Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καλως σας βρισκω!!!!!!!

καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11469

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
by roadrunner on Sun Feb 13, 2011 5:30 pm

καλησπερα σε ολες και ολους ,
εχω αρχισει την ατκινς απο 10/01/11 και εκλεισα μηνα με απωλεια 5 κιλων , δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα , παντως πρεπει να πω οτι την φαση ενεργοποιησης δεν την τηρησα κατα γραμμα , ναι μεν 20υδαταν.αλλα ετρωγα λαχανο ασπρο για σαλατα μαζι με καροτο απο την 1μερα ...,(τα κιλα που θελω να χασω ειναι 14, ειμαι 1,60υψος και θελω να παω 52κιλα .εχω διαβασει το 2βιβλιο 3φορες , παθιαστηκα τοσο που εκανα σημειωσεις και φωτοτυπησα κομματια του...εννοειται αγορασα το 3τωρα γραμμενο απο τους ιατρους (το βρηκα λιγο διαφορετικο και λιγο να παιζει με το μαρκετινγ της αγορας)χωρις αυτο να με ενοχλησει βεβαια . θεωρω χωρις να ξερω παρα πολλα για διαιτες , γιατι για χρονια ετρωγα οτι ηθελα ,οσο ηθελα και δεν εβαζα ουτε γραμμαριο ...αλλα αλλαξαν τα χρονια και η ανηφορα των κιλων ηρθε και σε μενα . οτι ειναι μια καλη διατροφικη συνηθεια που επιβαλεται σε ολους μας να την συνεχιζουμε ,απλα λιγο να την πλουσιεψουμε στην ποικιλια της , φανταζομαι μερικοι απο εσας το εχετε κανει ηδη..
ελπιζω να μην σας κουρασα , και θα επισκεπτομαι συχνα την σελιδα για ενημερωσεις , θελω να κανω τα πρωινα μου πιο πλουσια και να μην τρωω 3-4 ημερες αυγο , δεν εχω καποιο συμπτωμα αλλα λιγο φοβαμαι ..

σας ευχαριστω
roadrunner

θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11528

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
συγχαρητήρια για την απώλεια, καλη συνέχεια , θα τα λέμε. ;)
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11553

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
welcome2 lcome2 roadrunner κ βεβαια bravo avo για την απωλεια σου..
Για να πλουτισεις το μενου σου, για ψαξε κ ριξε μια ματια στο "τι τρωμε" κ "ιδεες για πρωινο" κ ο,τι αλλο σχετικο βρεις..χαρις στα παιδια εχει γινει εξαιρετικη δουλεια εδω μεσα..το πλουσια ειναι πολυ επιεικες.. στην ενοτητα για τη διατροφη..
καλη συνεχεια σ ολους μας

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12165

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα ,
αρχικα να ενημερωσω πως την αλλη εβδομαδα 09/04/ θα κλεισω 3 μηνες στην ατκινσ , και να πω οτι ουτε μια στιγμη δεν την βαρεθηκα και πως ουτε με εχει κουρασει , παρολο που για να ετοιμασω τις σαλατες μου , μου παιρνει χρονο και διαδικασια με τα μαρουλακια , πλυσιμο , ξυδι και παλι πλυσιμο ...φανταζομαι πως ολοι μας κανουμε το ιδιο , να πω οτι πλεον ψαχνω περισσοτερο τα αυγα ετσι για να εχω την καλυτερη ποιοτητα ,παιρνω απο τα σουπερ με τον κωδικο 1ελευθερας βοσκης , και τωρα εχω ανακαλυψει μια κυρια στην ποτιδαια με πραγματικα ελευθερες κοτουλες και ψωνιζω οποτε βρεθω εκει μαζεμενα 20και βλεπουμε :)
με υψος 1,60 και αρχικο βαρος τα 68περιπου κιλα συνεχιζω ακαθεκτη απο 10/01, ζυγιζομαι καθε σαββατο και κανω ολες τις μετρησεις μου επισης ,στις 12/03 ειχα βαρος 59κιλα , και πετουσα για Λισσαβωνα διακοπες μιας εβδομαδας :lol: , εφαγα τα παντα , να σας πω οτι ειναι πολυ γλυκαντζιδες και παντου εχουν pastellaria , ειναι μικρα καταστηματα που φτιαχνουν καφε και γλυκα , εννοειται οτι κτυπησα ανελεητα ολα τα παραδοσιακα τους μαζι με coffee :lol: και φυσικα ο κυριος στοχος ειναι τα 52τελικο ..
δεν εχω ακομη ενταξει την γυμναστικη στο προγραμμα μου ...αλλα μαλλον πρεπει να το κανω ..μερικες φορες νομιζω οτι χανω δυσκολα σε σχεση με αλλους που διαβαζω .. αλλα παλι ο καθενας εχει αλλο μεταβολισμο και ηλικια φυσικα . τελη απριλιου θα κανω αιματολογικες ..εχω μια μικρη αγωνια ? για καλη η κακη χολ/ρινη .θα ενημερωσω οπωσδηποτε .

ελπιζω να μην σας κουρασα και καλη συνεχεια σε ολους μας
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12168

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
clap ap clap ap clap ap Συγχαρητήρια! Μπράβο σου. Είσαι πολυ κοντά στο στόχο σου. Συνέχισε ακάθεκτη...και θέλουμε νέα όταν γίνει το πάρτυ.

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12169

• mamavoula
  • Το Άβαταρ του/της mamavoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπραβο σου bravo avo bravo avo clap ap ξεκινησα με το ιδιο βαρος που ξεκινησες εσυ, αλλα εγω ειμαι στην αρχη ακομα......με το μνμ σου πηρα πολυ θαρρος, γιατι ειχα ερχισει να απελπιζομαι tantrum ntrum εχω σχεδον το ιδιο υψος με σενα και και θελω και εγω να γινω 52 ΚΙΛΑ!! μηπως μπορεις να μου πεις τι περιπου ετρωγες τον πρωτο καιρο και τι τωρα? ετρωγες μονο κρεας, ψαρι, αυγα και σαλατα? ετρωγες τυρι? ετρωγες μαγιονεζα ? αχ σορυ που σε πριζω!! το απεφευγες το λιπος ? και παλι μπραβο σου και εις κατωτερα!!!
Σιγα μη κάτσω να σκάσω!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication