Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καλως σας βρισκω!!!!!!!

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12220

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
ευχαριστω παρα ποοολυυ για το κουραγιο που μου δινετε ..
λοιπον να σας πω οτι κρατιομουνα κατω απο τους 20υδατανθ.για περιπου 1μηνα -χαλαρα -
τα πρωινα μου ειχαν αυγα συνηθως 2 , με ολους τους τροπους εκτος απο τηγανητα με λαδι , δηλαδη στο αντικολλητικο λιγο νερο μεσα τα αυγα ομελετα η ανακετεμενα με πιπερια η μανιταρια +ριγανη και στο τελος λιγη τριμεννη παρμεζανα αλλα παγματικα πολυ λιγηηηηηη.συνοδευα παντα με σαλατα 3μαρουλοφυλλα οπωσδηποτε .
ετρωγα μετα ξανα στισ 13,00 κρεας και φυσικα και παλι σαλατα κανονικα σε μπωλακι σαλατας οπως εχει το ικεα ..παντα στη σαλατα ριχνω ελαιολαδο ,
μετα παλι στι 1730-18-00 κανονικο γευμα με το κρεας και φυσικα σαλατα μπολικη και παλι

τα κρεατα ηταν ψαρια στη σχαρα μπριζολα στη σχαρα κοτοπουλο στη σχαρα κατακριβειαν στο τεπαγακι χωρις λαδια .το λιπος γενικοτερα δεν μου αρεσει οποτε δεν το ετρωγα, φροντιζα ομως να παιρνω τη δοση μου παντα απο ελαιολαδο στις σαλατες .α, δοκιμασα και το αβοκαντο το οποιο μου φανηκε πολυ λιπαρο ,αλλα αν κοψεις μια φετα του και την βαλεις στο μπλεντερ μαζι με λιγο στιμμενο λεμονι και λιγο ελαιολαδο τοτε μπορεις να φτιαξεις μια σως και αυτην την χρησιμοποιουσα πανω απο τις σαλατες μου για αλλαγη γευσεων ,ωραιο ηταν και το συνιστω .
σαλατα καθημερινα και στα τρια γευματα μαρουλι , αντιδια αν σου αρεσουν , λαχανο με ενα τριμμενο καροτο,
συνδυασα επισης και τονο σε νερο ο οποιος ειναι απο τους καλυτερους λιποδιαλυτες , αν φας μαρουλι λιγο αγουρακι , λιγη ντοματα και 1τονο ολα μαζι την επομενη μερα ,θα καταλαβεις την διαφορα
μαγιονεζα , τυρι οχι ουτε μια φορα .
αν περισσευε κρεατακι απο βραδυς , το πρωι γινοταν το πρωινο μου με σαλατα παντα..
ειχα ενταξει στη διατροφη μου τα μανιταρια απο την αρχη .ντοματα λιγη ,αγγουρι λιγο , σαλατες και τα κρεατικα , και τα ψαρια , ελπιζω να σε βοηθησα και ευχομαι καλη συνεχεια . bravo avo
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12483

• roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα σε ολους και ολες
το πρωι ζυγιστικα κτυπησα τα 57 clap ap clap ap dance nce dance nce dance nce και τρελλαθηκα απο τη χαρα μου
εκτακτως θα ζυγιστω και αυριο 17 / 04 / γιατι απλα θελω να το ξαναδωωωω hug η και λιγο παγωτακι χυμα απο παραγωγο ?
τωρα συμφωνα με το βιβλιο μας αφου ειμαι 5κιλα μακρια απο το στοχο μου μπορω να παω στην τριτη φαση επισημα+
φιλια σε ολους
και σας wordthanx rdthanx

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12484

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μπραβο συνεχισε γερα! bravo avo τωρα ,αντι για κρεπα απο τα γνωστα και δε λεω ωραια μαγαζια στη ναυαρινου μηπως η ''γουρουνια'' γινει με κατι απο τις δικες μας συνταγες για να χεις και το κεφαλακι σου ησυχο?το λεω επειδη οι περισσοτεροι εδω εχουν αναφερει οτι οταν ξεφυγαν μετα το μετανιωσαν γιατι η' ειχαν ανακατωσουρα στο στομαχι η' γιατι μετα συνεχως πεινουσαν και ηθελαν κι αλλο ,κι αλλο ...απο τους κακους υδ. δεν θελω να σου τη σπασω,αλλα επειδη εισαι κοντα στο στοχο σου μηπως να το ξανασκεφτεις για να μη κατρακυλησεις oops ps βεβαια εσυ ξερεις τα ορια σου καλυτερα απο ολους sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12489

• roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα , ισως και να εχεις δικαιο ..ειδικα μετα την καρυδοπιττα απο το roulaki δεν μπορω να πω οτι εχω τρελλαθει απο την ελλειψη της προηγουμενης διατροφης μου....παντως θα κανω λιγη υπομονη ακομη να εξισοροπισω οντως τα 57 και μετα θα αποφασισω ...
ευχαριστω πολυ για το κουραγιο και φυσικα ανταποδιδω
χαιρετω για την ωρα wordthanx rdthanx

Re: καλως σα βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12506

• roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
clap ap clap ap οντως 57και με πρωτη μερα αδιαθ. dance nce dance nce
πεταω στα συννεφα fryingpan yingpan fryingpan yingpan θα σας διωξω ολους παλιολιποκυτταρα

φιλιαααα

Re: καλως σας βρισκω!!!!!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12938

• roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα σε ολους κ'ολες , παιδες επισημοποιησα τα 57 εννοειται ..και τελικα ηπια 2φορες παγωμενη σοκολατα και αυτο ηταν τιποτε αλλο...
μπηκα λοιπον στην 3φαση αφου ημουν5κιλα μακρια απο το στοχο επισημα αρχισα 23/04/ επαιξε η ζυγαρια λιγο πονηρα μαζι μου με ανεβασε 57,8 με κατεβασε 56,8 (07/05/) αρχισα να απογοητευομαι γιατι πιστεψα οτι την πατησα και εφαγα πολλα οσπρια και οτι ηπια πολυ χυμο πορτοκαλι να μην σας πολυλεω .. 14/05/ δεν ζυγιστικα (ζυγιζομαι καθε σαββατο ) και φυσικα με ζωνουν τα φιδια οτι μαλλον εφαγα πολυ , μηπως επεσα στο πλατω ..περασε ενας μηνασ..αρχισα το κλαμααααα ,,και ζυγιζομαι προχθες 21/05/ και τι να δω , φιλοι μου ειμαι 56 ...ειμαι πια 4 κιλα μακρια με λιγα λογια ο 1ος μου μηνας στην 3φαση περασε με απωλεια 1μονο κιλου , δεν το λεω με παραπονο ξερω οτι ειναι το φυσιολογικο dance nce dance nce .
ετσι λοιπον συνεχιζω οπως αντιλαμβανεστε ..
α...πηρα τα αποτελεσματα επισης απο την αιματολογικη δεν μπορω να την συγκρινω με πριν γιατι απλα δεν ειχα ..αλλα για οσους γνωριζουν ιδου ..
καλη χολ- 68
κακη χολ 185
συνολο 266 υψηλο
τριγλ 65
urea 40
crea 0.66
uric 4.83
got -b 12
gpt- b 17
αυτα για την ωρα και σας διαβαζω για να παιρνω φυσικα κουραγιο
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα

Syndication