καλησπερα ,
αρχικα να ενημερωσω πως την αλλη εβδομαδα 09/04/ θα κλεισω 3 μηνες στην ατκινσ , και να πω οτι ουτε μια στιγμη δεν την βαρεθηκα και πως ουτε με εχει κουρασει , παρολο που για να ετοιμασω τις σαλατες μου , μου παιρνει χρονο και διαδικασια με τα μαρουλακια , πλυσιμο , ξυδι και παλι πλυσιμο ...φανταζομαι πως ολοι μας κανουμε το ιδιο , να πω οτι πλεον ψαχνω περισσοτερο τα αυγα ετσι για να εχω την καλυτερη ποιοτητα ,παιρνω απο τα σουπερ με τον κωδικο 1ελευθερας βοσκης , και τωρα εχω ανακαλυψει μια κυρια στην ποτιδαια με πραγματικα ελευθερες κοτουλες και ψωνιζω οποτε βρεθω εκει μαζεμενα 20και βλεπουμε

με υψος 1,60 και αρχικο βαρος τα 68περιπου κιλα συνεχιζω ακαθεκτη απο 10/01, ζυγιζομαι καθε σαββατο και κανω ολες τις μετρησεις μου επισης ,στις 12/03 ειχα βαρος 59κιλα , και πετουσα για Λισσαβωνα διακοπες μιας εβδομαδας

, εφαγα τα παντα , να σας πω οτι ειναι πολυ γλυκαντζιδες και παντου εχουν pastellaria , ειναι μικρα καταστηματα που φτιαχνουν καφε και γλυκα , εννοειται οτι κτυπησα ανελεητα ολα τα παραδοσιακα τους μαζι με

και φυσικα ο κυριος στοχος ειναι τα 52τελικο ..
δεν εχω ακομη ενταξει την γυμναστικη στο προγραμμα μου ...αλλα μαλλον πρεπει να το κανω ..μερικες φορες νομιζω οτι χανω δυσκολα σε σχεση με αλλους που διαβαζω .. αλλα παλι ο καθενας εχει αλλο μεταβολισμο και ηλικια φυσικα . τελη απριλιου θα κανω αιματολογικες ..εχω μια μικρη αγωνια ? για καλη η κακη χολ/ρινη .θα ενημερωσω οπωσδηποτε .
ελπιζω να μην σας κουρασα και καλη συνεχεια σε ολους μας