Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Kόλλησα!!

Kόλλησα!! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9140

• eirinoula
  • Το Άβαταρ του/της eirinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας και πάλι κορίτσια και αγόρια: κάνω άτκινς εδώ και 2 μήνες, από 11.05 ξεκίνησα 86,6 κιλά και είμαι 75,1 και φαίνομαι ακόμα πιο λίγα. είμαι διαρκώς στην πρώτη φάση, γιατί με βολεύει, έχω πει ότι θα πάω σε όλες, αλλά θα ξεκινήσω τη δεύτερη μόλις φτάσω τα 70 κιλά!
παρ' όλα αυτά από 8/7 είμαι 75,1, η ζυγαριά δεν ξεκολλάει με τίποτα, ενώ φαίνομαι πιο αδύνατη. δεν θέλω να πάω απότομα στο φαστ φατ και δεν έχω καταλάβει τα υπόλοιπα "κόλπα", ποια είναι;και, να τα κάνω ή να συνεχίσω ό,τι κάνω με υπομονή και θα τα χάσω τελικά τα κιλά αλλά αργότερα;!
κάτι είχε πει η Marina μια φορά ότι θα βάλει όλα τα κολπάκια μαζί σε ένα άρθρο, το περιμένω πώς και πώς και μέχρι τότε, αναμένω συμβουλές από παλιούς και έμπειρους!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Kόλλησα!! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9143

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αρχικά πολλά μπράβο για όσα έχεις χάσει μέχρι τώρα. Μην πανικοβάλλεσαι και μην κάνεις τίποτα περισσότερο (ούτε λιγότερο ..) από ότι έκανες μέχρι τώρα. Είναι δεδομένο ότι ο οργανισμός σου θα φρικάρει και θα βγάλει όλες του τις αντιστάσεις κάποια στιγμή. Αυτό όμως είναι καλό!!! Γιατί μετά από αυτό το κόλλημα που όλοι περάσαμε (ο κάθε ένας ανάλογα με τον μεταβολισμό του) μετά ήρθε το καλύτερο!!! Πίστεψε με αν δεν κάνεις παρασπονδίες αυτό το διάστημα που παίζει το κόλλημα και κρατηθείς στα γνωστά σου ξαφνικά θα δεις σε μια εβδομάδα 4+ κιλά κάτω και θα σαλέψεις. Αυτό παίζει που παίζει γενικά, (αυτοάμυνα του οργανισμού που προσπαθεί να ισορροπήσει, τρελαίνετε με την συνεχόμενη απώλεια και έτσι κάνει κατακρατήσεις, κυρίως υγρών) τώρα με τις ζέστες παίζει και ένα παραπάνω... Στην πραγματικότητα μια χαρά χάνεις, αλλά ότι χάνεις σε λίπος στο κρατάει σε υγρά και για αυτό κάποια στιγμή θα τρελαθείς στην συχνοουρία για κάνα 3ήμερο και μετά θα δεις διαφορά στη ζυγαριά 3,4,5 κιλά σε μία εβδομάδα!!! Μετά δε από αυτό πας σφαίρα και ξανά κολλάς μόνο όταν φτάσεις κάτω από τα κανονικά για το ύψος σου κιλά.. Και αυτό άμυνα είναι για να μην πέσουμε κάτω... Οπότε μην πτοείσαι καθόλου για να μην σου πω πρέπει να χαίρεσαι με αυτό γιατί είναι ο τελευταίος σκόπελος στον οποίο για να φτάσεις πάει να πει ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά... Αρκεί όπως σου είπα να μην απελπιστείς και τα ψιλό παρατήσεις ... Αυτό το στάδιο παίζει σε όλες τις δίαιτες, αφού δεν έχει να κάνει με αυτές αλλά με την άμυνα του οργανισμού. Προσωπικά δεν είμαι σύμφωνος με τα διάφορα τρικ γιατί άλλωστε το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σπάνε λίγο γρηγορότερα αυτή την φυσιολογική αντίδραση. Σίγουρα τα τρικ κάνουν καλό στην ψυχολογία γιατί μπορεί να χαρείς όταν δεις έστω και 3-4 μέρες γρηγορότερα το ξεκόλλημα, αλλά τίποτα παραπάνω... Το μόνο που δέχομαι είναι να κατέβουν λίγο οι θερμίδες αν όμως είναι σχετικά ψιλά .... Αλλιώς άστο να κάνει τον κύκλο του χωρίς να σε αγχώνει άλλο.

