Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γειά σας και απο εμένα!!!

Γειά σας και απο εμένα!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17985

• FATTY-FATTY
  • Το Άβαταρ του/της FATTY-FATTY
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ όλους σας!!! είμαι μια χοντρούλα που πήρε την απόφαση να γίνει λεπτή και θελκτικούλα!!

στο γάμο μου λοιπόν, μετά απο δίαιτα με σαλάτες κ.λ.π. (αυτές που δεν αντέχεις με τίποτα να τις κάνεις αλλά δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις) ήμουν 78 κιλά με ύψος 1.72 (για μένα αυτά τα κιλά φαντάζουν ιδανικά. θέλω να έχω λίγο ψωμάκι πάνω μου, λίγο βυζάκι και κωλαράκι βρε αδερφέ :D ).

διατήρησα αυτά τα κιλά και για 7 μήνες ακόμα ώσπου έμεινα έγκυος. και έβαλα 23 κιλά. και αφού γέννησα συνέχισα να βάζω η λιχούδω. δεν σταμάτησαν τα σαγονάκια μου να μασάνε...χιχι!!

anyway,εφτασα αισίως τα 110 κιλά! bonus πόντους δεν μου 'έδωσε κανείς.. προσπάθησα να ξανακάνω δίαιτα αλλά η βοσκή και η σαλάτα δεν μου ταιριάζουν πια, θα βελάξω σαν κατσίκι! και βρήκα λοιπόν την atkins και ευτυχώς και το site σας. νομίζω είναι μια δίαιτα που θα μπορέσω να κάνω!

παρήγγειλα το βιβλίο με τον μετρητή υδατανθράκων και δείγματα απο μπάρες, κράκερς αλλά το καλύτερο είναι νομίζω το ρόφημα σοκολατούχου γάλακτος!! ούσα πολύ επιρρεπής στα γλυκά, κατουρήθηκα απο την χαρά μου. εν αναμονή λοιπόν να τα παραλάβω!!

έβαλα στόχο. είμαι μόνο 28 χρονών. θέλω να βάλω τα έξαλα σορτσάκια μου, τα φορεματάκια μου αλλά κυρίως θέλω του χρόνου το καλοκαίρι να μπορώ να φορέσω ένα απο αυτά τα καυτά ολόσωμα μαγιώ! πολλά θέλω??

να σας ρωτήσω και κάποια πράγματα?? θα πρέπει να μετράω θερμίδες εκτός απο υδατάνθρακες?? και είναι ε'ύκολο να τους υπολογίζω?? και φεύγουν εύκολα τα κιλά ή θα παιδευτούμε πολύ??

σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που έρχομαι στην παρέα σας. μόλις αρχίσω και την διατροφούλα θα τα λέμε όλοι απο εδώ τα κατορθώματά μας!! ελπίζω να κάνω και πολλούς φίλους καθημερινούς!!

σας φιλώ, η χοντρούλα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Γειά σας και απο εμένα!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17987

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη επιτυχιααααααααα απο εναν χοντρουλη συναγωνιστη!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!

Απ: Γειά σας και απο εμένα!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17988

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Kαλη αρχη λοιπον :D .Οσο για τα γλυκα επισκεψου την ενοτητα με τις συνταγες.Στην ατκινς παντα μπορεις να τρως κ τα γλυκακια σου(ενταξει οχι τις παστες και τα σιροπιαστα του ζαχαροπλαστειου) αλλα εχεις αρκετες επιλογες.

Απ: Γειά σας και απο εμένα!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17989

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Κατ αρχήν καλωσόρισες και καλό ξεκίνημα.
Το post σου με έκανε να χαμογελάσω !. :)
Πιστέυω πως το 99 % όσων είναι εδω μέσα, έχουν περάσει την φάση " Δεν θέλω να βοσκήσω άλλλοοοοοοοο ". Και καπου εκεί ανακαλύπτουμε την atkins, ή οποιαδήποτε παραλλαγή της πάντα όμως με γνώμωνα την περιορισμένη λήψη υδατανθράκων.
Αυτό που θα πώ τώρα είναι εντελώς αυθάιρετο αλλά και εντελώς εξατομικευμένο. Με την Άτκινς, δεν πεινάς, τρώς νόστιμα και ευγευστα πράγματα, και αισθάνεσαι τυχερός που δεν περιορίζεσαι στον βαθμό που θα περιοριστείς σε οποιαδήποτε άλλη δίατα. Αυτά νομίζω είναι τα βασικά ατού της διατροφής αυτής. Απο εκει και πέρα όμως, ούτε παράδεισος είναι, ούτε μόνιμα κατηφορικός ο δρόμος. Είναι μια διατροφή συγκεκριμένη με τους δικούς της περιορισμούς. Και αυτό απο μόνο του λειτυργεί με συγκεκριμένο τρόπο στον εγκέφαλο μας. Για ρώτα, όλους εδω μέσα που την έχουν κάνει καιρό, και τι δεν θα διναν για μια ξεγυρισμένη μακαρονάδα ? :D
Δεν τα λέω αυτά για να σε απογοητέυσω. ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά μ αρέσει να λέω τα πράγματα με τ όνομα τους.
Λοιπόν, κάτσε και μελέτησε το site αυτό σε πρώτη φάση. Διάβασε συζητήσεις αλλά και συνταγές. Ρωτάς για θερμίδες...
Ναι στην Ατκινς δεν μετράμε θερμίδες, αλλά γραμμάρια υδατανθράκων. Παρ όλ αυτά, χωρίς να το έχω διερευνήσει στην πράξη, είμαι σίγουρος πως αν π.χ. χρειάζεσαι 2.000 θερμίδες ημερησίως για να είσαι στα ίσια σου, και λάβεις 5.000, ε δεν νομίζω οτι θα χάσεις, ακόμα και μηδέν υδατάνθρακες να πάρεις.
Οπότε θα σου έλεγα,, όχι δεν μετράμε θερμίδες, αλλά τις έχουμε στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μας σε περίπτωση που ξεφύγουμε σε ποσότητες υπερβολικά.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Ότι χρειαστείς, μη διστάσεις, εδώ είμαστε.

!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17990

• FATTY-FATTY
  • Το Άβαταρ του/της FATTY-FATTY
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μακαρονάδα ε??? μιααααααμ...χιχιχι!!!

νομίζω πως πιά είναι θέμα πόσο πεισμώνεις και αφού μπορώ να φάω τον γύρο μου απ'εξω (έστω και χωρίς την λαχταριστή, λαδερή πιτούλα μπλουμ) και το γλυκάκι μου (έστω και μουμου βρε παιδί μου) κάτι θα γίνει.

το θέμα είναι να ξεκολλάει η ζυγαριά και όχι να βοσκάμε και τίποτα.

θα μελετήσω πολύ, θα φτιάξω το πρόγραμμά μου για να μην ψάχνομαι και θα αρχίσω.

α! και κάτι άλλο. πόσο διάστημα μπορώ να μείνω στην α' φάση??

ε, να μπαίνετε μέσα να τα λέμε καθημερινά,έτσι?? το λέω εγώ που τώρα είμαι σε διακοπές και σε 2 βδομάδες δεν θα προλαβαίνω να πάρω ανάσα...

πιστεύω θα αγαπηθούμε και θα γίνουμε διαδικτυακοί φίλοι και χωρίς υδατάνθρακες!! μέχρι και συνταγή για πίτσα έχετε ε???? θα τρελαθώ!!! τέλεια!!

Απ: Γειά σας και απο εμένα!!! 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17991

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Εδώ είμαστε κάθε ημέρα ! :)

Πρώτη φαση , θεωρητικά 14 μέρες. Πρακτικά αν δεις και δεν σου πάει όπως θα ήθελες, κράτα την περισότερο, θα έλεγα μέχρι 30 ημέρες μάξιμουμ.
Ξεκινάς και βλέπεις πως αντιδράι και ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου, και αναλόγως συνεχίζεις.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.222 δευτερόλεπτα

Syndication