Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19041

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
όχι, να τα παρατήσω δεν υπάρχει περίπτωση! μπήκα στον πειρασμό βέβαια αρκετές φορές, γιατί η ζωή έχει πάνω και κάτω...και τα κάτω συνήθως είναι περισσότερα! αλλά προς το παρόν όλα καλά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19044

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Πολλα μπραβο. Εγω σκεφτομαι τα ρουχα, εσενα τι σου δινει κουραγιο να συνεχισεις; Περαν υγειας φυσικα

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19047

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλά τα ρούχα είναι θέμα, δε βρίσκεις τίποτα να σου πηγαίνει, όλα σε δείχνουν τόφαλο κλπ...αλλά το θέμα είναι αλλού-εμένα οι υδ/κες με αρρωσταίνουν, νιώθω νωθρή και τεμπέλα και ο ρυθμός της ζωής μου δεν το επιτρέπει αυτό. να φανταστείς προ atkins έπινα τουλάχιστον 5-6 νεσκαφέ την ημέρα. τώρα πίνω έναν με το πρωινό και έναν στη δουλειά (όχι πάντα). από το μεσημέρι και μετά σπάνια χρειάζομαι καφείνη. πολύ σημαντικό για μένα που η μέρα μου ξεκινάει στις 6 το πρωί και τελειώνει κατά τις 12 το βράδυ!

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19048

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Εγώ ύστερω πολύ στη γυμναστική. Αλλά οκ. Ξέρω καλά πως όσο πιο πολλές πρωτεΐνες τρως τόσο πιο γρήγορα θα χάσεις. Αλλά εις γνώση μου τρώγω πιο πολλά λαχανικά ΓT καλύτερα είναι να χάσεις πιο αργά λίγο τα κιλά. Απλά καθυστερήσεις πολύ.. σμρ είμαι διακοπές Άγιο Νικόλαο !! Η πρώτη μου στάση μετά το ξενοδοχείο ήταν το σούπερ μάρκετ να προμηθευτώ τουλάχιστον τυρί, ζαμπόν..
Τελευταία διόρθωση: 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν από katerina27.

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19050

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγώ όταν πήγα διακοπές, μια απ τα ίδια...τυρί, ζαμπόν, κανα δυο φορές μισό γιαούρτι, φουντούκια και είχα μαζί λίγες μπάρες atkins. και φυσικά το βράδυ πιτόγυρα (μόνο το εσωτερικό), μπριζολίτσα κλπ. δεν ένιωσα στέρηση, μόνο το τελευταίο βράδυ λιμπίστηκα τις κρέπες με τη μερέντα, γύρισα σπίτι, έκανα ρουλοκρέπα (γειά σου ρουλάκι με τα ωραία σου) με σιρόπι και σοκολάτα S&B και τελείωσε...

diet diary 10 Χρόνια 7 Μήνες πριν #19051

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι πιο γενικό, εσάς τι ήταν αυτό που σας «ώθησε» να το πάρετε απόφαση ;
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication