Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: καλησπέρα σας!!!

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11425

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
hopa έγραψε:
γειά σου κι απο μένα φραουλίτσα καλή αρχή , καλή διαμονή και πολυ πολύ καλα αποτελέσματα έυχομαι.Αρχικά θα σου φανουν λίγο μπερδεμενά αλλα μετα ξεκαθαρίζει το τοπίο.Ασχολούμαι πατάπανω απο το μισό της ζωής μου με διάιτες Υπέφερα 12 χρόνια απο βουλίμια' άκυρωτικού τύπου (εμετοί- καθάρτικα) και κατάλαβαίνω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάς, και κυρίως για τις απαίσιες σκέψεις αυτοματαίωσης που σου βάζει στο μυαλό αυτή η ύπουλη ασθένεια.Εδώ πιστεύω πως θα βρείς αυτό που ψάχνεις. θα τα λέμε. goodluck odluck
Γειά σου hopa!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τις ευχές και ανταποδίδω!
Έχω αρχίσει να μπαίνω για τα καλά στο κλίμα,και πρώτη μου φορά ανυπομονώ να έρθει η επόμενη μέρα,όχι γιατί πεινάω και θέλω να φάω,αλλά για να δημιουργήσω στην κουζίνα μου!Λατρεύω τη μαγειρική και χαίρομαι που ο τρόπος αυτής της διατροφής είναι τόσο ευέλικτος και καθόλου μονότονος! clap ap
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11467

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
strawberry να σε καλωσορίσω και εγά με τη σειρά μου welcome2 lcome2

Διαβάζοντας το post σου βρήκα και εγώ ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου μέσα σε αυτό. Ίδιες σκέψεις, ίδιες πρακτικές (εκτός από τη δίαιτα του εμετού - και αυτό απλά γιατί δεν μπορούσα να το κάνω, όχι για άλλο λόγο), ίδια συναισθήματα ...

Ελπίζω εδώ να βρούμε τη λύση που αναζητούμε (καθότι καινούρια και εγώ!) και να βάλουμε ένα τέλος σε όλες τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος!

Σωστή διατροφή και άσκηση όσο μπορεί ο καθένας, και όλα καλά θα πάνε. Στο κάτω-κάτω από εμάς εξάρταται, και αφού το πήραμε απόφαση θα τα καταφέρουμε ;)

I did it once, I can do it again ...

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15815

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σας καλησπερίζω και πάλι, λίγο πιο διστακτικά αυτή τη φορά. Και λέω διστακτικά, καθώς δυστυχώς απέτυχα...Ενώ όλα ξεκίνησαν καλά, κάπου στην πορεία το έχασα, κυρίως λόγω εξωγενών παραγόντων που όμως με επηρέασαν ιδιαίτερα συναισθηματικά, και σταδιακά και διατροφικά. Ενώ λοιπόν οι πρώτοι δυο μήνες πήγαν πολύ καλά, έχασα σχεδόν 6 κιλά και το θέμα της βουλιμίας περιορίστηκε στο ελάχιστο, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Κατά διαστήματα χαλούσα τη δίαιτα, άλλες φορές απλά ξεχνιόμουν και έκανα ασυναίσθητα λάθη ούσα επηρεασμένη από όσα συνέβαιναν στη ζωή μου. Για να μην σας κουράζω άλλο, αποφάσισα ότι αυτό το σταμάτα ξεκίνα δεν οδηγεί πουθενά. Καιρός να ανασυγκροτηθώ και να αρχίσω και πάλι από την αρχή κάτι καλό για τον εαυτό μου! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι συνεχίσω να ζω μακριά από τη βουλιμία, χωρίς να λείπουν ωστόσο κατά καιρούς κάποια υπερφαγικά επεισόδια, τα οποία όμως είναι αρκετά ελέγξιμα και πολύ μικρότερα από αυτά του παρελθόντος. Από τα 6 κιλά επέστρεψαν τα 4, αλλά τι να κάνουμε?έτσι είναι η ζωή! Ξέρω ότι μόνο με την Άτκινς θα καταφέρω να χάσω τα κιλά που θέλω και το σημαντικότερο να τα διατηρήσω με μια μικρή προσπάθεια από μέρους μου.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και πάλι!
Καλή μου αρχή, και καλή σας συνέχεια!!!

