Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: καλησπέρα σας!!!

καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11381

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας,γειά σας,γειά σας!!!
Είμαι η strawberry και είμαι καλά(?)...τουλάχιστον έτσι λέω!
Λίγα λόγια για μένα...είμαι 22 χρόνων,φοιτήτρια και παλεύω κι εγώ με τα κιλά μου!
Μπορεί να ακούγομαι αισιόδοξη,αλλά δυστυχώς έχω περάσει πολλά...ξεκίνησα πρώτη φορά δίαιτα κάπου στα 14 ούσα 75 κιλά και όχι ιδιαίτερα ψηλή!Από εκείνο το σημείο και μέχρι τα 16 όλο έχανα και έπαιρνα κιλά.Κάπου εκεί άρχισα να απελπίζομαι και να καταφεύγω σε λάθος πρακτικές όπως χημικές δίαιτες,δίαιτες των 400(!) θερμίδων καθημερινά,ώσπου κατέληξα στη δίαιτα του εμετού...ζητώ συγνώμη αν αυτά που λέω σας ακούγονται κάπως περίεργα και αηδιαστικά,αλλά είνα κάτι που δεν γνωρίζει κανείς άλλος και απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου..Με αυτά και εκείνα κατέληξα να παλεύω με τη βουλιμία,κάτι πολύ ψυχοφθώρο,που μου στέρησε πολλές χαρές της ηλικίας.το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το φαγητό,οι θερμίδες,τα λιπαρά...κλάμα πολύ!!!,όπως και απογοήτευση...Την κατάσταση αυτή άρχισα να την κοντρολάρω πέρσι το καλοκαίρι,με πολλά πισωγυρίσματα βέβαια.Συνηδητοποίησα ότι έπρεπε να κανω κάτι αν ήθελα να ζήσω φυσιολογικά.άφησα τον εαυτό μου λίγο πιο ελεύθερο,απεξαρτήθηκα από τη ζυγαριά και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα και κιλά.Αυτή τη φορά όμως θέλω να τα χάσω όπως πρέπει για να μην καταλήξω και πάλι στο μηδέν.Χάρηκα πολύ που βρέθηκα στην παρέα σας εντελώς τυχαία,πάνω σε μία αναζήτηση για τη δίαιτα άτκινς.Ελπίζω να υπάρχει χώρος και για ένα επιπλέον μέλος!(είμαι ήσυχη από τη φύση μου,οπότε δεν θα ενοχλήσω :) )
Έχω διαβάσει αρκετά σχετικά με τη φιλοσοφία της δίαιτας,έχω ξεφυλλίσει το βιβλίο(ντρέπομαι άλλα το προτιμώ άπο τα βιβλία γιά την εξεταστική :oops: ) και ελπίζω μέσα από εδώ να καταφέρω επιτέλους να αλλάξω και τις διατροφικές μου συνήθειες μια για πάντα!
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ...ήταν το πρώτο μου βλέπετε!
Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!
Καλή μου αρχή λοιπόν,και καλή συνέχεια στους ήδη ατκινικούς!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11382

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
γλυκεια μου straberry.καλως ηρθες στην παρεα μας.κατ αρχη ενα μπραβο που καταλαβες νωρις το ποσο κακο κανεις στον εαυτο σου με την βουλιμια.οσο για τα κιλα θα χαθουν με σωστο τροπο αφου ηδη γνωριζεις πολλα για την διατροφη ατκινς.απλα μην σου γινει εμμονη ιδεα το χασιμο των κιλων, .η ατκινς ειναι τροπος διατροφης και τα κιλα θα φυγουν .ηρθε η ωρα να χαμογελασεις και εσυ.και να θυμησω οτι μας εχουν βαλει στο τριπακι να θελουμε να γινουμε ολες μοντελα.αγαπησε τον εαυτο σου για αυτο που εισαι.μια ομορφη υγιης και εξυπνη κοπελα.σου ευχομαι καλη επιτυχια στην διατροφη και στις εξετασεις σου(που σπουδαζεις;) και οτι θελεις εδω ειμαστε.φιλακια

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11383

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy έγραψε:
γλυκεια μου straberry.καλως ηρθες στην παρεα μας.κατ αρχη ενα μπραβο που καταλαβες νωρις το ποσο κακο κανεις στον εαυτο σου με την βουλιμια.οσο για τα κιλα θα χαθουν με σωστο τροπο αφου ηδη γνωριζεις πολλα για την διατροφη ατκινς.απλα μην σου γινει εμμονη ιδεα το χασιμο των κιλων, .η ατκινς ειναι τροπος διατροφης και τα κιλα θα φυγουν .ηρθε η ωρα να χαμογελασεις και εσυ.και να θυμησω οτι μας εχουν βαλει στο τριπακι να θελουμε να γινουμε ολες μοντελα.αγαπησε τον εαυτο σου για αυτο που εισαι.μια ομορφη υγιης και εξυπνη κοπελα.σου ευχομαι καλη επιτυχια στην διατροφη και στις εξετασεις σου(που σπουδαζεις;) και οτι θελεις εδω ειμαστε.φιλακια
Αggy σ'ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ για το μήνυμά σου!Έχω αρχίσει να αγαπάω κάπως τον εαυτό μου τολμώ να πω!εντάξει δεν έχουμε γίνει ακόμα κολλητοί αλλά τον συμπαθώ πλέον τον άτιμο! hug g
Σπουδάζω στο βόλο,αλλά η βάση μου είναι η θεσσαλονίκη! ;)
Βλέπω ότι είστε όλοι πολύ διαθέσιμοι και ανταποκρίνεστε αμέσως και δεν φαντάζεσαι πόσο βοηθητικό είναι αυτό!
Προς το παρόν συνεχίζω την ανάγνωση(του φόρουμ εννοείται...!),και ανυπομονώ να αρχίσω!
φιλιά!!! :D

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11384

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
ετσι μπραβο μικρη μου θεσσαλονικια (και εγω θεσσαλονικη ειμαι).το πρωτο βημα εγινε.και αυτο εχει σημασια.

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11385

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy έγραψε:
ετσι μπραβο μικρη μου θεσσαλονικια (και εγω θεσσαλονικη ειμαι).το πρωτο βημα εγινε.και αυτο εχει σημασια.
Ναι,το είδα!!χαίρομαι πολύ!!
Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω κι εγώ.. :)
Άλλωστε από εμένα εξαρτάται πλέον..
Καλή συνέχεια σου εύχομαι γλυκιά μου aggy!!
wordthanx rdthanx για όλα!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11388

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη αρχη και απο μενα κοριτσι μου....πολυ σημαντικο το πρωτο βημα που εκανες..να το παρεις αποφαση..ειναι δυσκολο ειχα περασει μια παρομοια φαση και εγω και καταλαβαινω...μην ξαναπεις οτι ενοχλεις...το φορουμ για αυτο το σκοπο ειναι..εκτος απο τη γνωση μιλαμε και μεταξυ μας και δινει ο ενας στον αλλον κουραγιο..εγω αν δεν το ειχα αυτο μπορει και να χα σταματησει.....φαντασου ποσο σημαντικο ειναι που μιλαμε.....καλη αρχη και παλι και καλη μας δυναμη...οτι θες φωναξε....φιλια... :lol:
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication