δε θα βιάζεσαι, δε θα σε νοιάζει κιόλας (έτσι λειτουργεί και σε μένα). στην αρχή αγχώθηκα και μετά σκέφτηκα:μισό κιλό την εβδομάδα, 52 εβδομάδες ο χρόνος-σε ένα χρόνο θα έχω ξεμπερδέψει και το σημαντικότερο: με καλό φαί και όχι σαλατούλες ξερές, γιαουρτάκια λάιτ και ξερά στήθη κοτόπουλου (μπλιάχ!!!!!!!). καλη συνέχεια!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19105

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Καλημέρα κορίτσια, ναι το θέμα περιόδου σε μας μπορεί να είναι λίγο περίεργο γιατί μπορεί να μας δημιουργήσει και τάσεις υπογλυκαιμίας και να μας πεθάνει :) Εγώ ήμουν (νταξει, και παραμένωωω) γλυκατζού και την εβδομάδα πριν την περίοδο η κατάσταση δεν παλευόταν... Οσο για το σπιράλ, κι εγώ θα το σκεφτώ ....

Αγκυ, μπράβο το σημαντικότερο όλων είναι η επιμονή και ο στόχος (θεε μου πόσες φορές το έχω πει, αισθάνομαι ότι παίρνω ποσοστά απτην εταιρεία της Ατκινς )! Και φυσικά και θα τα καταφέρεις!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19118

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
lovesowen αν δεν έχεις παιδιά, το σπιράλ ξανασκέψου το! είναι λίγο επικίνδυνο! αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... λοιπόν τρίτη σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, είμαι 79.900-είδα το 7 μπροστά και δεν το πίστευα! -400γρ αυτή την εβδομάδα και -4εκ.(από στήθος, γοφούς και μπούτια-τα υπόλοιπα σταθερα). αυτά από μένα, καλημέραααααα!

ΥΓ.άλλξα και το τικεράκι-δεν κρατιόμουνα!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": tiroplaki
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication