Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Καλώς σας βρήκα!

Re: Καλώς σας βρήκα! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13405

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
:lol: :lol: καλα θα τους κανεις , να μαθουν να ειναι καλοθελητες :twisted:

μπραβο παντως και ευχομαι ακομη πιο καλα αποτελεσματα γιατι μιλαμε και για θεματα υγειας ,οχι απλα να χανουμε κιλα ..

εμενα το μονο που συνεχιζει το ετερον ημιση να μου λεει ,παρολο που εχει σταματησει οτι εχει σχεση με ψωμια ,ζαχαρη εχει κοψει τα πολλα γλυκα ... fryingpan yingpan ,πατατες και τα υπολοιπα ..ειναι πως οτι και να λεω ειναι γνωστο και τεκμηριωμενο στην ιατρικη οτι τα ζωικα λιπη επιβαρυνουν την καρδια ...για αυτο να επιλεγουμε τα κρεατικα μας
εχει ψαξει το θεμα με την κετωση και την επιληψια και βρηκε καποιους γιατρους που γνωριζουν...λες και περναω εξετασεις στη σχολη ειμαι... και επισης εχει χασει και 4 κιλα χωρις να το καταλαβει ...
αααχχχχ!!!!!! μονο παραπονα και γκρινια ξερουν καλα ,αλλα ερχεται και η δικαιωση μας ...

φιλια και καλη συνεχεια με δυναμη
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλώς σας βρήκα! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13407

• drmast
  • Το Άβαταρ του/της drmast
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αλήθεια με τα ζωικά λίπη, όμως ας σκεφτούμε λίγο και το εξής.
Αν ακολουθήσουμε κατά γράμμα την Ατκινς και προσέξουμε το ποσό της πρωτείνης που παίρνουμε, τελικά το μερίδιο του κρέατος που μας αναλογεί είναι πολύ λιγότερο από αυτό που λαμβάναμε παλιότερα. Σήμερα έκανα γαλοπούλα...εεε για όλη την ημέρα έπρεπε να φάω 200 γραμμάρια μόνο...+ τα αυγά, τις μαγιονέζες και τα υπόλοιπα έφτασα 110 γρ πρωτείνης. Και η γαλοπούλα θεωρείται ελαφρύ κρεας, χωρίς πολλά πολλά λίπη. Τα υπόλοιπα κρέατα είναι πιο συμπυκνωμένα,άρα η ποσότητά τους μειώνεται,συνεπώς μειώνεται και το ποσοστό ζωικού λίπους από αυτά. Αλλωστε,ας μην ξεχνάμε και τα ψάρια, δεν τρώμε κάθε μέρα κρέας.
Και ερωτώ τώρα εγώ, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη διατροφή μου...υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που περιορίζεται σε 200 γρ κρεας την ημέρα? Εκτός από τους χορτοφάγους που δεν τρώνε καθόλου (και μην νομίζετε ότι η χορτοφαγία είναι καλύτερη διατροφή,ελλειπέστατη είναι).
Ποιος Ελληνας θα πάει σε μια ταβέρνα και δεν θα πλακωθεί στα παϊδάκια,στα κοκορέτσια και στα κοντοσούβλια?? Ποιο τρόφιμο είναι αυτό που σχεδόν πάντα περισσεύει στο τραπέζι? (η σαλάτα) .Ποιος Ελληνας θα μαζευτεί παρέα σε ένα σπίτι να παραγγείλει πίτσες και δεν θα τσακίσει τουλάχιστον 4 κομμάτια έκαστος?? Αν βάλουμε και τα γλυκά, δεν πιστεύω να νομίζετε ότι τα γλυκά των ζαχαροπλαστείων,ειδικά τα παστο-κεικοειδή περιέχουν φυτικό λίπος...
Δυστυχώς είμαστε περικυκλωμένοι από ζωικό λίπος και τρανς λιπαρά, δεν φταίει μόνο το κρεας.
Εμείς τουλάχιστον έχουμε το νου μας, και περιορίζουμε τις ποσότητες του κρέατος ενώ παράλληλα τρώμε λαχανικά που είναι αναγκαία για την αποτοξίνωση του οργανισμού μας
Προσωπικά πάντως, την πανσετούλα μου την χτυπάω άνετα κι ας έχει το λιπάκι της... :) )
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.225 δευτερόλεπτα

Syndication