Υγ. Εσείς τα κοριτσάκια είστε ακόμα ποιο επιρρεπείς στα κολλήματα και λόγο περιόδου βέβαια ... Μην το ξεχνάμε
και αυτό ;)

Καλή συνέχεια

Re: Kόλλησα!! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9147

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ με Capoman!!!
Υπομονή θέλει. Κι εγώ είμαι κατά των τρικ. Και αφού έχεις αποφασίσει να κάνεις τη διατροφή ο λ ο κ λ η ρ η, άρα τρόπο ζωής, μη φοβάσαι τίποτα. Κάποιος εδώ είχα αναφέρει μια συζήτηση με κάποια διατροφολόγο (το ρουλάκι νομίζω το πε), που της είπε ότι όταν χάσεις το 10% του βάρους σου, ο οργανισμός βάζει μπρος τις άμυνές του, νομίζοντας πως... ήρθε περίοδος αλλαγών. Θα ξεκολλήσεις, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα του "δε δουλεύει πια για μένα", και αρχίσεις τις παρασπονδίες.
Συνέχισε ακάθεκτη!!!

Re: Kόλλησα!! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9192

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Φιλεναδα, και μονο η λεξη "κολλημα", μου φερνει ανατριχιλα. Αφου εχασα σχεδον ολα τα κιλα που ηθελα να χασω, αρχισαν τα κολληματα. 2 μηνες κολλημα, μια εβδομαδα χασιμο. 3 μηνες κολλημα, μια βδομαδα χασιμο. Αλλα εγω εκει. Σκυλι!!! Συμφωνω με capoman, μην κανεις κατι δραστικο. Ασε τη φυση και το σωμα σου, να παρουν τον δρομο τους. Αλλωστε αυτη θα ειναι η διατροφη σου δια βιου, οποτε, θα γινουν ολα με τη σειρα τους! :D
love your self

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9669

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mε το καλημέρα σας, κόλλησα.
Ακολουθώ αυτή τη διατροφή 2 εβδομάδες τώρα...την πρώτη έχασα 1.600 και τη δεύτερη τίποτε. Συνέβη ακριβώς με το που μου ήρθε ηπερίοδος κι ενώ νόμιζα ότι θα επανέλθω...τζίφος!
Ως προς τη διατροφή μου δεν ξεπερνώ τους 10-15 υ/ες και τις 1200 θερμίδες με 2 λίτρα νερό κα καθόλου άσκηση. Διάβασα αυτά περί γρήγορου λίπους και ξεκολλήματα αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για μένα;; Δέκα κιλά έχω να χάσω καθώς είμαι 1.63 και 72 κιλά. Σίγουρα θα επιμείνω απλώ φοβάμαι μήπως δε μου ταιριάζει αυτή η διατροφή και τζάμπα χάνω χρόνο. Και,κατι τελευταίο, η δυσοσμία του στόματος είναι φυσιολογική κάπου διάβασα, ε; Εσείς πώς το καταπολεμάτε;;; Καλημέρα αααα και καλή σχολική χρονιά!

Re: Kόλλησα!! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9670

• Joanna
  • Το Άβαταρ του/της Joanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Namaste εγω αυτό με τη δυσοσμία του στοματος το είχα λίγο στην αρχή, στη συνέχεια που είχα και μεγαλύτερη ποικιλία σε φαγητά(δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό, αλλά με αυτο το συνδύασα) την ξεπέρασα. Οπότε don't worry!
Από εκεί και πέρα μιας και εμπλέκεται και περίοδος στη μέση, νιώθεις πως έχεις ξεπρηστεί εντελώς από την περίοδο και το βάρος σου παραμένει το ίδιο? επειδή και σε εμένα μεταβάλλεται αρκετά το βάρος, θα σε συμβούλευα να περιμένεις να σου περάσει τελείως ώστε να έχεις πιο σωστή άποψη.. Επίσης θα σε συμβούλευα αν μπορείς να κινήσε λίγο παραπάνω, αν πραγματικά οι υδατανθρακες και οι θερμίδες που προσλαμβάνεις κάθε μέρα είναι αυτοί που αναφέρεις και δε χάνεις.. Πάντως μην τα παρατήσεις, περίμενε λίγο ακόμα να δεις πως θα τα πας και είμαστε κι εμείς εδώ goodluck odluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication