Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: diet diary

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19335

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
δεν υπάρχουν, λέμε! όλες κοψιά είναι! η δικιά μου μού είπε:ως πότε δεν θα τρως ψωμί και ρυζι? μην αρρωστήσεις στο τέλος! σιγά μη ρέψω! 80 κιλά είμαι, όχι 50!

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19343

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
υπομονη ρουλι! που θα παει! εγω ρε γ@μωτο εχω θεμα με το εντεροκ αρχιζω να με πιανουν τα νευρα μου! αγορασα απο τα φαρμακειο δυαλυτες ινες αλλα συν του οτι ειναι ακριβες πολυ για τοσο που κρατανε εχουν κ ασχημη γευση! πρεπει ομως να τις παρω γτ αλλιως θα πρεπει να κανω διαλειμα απο την δαιτροφη γτ αλλιως θα παω σε γαστρεντερολογο...

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19345

• papaki
  • Το Άβαταρ του/της papaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλημέρα και από εμένα και πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! Επέστρεψα για ακόμη μία φορά καθώς έχω βάλει 4 κιλά. Δεν έχω να χάσω πολλά. Είμαι 62. Τα παίρνω στα πλαινά και στην κοιλιά τα άτιμα. Σήμερα ξεκίνησα πρωινό τρώγωντας λίγο τυρί γκούντα. Για μεσημεριανό θα φάω 3 αυγά -τυρί γκούντα και αγγουράκι. Σήμερα το απόγευμα θα πάω σούπερ μάρκετ να πάρω τα απαραίτητα. Το βράδυ θα φάω κοτοπουλάκι στο φούρνο και θα ξεκινήσω γυμναστική στο σπίτι. Θα κάνω ένα πρόγραμμα που έχω βρει στο internet. Εσείς τρώτε πολύ τυρί? Ξεφεύγετε από τα 200 γρ? Γενικά με βοηθάτε πολύ που γράφετε τι τρώτε! Χαίρομαι που ξαναπήρε ζωη το forum!!

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19346

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Καλημερα παπακι, 4 κιλα οντως δεν ειναι και πολλα χανονται ευκολα! Καλη επιτυχια :)

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19347

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Κατερινα εχεις θεμα με το να ενεργεισαι; Δοκιμασες φυλλα αλεξανδρειας; Ή υπαρχει αλλο θεμα με το στομαχι;

diet diary 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19349

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Papaki καλή αρχή και καλό κουράγιο. Είναι λίγα τα κιλά, αλλά θα ζοριστείς λίγο, σαν και μένα που ξεκίνησα για 5, γιατί αυτός ο βρωμομεταβολισμός μας, έχει μνήμη και θυμάται πως πρέπει να έχεις απόθεμα, μη γίνει -ξέρωγω- κανάς πόλεμος! Αλλά δεν θα του περάσει, αν εσύ επιμείνεις!
Κατερινιώ μου, έβγαλε το dulcolax υγρό πόσιμο για την δυσκοιλιότητα. Αν δεν θες κάτι χημικό, πήγαινε σε κάποιον που πουλάει βότανα και ζήτα να σου δώσει σκόνη για την δυσκοιλιότητα. Λέγεται σκόνη σέννας ή σκόνη σιναμικίνης.
Εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον 20, είναι ο μοναδικός μου τρόπος να πάω τουαλέτα, λόγω μονίμου προβλήματος δυσκοιλιότητας.
Ρώτα να σου πουν πως να το παίρνεις.
Εγώ σε ένα βαζάκι, βάζω μισό μέλι, αφού το ζεστάνω να γίνει ρευστό πολύ και μισή σκόνη. Ανακατεύω να γίνει μια πάστα. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, πάρε ένα κουταλάκι του γλυκού (από γεύση δε λέει, αλλά συνηθίζεις) και το πρωί θα πας τουαλέτα κανονικά. Μην φοβάσαι για τους υδ/ες. Μια ζωή το κάνω. Απλά προσθέτω στους ημερήσιους, 4-5 ακόμα.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα

Syndication