Γειά σας,γειά σας,γειά σας!!!
Είμαι η strawberry και είμαι καλά(?)...τουλάχιστον έτσι λέω!
Λίγα λόγια για μένα...είμαι 22 χρόνων,φοιτήτρια και παλεύω κι εγώ με τα κιλά μου!
Μπορεί να ακούγομαι αισιόδοξη,αλλά δυστυχώς έχω περάσει πολλά...ξεκίνησα πρώτη φορά δίαιτα κάπου στα 14 ούσα 75 κιλά και όχι ιδιαίτερα ψηλή!Από εκείνο το σημείο και μέχρι τα 16 όλο έχανα και έπαιρνα κιλά.Κάπου εκεί άρχισα να απελπίζομαι και να καταφεύγω σε λάθος πρακτικές όπως χημικές δίαιτες,δίαιτες των 400(!) θερμίδων καθημερινά,ώσπου κατέληξα στη δίαιτα του εμετού...ζητώ συγνώμη αν αυτά που λέω σας ακούγονται κάπως περίεργα και αηδιαστικά,αλλά είνα κάτι που δεν γνωρίζει κανείς άλλος και απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου..Με αυτά και εκείνα κατέληξα να παλεύω με τη βουλιμία,κάτι πολύ ψυχοφθώρο,που μου στέρησε πολλές χαρές της ηλικίας.το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το φαγητό,οι θερμίδες,τα λιπαρά...κλάμα πολύ!!!,όπως και απογοήτευση...Την κατάσταση αυτή άρχισα να την κοντρολάρω πέρσι το καλοκαίρι,με πολλά πισωγυρίσματα βέβαια.Συνηδητοποίησα ότι έπρεπε να κανω κάτι αν ήθελα να ζήσω φυσιολογικά.άφησα τον εαυτό μου λίγο πιο ελεύθερο,απεξαρτήθηκα από τη ζυγαριά και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα και κιλά.Αυτή τη φορά όμως θέλω να τα χάσω όπως πρέπει για να μην καταλήξω και πάλι στο μηδέν.Χάρηκα πολύ που βρέθηκα στην παρέα σας εντελώς τυχαία,πάνω σε μία αναζήτηση για τη δίαιτα άτκινς.Ελπίζω να υπάρχει χώρος και για ένα επιπλέον μέλος!(είμαι ήσυχη από τη φύση μου,οπότε δεν θα ενοχλήσω

)
Έχω διαβάσει αρκετά σχετικά με τη φιλοσοφία της δίαιτας,έχω ξεφυλλίσει το βιβλίο(ντρέπομαι άλλα το προτιμώ άπο τα βιβλία γιά την εξεταστική

) και ελπίζω μέσα από εδώ να καταφέρω επιτέλους να αλλάξω και τις διατροφικές μου συνήθειες μια για πάντα!
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ...ήταν το πρώτο μου βλέπετε!
Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!
Καλή μου αρχή λοιπόν,και καλή συνέχεια στους ήδη ατκινικούς!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2