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15822

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
strawberry καλώς όρισες πάλι στην παρέα μας. Έχεις πολλά κιλά να χάσεις? Εγώ όπως βλέπεις στο tickeraki μου έχω πάρα πολλά αλλά προσπάθω να τα καταφέρω.
Θα σου πω κάτι οτι αυτές τις βουλιμίκες τάσεις τις είχα και εγώ αν η ψυχολογία μου ήτανε χάλια έβρισκα παρηγοριά στο φαγητό και όλο και πρόσθετα βάρος στο σώμα μου μέχρι που ενα πρωί ξύπνησα -μεταφορικά και κυριολεκτικά- και είπα ΤΕΛΟΣ ως εδώ ήταν το φαί για μένα (το παραπάνω και υπερβολικό φαγήτο).
Τώρα με την ΑΤΚΙΝΣ τρώμε αρκετά και δεν πεινάμε..... μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να φάμε ενα γαλακτομπούρεκο αλλά όπως είπε και η φίλη μας η sokolatenia τι να το κανουμε το γλυκό που θα το φάμε μέσα σε 5 λεπτα και μετά θα καταριόμαστε την στιγμή που το φάγαμε απο το να έχεις έναν άερα αυτοπεποίθησης όταν πας μια βόλτα στα μαγαζιά. Εγώ προτιμώ το δεύτερο πάντως.
Καλλη επιτυχία σου εύχομαι και ότι θέλεις θα είμαστε εδώ για σένα.....
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15825

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ'ευχαριστώ πολύ Λιάνα μου για το καλωσόρισμα! Η βουλιμία είναι δύσκολο πράγμα, και για να τα καταφέρεις να βγεις από αυτή θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Μπράβο που το πήρες απόφαση να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου! αυτό είναι το βασικότερο βήμα, όλα τα άλλα αργά η γρήγορα έρχονται αρκεί να μην τα παρατάμε! Συνέχισε την καλή δουλειά και τα πολλά κιλά που λες πως έχεις τώρα όλο και θα μειώνονται! Σκέψου να μην είχες αρχίσει μέχρι τώρα! ίσως και να είχες προσθέσει και άλλα. αυτά προσπαθώ να σκεφτώ κι εγώ για να μην με πάρει από κάτω και τα παρατήσω. Συμφωνώ και με τη σοκολατένια, τι αξία έχει ένα γλυκό αν σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη για 5 λεπτά και το αντίθετο για 23 ώρες και 55λεπτά???ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ!!Άλλα επειδή είμαστε άνθρωποι και θα νιώσουμε κάποτε την ανάγκη για γλυκό, με τόσες συνταγές που υπάρχουν και για εμάς δεν χρειάζεται ούτε να το κάνουμε θέμα!!
Καλή συνέχεια και σε σένα εύχομαι, και όσο πιο ανώδυνα να φτάσεις στο στόχο σου!!

Απ: καλησπέρα σας!!! 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15829

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
straberry τι έκπληξή! Σε ξανακαλσορίζω κι εγώ τα ίδια απο τα 11 κιλά που έχασα έβαλα πίσω τα 12!Εμας τους βουλιμικους το αυτοσαμποτάρισμα ειναι κάτι που μας χαρακτηρίζει όταν βλέπουμε λίγο φως στο τούνελ τρέχουμε με χίλια πίσω στα γνώριμα για μας σκοτάδια..Και γω με εβριζα με εφτυνα για καίρο ..μετα και την τελευταία μου αποτυχία..ξέρεις πως είναι..Λέω να μη με μαστιγώσω άλλο..η βουλιμία ειναι ψυγογενούς προελεύσεως ασθένεια και δεν έχει καμια σχέση με τη γνωστη λαιμαργία που πόλλοι τα μπερδεύουν , όποιος δεν έχει νοσήσει απ'αυτο το τερας δεν ξέρει για τι κόλαση μιλάμε..δεν ειναι τυχαίο που η θεραπεία είναι με αντικαταθλιπτικά και ψυχολογική υποστήριξη για αποδοχη-ενδυναμωση του εγώ και πολυ αργοτέρα μπαίνει το θέμα διατροφης στο κόλπο.. anyway εγω ποτε δεν πήρα αντικαταθλιπτικά κτλ μια ζωη μονη μου το πάλευα,, Δεν τα έχω πάει και άσχημα..ναι παλευω ακόμα με τα κιλά αλλά όλα τα υπολοιπα ειναι μακρινό παρελθον..μαζι ξανα εδω κούκλα, εύχομαι να μη σε χασώ γιατί εγώ δεν το κουνάω ρούπι απο εδώ..εγώ έχω καμια 30αριά να στείλω στον αγύριστο ..εσυ?
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από hopa.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.145 δευτερόλεπτα

Syndication