Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19053

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τι ώθησε εμένα! Κλασικά, όλες ξεκινάμε από περιέργεια, να δούμε αν χάνεις κιλά με γύρο και μαγιονέζα και μπέικον! Όταν λοιπόν είδα πως έχανα (yeah!!!) και στα πρώτα 5 κιλά (σύνολο έχασα 15 και από τότε, παλεύω με εκείνα τα 5 πρώτα, μια πάνω, μια κάτω), μου έλεγαν όλοι "πω,πω, πως αδυνάτισες", συνειδητοποίησα, πως πέρα από το Φούσκωμα της υπερηφάνιας, δεν είχα πια φούσκωμα στην κοιλιά. 20+ χρόνια με πρόβλημα στο έντερο, είδα πως μέσα σε λίγες μόνο μέρες, το πρόβλημα έφυγε! Άρα από κει και πέρα, η διατροφή είχε διπλό ρόλο. Και αδυνάτισμα και θεραπεία!
Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι αχάριστος από την φύση του, όταν είσαι μια χαρά σε κιλα και δεν πονάς κι όλας, τότε ξεχνάς τον μεγάλο σου έρωτα (πρωτείνες) και ξαναγυρνάς στα τσουλάκια τους υδατάνθρακες. Και κάπως έτσι, φτου κι απ'την αρχή!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19056

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
εγώ για να είμαι ειλικρινής, στα ίντερσπορτ γνώρισα την άτκινς, τότε που έδιναν ένα μίνι βιβλιαράκι γνωριμίας με κάθε μπάρα. τυχαία ήμασταν νέα σμύρνη, πείναγα και τυχαία επέλεξα τη συγκεκριμένη μπάρα...πωπω! αν είχα διαλέξεικάτι άλλο, ποιος ξέρει πόσα κιλά θα ήμουν τώρα! 120 σίγουρα!!!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19061

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Εγώ κλασικά έψαχνα να βρω μια δίαιτα που να μην πεινάω για να μπορώ να την ακολουθήσω.. Είναι η μόνη δίαιτα που δεν καταλαβαίνεις ότι κάνεις δίαιτα. Απίστευτο. Το επόμενο κομμάτι είναι το στομάχι μου που Όταν κάνω αυτή τη δίαιτα δεν με πονάει!!
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν από katerina27.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19063

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Ρουλα, ναι συμφωνω οτι ειναι μια διαιτα πολυ ασυνηθιστη και εχει μεσα υλικα που δεν ειναι τυπικα και ως εκ τουτου ατκινς ειναι πολυ ελκυστικη. Και το φουσκωμα, βασικο!!

Ελσα, χαχαχα ε στα ιντερσπορτ πηγες τι περιμενες... Μπαρες Ατκινς! Βασικα, δεν εχω δοκιμασει ακομη αλλα φανταζομαι πως θα ειναι νοστιμες..

Κατερινα, ναι οντως δεν ποναει η κοιλια. Αυτο το παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση

Εγω την Ατκινς τη βρηκα (την ειχα ακουσει και πριν πολλα χρονια αλλα τοτε δεν ημουν ετοιμη) πριν 2 εβδομαδες. Μεχρι τοτε ειχα διαιτα του στυλ κομμενο ψωμι γλυκα βραδυνο και γυμναστηριο. Αλλα και παλι ηταν δυσκολο απο ενα σημειο και μετα γιατι ολο και κατι τσιμπουσα που και που.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19079

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
καλημέρα σε όλους!!! έχω μια απόρία και βασικά απευθύνομαι στα κορίτσια της παρέας. ξεκίνησαν οι "δύσκολες"μέρες μου χθες και ενώ σχεδόν τέσσερις μήνες που κάνω τη διατροφή πάλευα τον πόνο, σήμερα δεν ξέρω τι έπαθα πονάω πολύ. αν πάρω πονστάν είναι οκ? ή θα μου κάνει καμιά κατακράτηση? ήδη με έδειξε 81.2 το πρωί και έπαθα εγκεφαλικό-ξέρω ότι είναι φέικ αλλά και πάλι δε μου άρεσε...μου κάνει εντύπωση που πονάω τόσο, θυμήθηκα τις προ άτκινς εποχές με τα τρελά προεμμηνοικά σύνδρομα και φρίκαρα!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19080

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Ανά κάποιους μήνες πονάμε πιο πολύ κ έχουμε πιο πολύ αίμα.πιες ένα ντεπον μηυποφέρεις δεν υπάρχει λόγος..κ μην κοιτάς τα κιλά καλύτερα αυτές τις μέρες..Θα είναι ψεύτικα κ θα σε στεναχωρήσουν τσαμπα.
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν από katerina27.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication