Μαρια,
Αρχικα

lcome2 , η καλη αρχη εγινε με την αποφαση.. τιποτα καλυτερο απ το να ξερεις οτι σε σκεφτεσαι κ φροντιζεις για σενα..κ για μενα η ευεξια πηγε πακετο με την εναρξη..
Οι εξετασεις μου ηταν κατα πολυ καλυτερες απ ολες τις προηγουμενες -απ οταν επαιρνα κ φαρμακα κ διατροφη με χαμηλα λιπαρα κ πρωτεινες, οσο μπορουσα- βεβαια τις εκανα περιπου στο τετραμηνο, γιατι απο δω ειχα διαβασει πως τον πολυ πρωτο καιρο, τσιμπαει λιγο η χοληστ -ουρικο (αν κανεις συντομα, καλυτερα δες τες πρωτα εσυ, στις 2ες μαλλον θα "παρεις το αιμα σου πισω") παντως απο τριγλ-ζακχαρο θαχεις αμεσα αποτελεσματα..
(εχω φιλη με ζαχαρο απο μικρη ηλικια -ηταν στην Αμερικη τοτε!!- κ δεν εχει παρει ποτε φαρμακο για το διαβητη.. με διατροφολογο το κρατα σε πολυ καλη κατασταση μονο με τη διατροφη - κ βεβαια χωρις τις παρενεργειες της ινσουλινης). Ευτυχως για μενα το ιδιο ατομο (διατροφολογος), βρεθηκε στην Ελλαδα οταν αρρωστησε το παιδι μου, κ με κατηυθυνε ετσι ωστε μεσω της διατροφης να περασει ο γολγοθας μας πολυ συντομα..
Γιατι αντι για διαδρομο (δε συνισταται για επιβαρυμενες αρθρωσεις), δεν παιρνεις ενα καθιστο ή μαλλον κεκλιμμενο ποδηλατο, που δεν εχει επιπτωσεις στις αρθρωσεις; κ οταν μπορεις κανε ενα γρηγορο περπατημα (20 λεπτα τη μερα ή 1 ωρα 3φορες τη βδομαδα) μην επιβαρυνεις περισσοτερο τη μεση κ τις αρθρωσεις σου.. εχεις τοση ορθοστασια!
Για τους υπολοιπους στο σπιτι -συζ κ παιδια 3- απλα δεν ξαναπηρα ψωμι κ αφου το φαγητο περνα απο μενα κ μονο δεν ξαναμαγειρεψα φαγητο με βαση τ ασπρα διαβολακια .. κ φροντιζω ναχω φιαξει νοστιμιες (γλυκα κ αλμυρα) απ τα δικα μας.. ετσι μονο οταν βγουν εξω μπορουν να κανουν ατασθαλιες..βεβαια τους πηρε λιγο χρονο αλλα τελικα μπηκαν στη διατροφη, εκτος του μικρου που ουτως ή αλλως εκανε κετο απο μικρος κ γυμναζεται κ ειναι κ κορμαρα..κ ο αντρας μου κλωτσαει λιγο αλλα τι να κανει; εχει μονο κριθινα παξιμαδια -τα οποια τρωει με μετρο, δεν τα λες κ λιχουδια ειναι κ σκληρα!, κ γιαουρτακι με μελι που το τιμα τακτικα, οταν τον εχει πειραξει το στομαχι απο την εξοδο με τους φιλους του (καλα να παθει

)..

avo για τη συνεπεια σου κ τ αποτελεσματα σου..
Καλη μας συνεχεια..

odluck

g