Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: καλησπέρα σας!!!

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11391

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλως ορισες, μικρη μας φραουλιτσα!
An other Θεσσαλονικια speaking!!!
Κοιτα, η αναγνωριση του προβληματος, ειναι η μιση του λυση. Την αλλη μιση, μολις την ανακαλυψες στο φορουμ μας.
Οι ελληνες λεμε, "μοιρασμενη χαρα, διπλη χαρα. Μοιρασμενος πονος, μισος πονος".
Αυτο θα κανεις κι εσυ εδω, θα διπλασιαζεις την χαρα σου μαζι μας, και θα μετριαζεις την στεναχωρια σου, παλι μαζι μας. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!! hug g

Υ.Γ. Καλο το βιβλιο του Ατκινς, αλλα να ανοιγουμε και τα βιβλια για την εξεταστικη, ναι;
(Μιλαει με καημο, η μανα του φοιτητη!!!!)
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11392

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Καλως ορισες, μικρη μας φραουλιτσα!
An other Θεσσαλονικια speaking!!!
Κοιτα, η αναγνωριση του προβληματος, ειναι η μιση του λυση. Την αλλη μιση, μολις την ανακαλυψες στο φορουμ μας.
Οι ελληνες λεμε, "μοιρασμενη χαρα, διπλη χαρα. Μοιρασμενος πονος, μισος πονος".
Αυτο θα κανεις κι εσυ εδω, θα διπλασιαζεις την χαρα σου μαζι μας, και θα μετριαζεις την στεναχωρια σου, παλι μαζι μας. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!! hug g

Υ.Γ. Καλο το βιβλιο του Ατκινς, αλλα να ανοιγουμε και τα βιβλια για την εξεταστικη, ναι;
(Μιλαει με καημο, η μανα του φοιτητη!!!!)
Καλημέρα( για μένα, μαλλον καλησπέρα είναι για σένα(!!)) roulaki με τις ωραίες συνταγές!!
Σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα,είστε όλοι τοοοσο φιλικοί clap ap
Πραγματικά ακόμα δεν σας γνώρισα και νιώθω πολύ οικεία beach ach ΄
Σήμερα ξεκινάω επίσημα κι ας μην είναι Δευτέρα.Άλλωστε είδαμε και τα δικά της αποτελέσματα!!Αυτή η μέρα θα έπρεπε να ονομαστεί μέρα αναβλητικότητας για να είμαστε μέσα!

Υ.Γ. Σε αντίθεση με τους φυσιολογικούς ανθρώπους εγώ λειτουργώ καλύτερα μετά τις 9 (το βράδυ εννοώ,γιατί το πρωί ακόμα όνειρα βλέπω..!).Οπότε για να μην ανησυχεί και η μανούλα την ενημερώνω ότι εχθές το διάβασμα τελείωσε στις 4 το πρωί :)
Φιλιά πολλά!!! ;)

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11393

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
agapi έγραψε:
καλη αρχη και απο μενα κοριτσι μου....πολυ σημαντικο το πρωτο βημα που εκανες..να το παρεις αποφαση..ειναι δυσκολο ειχα περασει μια παρομοια φαση και εγω και καταλαβαινω...μην ξαναπεις οτι ενοχλεις...το φορουμ για αυτο το σκοπο ειναι..εκτος απο τη γνωση μιλαμε και μεταξυ μας και δινει ο ενας στον αλλον κουραγιο..εγω αν δεν το ειχα αυτο μπορει και να χα σταματησει.....φαντασου ποσο σημαντικο ειναι που μιλαμε.....καλη αρχη και παλι και καλη μας δυναμη...οτι θες φωναξε....φιλια... :lol:
Αγάπη!!Τι ωραίο όνομα!!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,πραγματικά το είχα ανάγκη!
Όντως η φάση της βουλιμίας είναι κάτι τόσο ύπουλο που σου τρώει την ψυχή και δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις εύκολα...Για μένα ήταν το μοναδικό καταφύγιο στο οποίο έτρεχα όταν όλα νόμιζα ότι μου πήγαιναν στραβά...Λίγο αργά,αλλά ευτυχώς κατάλαβα ότι αυτή ήταν η πηγή που προωθούσε τέτοια συναισθήματα..Τι ειρωνεία ε?
Αλλά έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου,και αυτό ήρθε ο καιρός να το διορθώσω!Όχι μόνο για τον εαυτό μου άλλα και για τους γύρω μου,και κυρίως τους γονείς μου,που έχουν κάνει τόσα πολλά για μένα!
Καλή μας δύναμη λοιπόν και καλά αποτελέσματα!!
wordthanx rdthanx για άλλη μια φορά!!

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11400

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα φραουλίτσα!

Νομίζω πως όλοι μας έχουμε περάσει από αυτά που ανέφερες. Μόνο την δίαιτα του εμετού δεν έχω κάνει και αυτό γιατί είμαι πολύ σιχασιάρα.

Το καλό σε όλα αυτά είναι ότι είσα πολύ μικρή, οπότε έχεις το περιθώριο να ανακάμψεις και να κάνεις μια ζωή μέσα στην υγεία και τα λίγα κιλά.

Ξεκίνα λοιπόν, αλλά το κυριότερο συνέχισε! ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11406

• strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου Marina!
Αυτή η ''δίαιτα'' είναι πολύ ύπουλη...είναι η μόνη από την οποία δεν μπορείς καθόλου εύκολα να ξεκολήσεις...Όσο περισσότερο κρατάει,τόσο πιο δύσκολα την αποχωρίζεσαι...
Ευτυχώς όπως λες το συνηδητοποίησα σχετικά νωρίς και δεν βούλιαξα αρκετά μέσα της.
Στα ευχάριστα λοιπόν από εδώ και πέρα!
Η χθεσινή μέρα ήταν αρκετά καλή,αν και είπα πως αυτή η βδομάδα θα είναι περισσότερο προσαρμογής και η επόμενη θα μετρηθεί ως επίσημη βδομάδα εισαγωγής!
Ξεπέρασα λιγάκι τους υδ/κες,έφτασα γύρω στους 26 γιατί δεν έκανα και πολύ καλή διαχείρηση,αλλά θα μάθω!
φιλάκια!!

Re: καλησπέρα σας!!! 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #11407

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
γειά σου κι απο μένα φραουλίτσα καλή αρχή , καλή διαμονή και πολυ πολύ καλα αποτελέσματα έυχομαι.Αρχικά θα σου φανουν λίγο μπερδεμενά αλλα μετα ξεκαθαρίζει το τοπίο.Ασχολούμαι πατάπανω απο το μισό της ζωής μου με διάιτες Υπέφερα 12 χρόνια απο βουλίμια' άκυρωτικού τύπου (εμετοί- καθάρτικα) και κατάλαβαίνω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάς, και κυρίως για τις απαίσιες σκέψεις αυτοματαίωσης που σου βάζει στο μυαλό αυτή η ύπουλη ασθένεια.Εδώ πιστεύω πως θα βρείς αυτό που ψάχνεις. θα τα λέμε. goodluck odluck
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication